Skip to main content

Красавеца апартамент Цветове да изпробвате тази пролет

Органични finsihes и плат вземат този тропически спалня в дърво и бяло на съвсем ново ниво!

Промяна на сезона донесе с многото ползи и се движат от по-студените месеци на топлите пъти смята, че много по-специален. Да, празниците на ваканционния сезон може да са зад гърба ни, но сега можем да се насладите на света отвън, без да се драперия в слой след слой! Пресни зелени листа, по-ярки и по-слънчеви дни сутрин да добавят нов цвят за по-рано скучен свят и вие да направите същото с вашите спални, както добре! Точно така е, това е поглед към най-популярните и модерни спални цветове на сезона и те трябва да ви служи добре за останалата част от 2019, както добре. От лесно и занижени до изключителни и шик, това е визуална лечение, което не бихте искали да пропуснете.

Най -добрите цветове спалня за следващите няколко месеца са чудесен микс от цветове, които всеки би се наслаждават. Има нещо там за тези, които искат само изборът “модерния”, а също и перфектен вариант за тези, които търсят да слязат пътя на вечната. Да е спокойна и adapatable или сензационно и стилен, тези апартаменти цветове няма да ви disspoint един бит.

Корал в своя най-добър Brilliant

Цвят на годината Pantone се е виждал много собственици суетяха наоколо, за да се намери вдъхновение, че ще им позволи да добавите корал по домовете си. Един от най-добрите места, за да направите това е спалнята и имате много възможности тук, за да избирате. Ако искате по-голям удар на корали в неутралната спалнята, после стена акцент е безспорен цар. Но тези, които по-малко женен за цвета може да използвате възглавници, акценти и спално бельо, за да си свършите работата без да допусне да го напълно.

Намери сянката на корал или праскова, че те обичам

Синди и модерен начин за добавяне на корали и нюанси на розово до съвременния спалнята

Majesty на Purple Разбулената!

Ние винаги сме обичани лилаво и да го използвате дори и в най-малките пътища прави голяма разлика в интериора почти мигновено. Лилави чувства елегантен и величествен и да го носи атмосфера на изтънченост и най-еклектичната спалнята. Тази година отново откриете магията на лилаво отново и не толкова да го използвате заедно с бяло за да се гарантира, че тя се откроява визуално. Лилави завеси, спално бельо или дори декор допълнения са лесни за намиране и работа боя никога не е твърде далеч!

Съвременната спалня в бяло и лилаво е пищен дребосък

Chic калифорнийски спалня в нюанси на лилаво с брилянтен осветление

Постигане спалня, където таванът е и лилаво!

Красавеца модерна спалня с лилаво табла стена, завеси и брилянтни изскача на синьо навсякъде

Зашеметяващи ярки цветове

Слез път, който е малко по-различно, много по-блестящ и пълен с жизнена чар тази пролет с една спалня, която е драпирани в ярки цветове. Jewel-тонизирана декор може да не е лесно да се намери, но те са най-добрият вариант за тези, които търсят да се възползвам по-ярка маршрут. Ако вашата спалня има неутрален фон, а след това добавяне на бижу тонизирана акценти става още по-лесно. Хвърли възглавници в величествената лилаво, изумрудено зелено или страхотно рубинено червен гарантира, че не е нужно да се придържате към тези цветове в дългосрочен план и те могат да се разменят бързо, без да ви струва цяло състояние.

Трудно е да се пропусне цвета в тази спалня

Използвайте декор, за да добавите бижу-тонизирана красота в спалнята

Използвайте легла за вратар тонове бижу в спалнята през този сезон

Serenity на Уайт и Дърво

Дърво и бели спални са гореща тенденция, която ние вече споделих с вас и тя е една цветова схема, която е задължена да се намират на върха на тенденциите диаграмата е през цялата година. Ако имате други цветове в стаята под формата на акценти, просто ги смени и да се създаде фон в бяло. Отдалечете се от сивото предозирането на последните няколко години и да се съсредоточи върху дърво, вместо да даде спалнята уютна и комфортна обжалване. С течение на времето се износва по, добавяйки, други цветове и акценти според променящите се тенденции ще бъде лесно и евтино.

Външно озеленяване добавя свежест на тази спалня в бяло и дърво

Изключително богата подход за декориране с дърво в белия спалнята!

Персонализирана DIY табла за спалнята в бяло и дърво

Дограма добавят нотка на черен спокойната спалнята в бяло и дърво