Skip to main content

Мазе декориране Идеи за създаване на Многофункционална Площ

Мазе декориране Идеи за създаване на Многофункционална Площ

Независимо дали ви сутерен е една малка стая или заема цял етаж на дома си, има изобилие от възможности, когато става въпрос за ефективно използване на пространството. Повишаване на ефективността също така означава, извличане на максимума на стаята, което може да означава създаване на функционален склад за рядко използвани декорации или добавяне на използваем семейна стая. Тези избени декориране идеи предлагат начини за разширяване как вие и семейството ви да живее и да използвате пространството.

Първо, мисля за от стаята което ви трябва. Бихте ли искали да се примири извън града посетителите в комфортна стая за гости, което се отпуснете с приятели, или да създадете крайните децата играят стая? Каквито и да са вашите желания и нужди, има много декоративни идеи, които да ви помогнат да направите това да се случи.

В сутерена, обаче, често може да бъде по-голямо предизвикателство пространство, за да се променям, защото това е често една недовършена стая. Независимо от това как тъмно и предчувствие си пространство може да бъде, ние имаме няколко избени де идеи, които ще ви помогнат да създадете една стая, която ще очакваме с нетърпение да губите време инча

Решете какво формат е най-

След като сте разбрали бюджета си и как възнамерявате да използвате пространството, за да съставим план етаж, който ще ви помогне да го изпълни. Ако искате да създадете стая за гости, а след това най-вероятно също да искате да добавите баня и ще трябва да се планират разходите. Ако ви пространство е голям, можете да го разделете на няколко помещения, които обслужват различни нужди, каквито и да са. Ако е малък, все още можете да го използвате за няколко функции с правилно планиране.

Използвайте Неутрални

Силни и смели цветове хващат окото чрез добавяне на драма, но те също така да направите пространството облик по-малък. Използването им в мазето може да направи таваните изглеждат по-ниски, а стените се чувстват като те не затваряте в. Вместо да разчита на леки неутрални цветове като сиво, тъмносиво и бяло, които правят пространството се чувстват по-експанзивен. Използвайте подобни цветове за по-големи мебели парчета, като например рафтове, мека мебел и масички. Добавете цвят и характер във вашите аксесоари и покрития, като например възглавници, завеси, килими и вази.

Изберете Open Concept

Ако вашето мазе е на малката страна, поддържа зоната отворен, като се избягва добавянето на стени. Определяне на различни места или зони с помощта на цвят и декор, така че вашето мазе може да служи за различни цели по добре. Например, една втора от мазето ви може да стане зона възрастен релаксация ако закотвени с комфортен сечение, с голяма площ черга и осветление с регулатори. Другата половина може да бъде занаят с голям и здрав маса, рафтове и по-ярка светлина задача.

Убеждавам се

Мазе прозорци често са по-малки, отколкото другаде в къщата, тъй като пространството е изцяло или частично под земята. Осветление не само ще направи стаята се чувствам по-голям, но ярката светлина ще компенсира липсата на прозорци. За вграждане осветление спестява място и да не може да има в пространството на тавана (или бюджет), за да го настанят. Вместо това, използвайте стенни аплици, настолни лампи и лампиони. За да отразяват светлината, виси огледала стратегически в стаята.

Създаване Решения за съхранение

Въпреки, че мазето ви също може да има по-висока цел, тя често се оказва служи като обща складова площ. Включване на рафтове и шкафове и да направи единици сигурен съхранение излизат от пода до тавана, за да се гарантира, че получавате най-доброто от вашето пространство. Купете мебели, който прави двойно мито, като табуретки с скрито отделение или нощни шкафчета с чекмеджета. Посветете единия край на мазето си за общо съхранение, като се крият тази зона със стена от пода до тавана, която обхваща в същия цвят като ограждащите стени.