Skip to main content

Лесно Кухня стена Decorating Идеи

Лесно Кухня стена Decorating ИдеиОбичате ли гледам през последните дизайнерски списания за кухня декоративни идеи, но не разполагате с време или бюджет за основен прекроявам? Ние имаме някои бързи и лесни декоративни съвети за това как да дадете кухня актуализация достойни за списание у дома. Най-хубавото е, че тези кухня декоративни идеи могат да микс и мач красиво – използват един или няколко заедно.

Ние естествено виждам нещата на нивото на очите на първо място, и един от най-забележимите промени, които могат да направят е да се украсяват вашата кухня стени. Повечето усилия кухня де се пускат на уреди, плотове, както и приспособления за готвене. Но стените са местата, където можете да направите голямо влияние с лесен DIY проект.

Вземете един бърз поглед към вашата кухня. Какво виждаш на първо място? А мрачен, скучен стена? Или по-лошо, остарял изкуствена боя работа в комплект с бръшлян или плодове тематични шаблон работа? Това е време да се направи промяна.

Актуализирането на стената в кухнята декор с лесни, дизайн-разбирам промени ще превърне вашия готвене и трапезария опит. Тук са 5 кухня декоративни идеи, които се стени вашата кухня е от уморен, за да вдъхновен:

1. Три-цветна палитра

Цветът е един от най-бързите и най-евтините начини за актуализиране на една стая. Но много цветове кухня стена не се случват случайно. Тайната е в три цветовата палитра:

Цвят 1 : Съществуващ кухня цвят, който не може да бъде променено. Това може да е с цвета на плота или шкафове.

Цвят 2 : A неутрален по ваш избор. Използвайте го за новата кухня цвят стена, която допълва цвят 1. Ще послужи като декора фон.

Цвят 3 : Цветът, който прави кухнята си уникална. Често това е смел и неочакван цвят, който работи с вашия палитра. Цвят 3 добавя поп за вашата кухня. Използвайте го като изявление парче за аксесоари си като бар столове, вази или съдове за готвене.

Най-добрият начин да се намери най-доброто от три цветовата палитра е да вземете боя мостри в сенките, които харесваш и ги разбърквате около докато сте доволни от комбинацията. След като намерите вашия подпис три цветова палитра, имайте набор от боя чипове удобни за аксесоар пазаруване.

2. Най-добър Кухня Decorating Идеи започне С фокусен център

Опитайте се да видите текущото си кухня декор както посетител ще го видите за първи път. Разходка в кухнята си и мисля за това, което забележат. Е първото нещо, което виждате нещо, което харесвате? Ако не, какво бихте предпочели да забележите, на първо място? Уверете се, че на място и най-близката стена си фокусна точка.

Фокусни точки са привличащи погледа и визуално се набиват на очи при вас. В сравнение с останалата част от кухнята, фокусна точка е смела и уникална. За да създадете фокусна стена във вашата кухня, опитайте една от тези техники:

  • Paint си фокусно стена в смели сянка сте избрали за три-цветна палитра кухнята на
  • Дръж голямо произведение на изкуството от фокусното стена
  • Използвайте текстурирана, шарени, или направо трептяха с цвят на тапета

Бъдете безстрашен, когато превръзка си фокусна точка – това е просто една от стените.

3. Отворете стелажи – най-новата тенденция в кухнята декор стена

Ако сте актуализирали кухня декориране с пресни, модни-напред цветове и фокусна стена, че е време да добавите слоеве. Най-новата тенденция в кухня дизайн е отворен рафтове, вместо шкафове. Този поглед изсветлява кухня от създаването на визуално пространството, но изисква от вас да се скрие цялата Tupperware и несъответстващи очила с по-малко шкафове.

Вместо разкъсване вашите горни шкафове, опитайте да актуализирате кухня декор стена чрез поставяне на един или два плаващи рафтове, върху отворен стена. Плаващи рафтове идват в много стилове и са лесни за инсталиране. Дръжте плаващи елементи шелф дисплей минимална и цвят-координирани, за да видите списание готови.

За по-голяма промяна, да вземе вратите на разстояние от един или два кухненски шкафове и боя или тапет в задната част на шкафа. Сега имате нов отворен дисплей рафт. За да се даде нов живот дисплей, добави LED под-кабинет осветление, за да маркирате елементите. С батерии светлини са на разположение, ако шкаф окабеляване е проблем.

4. Внимателно подбраните от стената в кухнята дизайн

Определете вашата кухня освен чрез добавяне на нотки на вашата личност. Галерия стенни колекции са популярни дизайнери и списания, защото те са уникални и направи скучно стена интересно. Съберете любимите си предмети и ги използват като кухня декор стена.

Модерна кухня декоративни идеи за събиране галерия стена включват:

  • Рамкирани обложки на албуми
  • Кошници
  • Рамкирани тапети или плат мостри
  • Старомодни ястия
  • Празните антични рамки с различни форми и размери
  • Разнообразие от огледала

Няма абсолютни правила при проектирането до създаване на кухня галерия стена. Symmetrical, шарени или свободен стил разположение всички са добри подходи. За да спестите време (и допълнителни дупки от пирони на стената), организира колекцията си на пода, преди да затвори за най-добър разстоянието и разположението.

5. Персонализиране на вашата кухня стена с Черна дъска Paint

А може на черен черна дъска боя не е скъп и е чудесен начин да се обличаш акцент стена в кухнята. Черното е смел, привличащи погледа стена цвят и идеалният фон за вашия непрекъснато променящия тебешир чл.

Ако сте от място на стената, на повърхността на врата или шкаф е друг голям черна дъска (и меню за вечеря) в процес на изграждане. Не забравяйте да слой. Плаващата рафт или събиране галерия стена на вашия черна дъска на стената допринася за уникалния вид на новите си, вдъхновени кухня стени.