Skip to main content

Красиви холове с вградени стелажи

Защо вградени модули?

Дневна вградени модули могат да добавят стил и индивидуалност, както и за съхранение. И тъй като вградени модули могат да бъдат пригодени да отговарят на специфичните нужди на домакинството си, опциите са почти безкрайни. Този пример идва от това ясните архитектите, с фотография от Роб Karosis. Ако искате да създадете затворена съхранение, открита изложбена площ, или внимание призив за конкретни детайли по поръчка вградени модули могат да предложат най-доброто решение.

увеличите пространството

A-каркасни къщи могат да представляват определени усложнения, когато се опитват да украсят и да се максимизира пространство. Ъгълът на стените може да е трудно да се използва панелните шкафове, без да причинява визуална почивка. В този случай, обичай хол вградени модули могат да осигурят отлично решение. Тук те са донесени чак до тавана, оптимизиране на пространството и изготвяне на окото нагоре.

Две Tone Цвят

Персонализиране на вградения рафтове не трябва да се спре с измерванията. Боядисване вградени модули, така че те да контрастира или комплимент други цветове в стаята е чудесен начин да добавите интерес към една стая и да се създаде фокусна стена.

Дръжте го Classic

Традиционните бели вградени модули с затворено помещение за съхранение на дъното и открито на върха са толкова гъвкави, че те могат да се поберат в почти всеки стил на живот стая. Избор на прост стил кабинет ще гарантира, че ако вашите вкусове се променят и да решите да пребоядисвам, на вградени модули винаги ще се поберат вътре.

обгръщаща рафтове

Красотата на вградени модули е, че те могат да бъдат персонализирани да отговарят на дома или специфични нужди на собствениците на. В тази стая от Вент Design Group, рафтовете увиват из цялата стая, която осигурява един тон на консервиране и излагане на пространството. Празно място остана над дивана, за да се даде възможност за свещници и чл. Цветът на контрастен успява да създаде фокусна точка в средата на всички рафтовете.

По-малко е повече

Дневна вградени модули не трябва да бъде прекалено декоративна или украсени да направи изявление. Аеродинамичният силует на дизайна на интериора единица от Angela Free Design поразява със своята простота и геометрична допринася за цялостното усещане съвременен на стаята.

Кратко и Sweet

Когато става въпрос за хол вградени модули, че не е необходимо винаги да се изгради от пода до тавана. В този случай, направено от Orren Pickell Сграда група, вградени шкафове са инсталирани около средата на стената, под прозореца от двете страни на манто. Те успяват да увеличат максимално наличното пространство, докато рамкиране фокусна точка и не блокира светлината.

Маркирайте Collection

Вграден стелажи идва във всички форми и размери. И те не трябва да побира само книги. Ценните колекции и снажен аксесоари могат да заемат централно място, когато се покажат замислено и подчерта, с акцент осветление. Този пример от Уилсън Осветление го показва перфектно.

Архитектурно Highlight

Персонализирана вградени модули могат да бъдат предназначени за подчертаване и допълни архитектурни детайли, като например този от Кийт Брунс. Тук рафтовете са взети близо до тавана и съвпадат с ширини на арките на тавана. На finials в горната част на рафтовете действат като свързваща сила между вградени модули и сводовете, което ги прави почти се появи като една единица.

Висок и Ограничи

Понякога по-малко е повече, особено в помещения, където няма много място на стената. Висок, стесни вградени модули, което се демонстрира от Майкъл Ейбрамс дизайн може да помогне кадър камина и засилване на фокусна точка, докато все още предоставя някои дисплей или място за съхранение. Акцент осветление помага привлече окото на мястото, където е трябвало да отидат.

Страничен изглед

Докато симетрия е естествено привлекателен за окото, това не винаги е правилния отговор. В тази стая от Portico дизайн, вграден модул е ​​инсталиран от едната страна на камината в къщата на телевизията и други елементи. Вместо на камината е единствена фокусна точка, тя става част от една триъгълна област на действие с изкуството виси по-горе, и телевизията.

Построен на места за сядане

Терминът “вграден” не само се отнасят до рафтове. Седалки също може да бъде компонент. Това вградено устройство, направено от MK развитие има най-доброто от двата свята, със затворени шкафове, от една страна, и вградена седалка с чекмеджета отдолу, от друга.

Плаващ рафтове

Създаване на модерна визия с прости плаващи рафтове. Липсата на хардуер и декоративни украшения запазва поглед чисто, докато цветът тъмно добавя драма. Поглед от State Street дизайн, като това е сравнително лесно да се възпроизведе с помощта на парчета дърво рязане на размер, но за да получите на външния вид, за да бъдете сигурни, за да нарисува задната стена подобен цвят, за да рафтовете.

Мисли извън Стената

Вградени модули не винаги е задължително да са на стената. Понякога те могат да бъдат включени в други области на стаята по начин, който има смисъл много повече. Тези рафтове, които са интегрирани в един стълбище са чудесен използване на пространството чрез Avenue B Developments. Те не се налагат на останалата част на помещението и да се осигури достатъчно място за съхранение на книги и аксесоари.

Без излишни украшения вградени модули

Понякога простотата е най-добре. Тези не-стегнато, без рамки вградени модули от Memar Architects Inc осигуряват изобилие от съхранение и същевременно засилване на съвременна естетика. Изчистените линии осигуряват добър контраст с извити линии на мебелите, което е важно за създаване на усещане за дълбочина.