Skip to main content

Красива Бетон Patio Идеи и дизайни

Универсалността на бетон

От всички налични за изграждане на вътрешни дворове материали, бетон е най-традиционният още гъвкав избор. Това е гладка, чиста и може да бъде гласове и оформен в цилиндрична или геометрични фигури, а с добавянето на багри, може да стане нещо различно от класическото светло сиво.

Други предимства: тя предлага постоянство, издръжливост, и е сравнително евтин, още повече, че ако го направите сами, стига да знаеш какво правиш и са повече от годен да изпълни задачата. За започвайки направи си майстор, това не е лесна работа, нито е работа на един човек. Ако не сте сигурни, можете да се справи с един проект бетон вътрешен двор на собствения си, наемане на изпълнител.

Вие не може да се обърка с изливане прост бетонна плоча, но ако искате да добавите текстури или модел, някои техники могат да се прилагат по време на процеса на втвърдяване. Един от най-лесните начини да добавите текстура е да се приложи твърда метла над бетона на сушене, след като във всяка посока, което ще даде на повърхността някои “зъб” и я държи да стане хлъзгава, когато е мокро.

Лесно павета

Бетонни павета са на разположение в различни форми, размери, цветове и текстури, и могат да се поставят на върха на слой от активен пясък. Ако ужас идеята за плевели или доброволци растения.израстнали между пространства, павета могат да бъдат долепени заедно за плавен и непрекъснат повърхност. Ако изберете по-традиционния метод за напускане пространства между павета (това означава, че ще купуват по-малко павета), те могат да бъдат запълнени с чакъл, камъчета или стегнат, нискостъблени капак на земята.

Нека да разгледаме някои зашеметяващи и разнообразни външни дворове, изработени от бетон.

индийските Canyons

Красива Бетон Patio Идеи и дизайни

Бетонни дворове царуват в Палм Спрингс, особено когато слънцето залязва зад върховете San Jacinto. Това е пустинен общност с малко валежи, много слънце и високи температури, както и дворове с повече архитектурни от Softscape. Растенията, които виреят в този климат са водни-мъдър сукуленти и кактуси.

А средата на века Modern къща в Палм Спрингс “Indian Canyons квартал, проектирана от архитектите Уилям Krisel и Стан Sackley, получили известия от Монти Колинс интериорен дизайн, за да го приведе в 21-ви век. Този двор се отличава с класически завършек метла пометена. ламаринена двор набор Белият е Topiary колекция Ричард Шулц за Нол и се предлага в различни цветове.

Вода-Wise Design

Вода-Wise Design

Цветове и материали, използвани от вътрешната са продължение навън, за да се свържете пространствата на този Аризона дома. Проектиран от Coffman Studio, двора разполага киселинно-финала конкретни вътрешни дворове и павета, ръждясал метал огнище, смели жълто и аква стени, rusticated стоманени саксии, декоративни треви, сукулентни, и с покритие за филтрира сянка.

Това е Саймън почивате на синтетичен тревата.

средата на века Roots

 средата на века Roots

Нова къща с средата на века Modern влияние седи на върха на хълм на Лос Анджелис, където е построен историческа Лойд Райт (син на Франк Лойд Райт) структура и по-късно се премества в Колбърн училище. Проектирани и изработени от Bonura Building, големия резиденцията включва геометрична басейн и бетон вътрешен двор с чисти, хоризонтални линии.

Изсипва в Място

Elevation архитектите проектирали дома, двора и пейзаж за тази очарователна модерна къща в Healdsburg, Калифорния. плочите Конкретните се изливат на място и промити с киселина. Тези ивици на зеленото покритие на земята са Elfin мащерка, която расте бързо, престой компактни и могат да се ходи. В двора е построен с бяло, сиво и черно чакъл.

Това плавен преход

Плавен преход вътрешен двор

Концепцията за средата на 20-ти век на проектиране на преход безпроблемно от затворените помещения на открито е тази, която е продължила и винаги изглежда модерно. Дизайнът е най-подходящ с едноетажни къщи, което позволява на пътниците да излязат на открито плъзгащ се стъклен или френски врати и в двор с малко усилия и да се движат напред-назад с лекота. За изглаждане, преход ниво, нищо хубаво бетон, особено ако материални и цветни закрито и отвън са еднакви или поне да изглежда.

Това Сиатъл дом, изграден през 1950 бе ремонтирана от Lane Уилямс архитектите, и се състои от две големи плъзгащи се врати, които се отварят рова и трапезарии към вътрешния двор и същи нива.

Палм Спрингс Patio

Палм Спрингс Patio

Лошата 1980 прекроявам на Александър дома си в Палм Спрингс се отлепи от H3K Design-Обновяване, за да разкрие своите средата на века модерни корени. А най-вече бетон двор включва огнище, която е изравнена със земята, тъй като това е един рядко използван функция. На ниво нула, бар или допълнително маса за хранене могат да бъдат поставени над ямата за партия, с огън на разстояние от, разбира се.

Ница Pads

Киселинно-промит естествено сиви изливат на място бетон подложки

Киселинно-промит природен сиво излива на място бетон подложки се засаждат със смес от мащерка, скоч, и ирландски мъх земята покрива. Проектиран от Falling Waters Пейзаж, вътрешен двор, в квартал Кенсингтън Сан Диего, разполага IPE вградена мека мебел, архитектурни саксии, и яма огън с покритие борд-форма.

северозападната част на Modern

Северозападната част на Modern вътрешен двор

С тъмните архитектурни функции като цинков покрив, стоманени мнения, външна камина облечени в Choctaw пясъчник, черна камъче завършек на басейн повърхности, както и черен гранит на краищата до водолинията, чиста, светла веранда имаше смисъл да WA дизайн архитекти. The Berkeley данни на базираната употребяван бетона с бял цимент Портланд за тази поръчка, предназначени двор в Саратога, Калифорния.

Цветни Бетон

Оцветени бетонови вътрешен двор

Променливите цветни плочи от бетон, които приличат на големи каменни плочи, павета са разделени от чакъл канали в този двор дизайн от Stout Build-Design. Разположен в Плая Дел Рей, Калифорния, дизайнът разполага устойчиви на суша озеленяване, вграден огнище с мека мебел и вградена барбекю.

Повтаряйки Shapes

Повтаряйки Shapes

Геометричните форми на тази обновена дом се повтарят в бетон вътрешен двор и басейн съраунд, който също съчетава закрито с природата. Един проект група, която включва ключ на жилищни, басейн среди, Джейсън Osterberger дизайни, и Ранди Ейнджъл Designs, външното пространство включва линеен камина и огнище, което се простира до архитектурния фонтана.

Mod Patio и стена

Mod Patio и стена

Всичко, което не е обикновен, изглаждане на бетон вътрешен двор ще изглежда зает и се конкурират с други интересни елементи на тази двор, като амеба / швейцарски сирена стена и ярко оцветени градинска мебел. Релефът на тази резиденция Орегон е проектирана от Анита Ван Asperdt на LandCurrent и миксове модерни детайли с околното склона.

Плаващи павета С чакъл

Плаващи павета С чакъл

Равномерно поставени бетонни павета са потънали в слой от чакъл за смес на текстури. Бетонни павета могат да бъдат закупени или гласове на място и са изработени от разнообразни форми и размери.

Малък-пространствено решение

 Малък-пространствено решение

Защото Townhomes и вътрешен двор домове имат ограничен външно пространство, че има смисъл да има открит настилка, която е проста и лесна за разходка по. Дори и в малък двор, базираната в Сан Франциско Bella Vita градински дизайн умело включени легла за засаждане за златен барел кактус, скулптури и други сукуленти. Ниската стена позволява гледка към близките планини.

От Южна Африка

Конкретен вътрешен двор е проектирана от архитектите LevEco на Южна Африка с покритие, направени от IsoPine, което е композитен материал, полистирол. Подобно на много от съвременните домове, подови настилки бетон е на същото ниво, както на закрито, създаване на плавен преход към двора.