Skip to main content

Красиви Всекидневна Осветление Идеи

Запали Всекидневна

Дневни изискват три вида осветление: ембиънт, задачи и акцент. Допълнителна светлина осигурява стая с цялостното осветление, осветление задача насочва светлината на определени работни зони, както и акцентиращи светлини подчертават конкретните обекти. В рамките на тези основни изисквания са един свят на възможности. Независимо дали искате нещо забавно като тази стая от Джонатан Адлер, или нещо по-приглушена, има почти безкраен запас от хол осветителни идеи за всеки вкус и настройка.

Здравата Асортимент

Микс от различни видове осветителни тела, поставени в различни точки в залата, е от съществено значение за създаването на подходяща схема за дневна светлина. Докато първото нещо, което са склонни да виждат в тази стая в Cheyenne Тераса Лондон е изявление лампата на ТЕЦ, има също три настолни лампи, с една лампа етаж, пет пот светлини и светлинен акцент в тавана от страна на прозореца стаята. Всички те се комбинират, за да създадете пластове и стабилна схема осветление, без сенки.

Две в едно

Когато става въпрос за режийни (на околната среда) осветление, тя винаги е добра идея да се използват два различни вида. В този елегантен хол с Су Ходжис Interiors, пот светлини осигуряват по-голямата част на светлината (което е разпределен между тавана), а преходен висящи тела подчертава площ за настаняване в центъра на стаята.

Множество тела

В една голяма стая, една горна тяло не може да бъде достатъчно. В повечето случаи, пот светлини са добро решение, но ако укрепена осветление не е за вас има и друга възможност. Помислете виси няколко тела в цялата стая, като дизайнер Кари Уилбанкс направих тук. Те от ключово значение за вземане на този поглед работа е да се придържате към доста прости тела, които имат чисти силуети, и да им висят върху решетка, а не в произволни места на територията на тавана.

Таван Акцент

Осветление по периметъра на тавана може да осигури акцент светлина, както и уникален детайл не общи за повечето всекидневни. Не само, че светлината акцент в тази стая от Creative Запад Architects акцентират архитектурните детайли на тавана, но добавя аура на елегантност на този изискан пространство. Когато става въпрос за дневна осветителни идеи, не се страхувайте да мислят извън кутията.

Помислете Arc

Не плафониери? Няма проблем! Все още можете да създадете източник на централната светлина с лампа дъга етаж. Дъгите на тези видове лампи обикновено са сравнително по-висока, като се гарантира, че никой няма бум им да се чува при ходене отдолу, но смята поставяне все пак е важно. Имайте предвид, че тези лампи са доста модерни и работи най-добре в съвременните условия.

Скулптурен Sconces

Направи смела декларация с уникални свещници. Модерните аплиците в тази стая с Disc Интериори са регулируеми, което позволява на потребителя да промените размера, както и където светлината е насочена. Още по-важното е, че те осигуряват уникална, скулптурен елемент, който определя една модерна тон за пространството.

Вградени Акцент

Включително акцентиращи светлини в вградени рафтове е чудесен начин да се открояват специални предмети и аксесоари. В тази стая от Джулиет Бърн, окото веднага се насочва към осветена рафтовете, като за ярки и красиви фокусно стена.

Visual Balance

Въпреки, че е хубаво да има край на маса в двата края на диван, че не винаги е възможно (или за предпочитане). Когато случаят е такъв, все още можете да имате визуално балансирана осветление задача с помощта на настолна лампа от едната страна и лампа етаж, от друга страна, както се вижда тук на тази снимка с любезното съдействие на Барбара Браун фотография. По този начин хората, които седят от двете страни на дивана получават еднакво количество светлина.

Разбърква се и се мач

Дневни изискват много различни източници на светлина, но няма правило казва, че всички трябва да съвпадат. Забележете, че в тази стая от ДФЗ Design че полилея и аплиците са класически, но лампите на масата са модерни. Смесването на старо и ново, е чудесен начин да се даде една стая реално чувство за характера и личността, така че не се страхувайте да се смесват стилове и епохи.

Дръж Отчет за фиксиране

Дневни с високи тавани може да бъде трудно да се украсяват и към светлина. За да се възползвате максимално от високия таван помисли голям централен тела в стил измамната предизвестие. Ключът към висящи тела в помещения с високи тавани е да се уверете, че те са достатъчно ниска, че те се чувстват като те са част от стаята и не е нужно да се напряга врата си, за да търсите и да ги види. Полилеят Sputnik в тази всекидневна от Робърт Дана Design е достатъчно голям и достатъчно ниска, че тя се чувства като част от зоната за сядане.

Постигне максимално пространство и функционалност

Ресането осветително тяло с вентилатор на тавана може да бъде един чудесен начин да увеличите пространството и функционалност. Докато вентилатори със сигурност не са толкова популярни, тъй като те веднъж са били, по-топъл климат и понякога да са необходими. Вместо да се опитва да се прекалява и инсталирането на двете осветителни тела и фенове, помислете за две в едно опции, за да се постигне максимално пространство. В тази модерна стая средата на века, старомодните таван феновете станат право инча

Маркирайте архитектурни детайли

Маркирайте архитектурни детайли с прекъсната или луминисцентно осветление. В този хол с K2 Design, таваните за изящни декоративен се засилват още повече от акцент осветление, което обръща внимание на своите красиви детайли.

Доверете се на инстинктите си

Когато става въпрос за дневна осветление на най-важното нещо да направите, е да имат малко по-забавно и се доверяват на своите стилистични инстинкти. Докато светлините в тази стая от Джонатан Адлер са малко див, те работят заедно красиво, като част от тази забавна, еклектичен стая.