Skip to main content

Кога, къде и как да се използват големи Wall Art

Художествени галерии са чудесен начин да се организира много по-малки произведения на изкуството. Но ако имате голям изкуство стена, която искате да покажете, че ще трябва да отидете с различен набор от принципи на проектиране.

Има много причини да се мотае голяма стена изкуство; може би ще рисува нещо себе си или закупен специален парче по време на пътуване. Вие също може да се случва по-модерен стил, който се стреми да подчертае минимализъм. Голяма стена изкуство е изненадващо чудесен начин да се оптимизира малки пространства. Чрез фокусиране върху няколко големи елементи, можете да оставите място търсят по-отворени и по-малко претрупана.

Прочетете, за да научите за това, кога, как и къде да се използват големи стена изкуство.

Потърсете значителна празно пространство стена за голяма стена изкуство

Първата стъпка е да се търси място за стена, която е достатъчно голяма, за да подкрепи изкуството. Това може да означава, сваляне на съществуващия изкуство или реорганизация на лавици и мебели. Вероятни пространства включват стени в хола или спалнята, пространство над минималистичен манто или райони между прозорците. Можете също да опитате акцент стени или пространства в входове.

Колкото по-празно пространство стена, толкова по-добре. Комбинирането на голям десен изкуство до огромен прозорец или през богато украсена Мантел може да отнема вниманието от самото изкуство, защото изкуството трябва да се конкурира с другите елементи.

Подредете стаята около изкуството

Направете голяма стена изкуство фокусна точка от подреждане на мебели около него. Снимката по-горе показва как можете да подредите мебели в П-образно около изкуството. Това работи особено добре в пространства, където изкуството е, надвиснали над минималистичен манто.

Можете също така да се отбележи диван към изкуството на стената или да организирате столове да го кажем. Друг вариант е да се поставят столове и дивани другия край на стаята един от друг, с изкуството на стената между тях. Ако изкуството на стената е в спалня, поставете го над леглото, така че леглото е изправен.

Бъдете креативни, като прекъсват едно парче

Голяма стена изкуство не трябва да бъде една картина в една рамка, един от двамата. Снимката по-горе показва как едно парче може да се разпространява в няколко различни платна. Това е добър стил, ако се опитвате да покрие една наистина голяма стена. Едно парче може да заема няколко платна в няколко кадъра, за да поеме съвсем различен дизайн.

Creative изглежда по следния начин също така да добавят визуален интерес към космоса. С този метод, което позволява на цвета на стената, за да надникнем през дава стая на по-сплотено вид. Разрушаване на едно произведение на изкуството в няколко различни парчета също прави изкуството по-лесно да се транспортира.

Не се страхувайте да се триизмерен

Триизмерно изкуство е друг начин за изразяване на творчеството в една стая. Отиди на многослойни платна, размерите панели като акцент стени или произведения на изкуството от всякакъв сорт, който стърчат от стената. Текстурата придава визуален интерес и помага на изкуството да се превърне в координационен център, който често е целта на голяма стена изкуство.

На снимката по-горе, че е лесно да се види как колоритна фигура в една стая с неутрален цвят схема помага на техниката превърне в координационен център. Въпреки, черно и бяло триизмерно изкуство стена е в ярък дизайн, той също може да се появи, ако са поставени на фона като дървена ламперия или цветна боя.

Потърсете парчета, които ви привличат

Един добър начин да се направи, че голям изкуство стена фокусна точка в пространството е да се намери изкуство, което ви привлича визуално. На снимката по-горе е добър пример: Изстрелът на въжения мост, простираща се в далечината кани на окото да се следват и да видим къде моста води. Можете да опитате и изкуството на геометрични оптични илюзии, природни близки планове или всякакъв друг вид изображения не може да помогне, но се взират в. (Необходимостта да продължим да търсим може да бъде само на определението за добро изкуство, в края на краищата.)