Skip to main content

Малки идеи Всекидневна да се възползват максимално от пространството си

Много малки идеи хол въртят около разиграва окото в правенето на района се появи по-просторна. Тези стратегии могат да трансформират район, който се чувства нечетлив и клаустрофобия в едно, че се чувства уютно и естетичен. Декорирайте по начин, който максимизира светлина и пространство, и се обърне внимание на това как използвате цвят, размер и тегло. Той може да направи доста разлика.

Интересно е да се опитват нови неща. Понякога традиционните идеи за хол декор не са най-доброто решение за малко пространство. Вместо да се използват щори за прозорци неща, да се използва дълго, преминаващ завеси, защото те привличат вниманието към вертикално пространство, като по този начин се разширява площта на помещението.

Вашият хол, независимо от техния размер, трябва да може да функционира като място за отдих и забавно. Ето някои от нашите любими начини да ги направите да изглеждат по-просторни.

Украсете с Огледала

Дизайнерите често поставят огледала стратегически в малки места, за да ги накара да се чувстват по-големи. Един от най-често срещаните малък хол идеите е да се мотае едно голямо огледало на централно място, за да се създаде фокусна точка. За да отразяват светлината и добавяне на приятна атмосфера, поставете го зад източник на светлина като свещ или висулка лампа. Ако е възможно, поставете огледало срещу прозореца си, така че ще се отрази на гледката и дават илюзия за друг прозорец.

Начертайте Възходящата Окото

А стая е с вертикален размер, както и от хоризонтален тип. Ако вашата всекидневна има висок таван, най-допълнителното пространство направи от украсявайки го по начин, който привлича окото нагоре. завеси от пода до тавана, са стилен начин да се постигне тази цел.

Друга идея е да се запълни вертикално пространство с менажерия от малки до средни по големина произведения на изкуството. Тази техника ще направи стаята се чувствам по-голям, отколкото е всъщност, защото тя кани окото да бродят над хоризонтала на нивото на очите, които могат да се чувстват ограничени.

Използвайте неутрални цветове за малък хол

Един от най-популярните малък хол идеите е използването на неутрални цветове на стени, под, таван и мебели тапицерия. А палитра от извън белите или бежово ще се разшири пространството от което изглежда, избутване на стените. Меки цветове също са склонни да светне една стая с отразяващи светлината. В допълнение към разширяване на площ, неутрална палитра придава моментален изтънченост и създава успокояваща среда.

Изберете мебели с Лек Външен вид

Когато пазарувате за мебели, помислете му визуално тегло. Това понятие се отнася до възприема тежестта на даден обект въз основа на размер, цвят и дизайн. Избирам парчета, които имат лек външен вид, тъй като по-тежки ще изглежда да се свиват с интервал.

Отказ за бледи цветове над тъмните и изберете парчета, които имат крака, докато избягване на тези, които са тромави. Стъклени кафе или крайните маси ще заемат по-малко пространство, отколкото визуално дървени такива, защото можете да видите през тях. Всички мебели, които не възпрепятстват изглед ще направи област изглежда по-отворени.

Изберете малък мащаб Мебели

Списък с малък хол идеи не би била пълна без препоръката да изберете мебели, които да не надделее в стаята или да се яви да доминира пространството. Разтегателен с тънки ръце и плътно тапицирана е за предпочитане една с значителни ръцете и мулти-възглавница обратно.

Ако пространството е ограничено, бихте могли да направите, без диван напълно, или избора на Loveseat или отказът да се позиционира четири стола около една масичка за кафе. Когато подбиране столове, помислете невъоръжен такива, защото те ще заемат по-малко пространство, отколкото модел с оръжие.