Skip to main content

Медитацията пространства, които ще ви вдъхнови да създадете своя собствена

А у дома винаги трябва да бъде място на спокойствие, успокояващи чувства, оазис в средата на забързания свят. Можете да се обграждат с обекти, които обичате, цветове, които ви карат да се чувствате блажени и семейни снимки, които върнат щастливи спомени.

Но какво, ако отделяте специално ъгъл или дори една стая на дома си, че е напълно посветен на прогонването на стресови емоции? Медитацията е чудесен начин да направи точно това, чрез фокусиране, дишане и изчистване на съзнанието си. Вашият медитация практика може да се подобри чрез утешителни обстановка и полезни неща за дизайн, които можете да постигнете в собствения си дом, без да се налага да отидете на студио.

Тук са 10 медитация пространства, които ще имат Искаш да кажеш,  Намасте  в нито един момент.

Прегръдка Минимална Декор

Когато става дума за пространство медитация, често по-малко е повече, доказано чрез този кът, поместени на уебсайта на интериорния стилист Джейсън Грант. За ваше собствено пространство, което ще приеме прости възглавници, малка табуретка и текстурирани площ черга, и сте готови, за да размишлява на не-стегнато, но шик, пространство.

Новини на личността ви

За да се чувстват добре пространство медитация, той трябва да се чувстват като теб, нали? Можете да получите наистина удобно, когато сте вплетени в парчета, които имат значение за вас, като радостно статуя на Буда, на топло хвърлят одеяло и пъстра черга, което е това, което пространство и начин на живот дизайн треньор Кели Андерсън направи тук. Тя също така находчиво трансформира място в горната част на стълбите в ъгъла медитация, и тя споделя нейните съвети в своя блог.

Изберете меки цветове

Докато светли, ярки цветове може да бъде забавно, има нещо шепнешком, пастелни нюанси, който е ох толкова успокояващи. Въпреки, че очите ви най-вероятно ще бъде затворен, докато медитира, че е важно да се чувстват утеши в пространството, веднага след като сте седнали. София на @sofiaparapluie без съмнение се чувства спокоен, когато тя медитира в този възхитителен кътче на дома си. Дръжте очите си в продължение на пастел медитационни възглавнички и други аксесоари при проектиране на вашия собствен пространство.

Take Your Space медитация открито

Това е напълно логично да вземе медитация практика навън, където можете да се насладите на звуците на птиците чуруликат и вятър през дърветата. Можете да го проектираме както искате (само не забравяйте да включите водоустойчиви, открит чисти парчета и материали), или можете да отидете с всички средства за един следобед на медитират с интервал, който е оборудван с замечтани текстил, свещи и винтидж парчета, като този, създаден от Sian на Sian обича.

Направете го Светлина и Брайт

Когато сте медитира, той може да се чувства добре да има някаква светлина върху кожата си и изключително лесно идва през прозореца. Когато занаяти медитацията си ъгъл, опитайте се да го поставите в близост до прозорец, който е направил това, което Александра да Vogue или бюст в собствения си дом. Тя оформена този ъгъл с помощта на изкуствени кожи килим, изтъкан табуретка, малка стълба и медитация трябва-имащите, като етерично масло и дифузьор.

Наподобява професионално студио

Ако имате любим студио, където искате да медитирате, можеш да вземеш дизайн аспекти на това студио и да ги доведа в космоса. Това професионално студио, заловен от Giulia на @mycitynotes, показва розови хималайските солни лампи, безброй медитационни възглавнички и естествен паркет, неща, които лесно могат да бъдат пример за подражание у дома.

Преосмисляне на стаята

Вероятно имате, че една стая на къщата си, че не знаете как да се украсяват или просто не се използва достатъчно като ден или офис. Помислете за превръщането му в медитация пространство пълен мащаб, като тази, че Джесика Робинсън от @jessicalouisephotos__ създаден. Това е сладък и успокояващо в светли тонове, възглавници, които са готови да се извади по всяко време и значими обекти на плаващи рафтове

Отиди All-Out Bohemian

Бохемски интериор естествено се поддава на медитация пространства. Можете да дръпнете заедно най-добрите си бохемски парчета, за да се изгради свой собствен свободен дух медитация ъгъл, включително и привличащи погледа стол, племенни текстил и шарени възглавници. Вдъхновете се от този бохемски стил на чудесата от нечестивите Бохеми.

Уютна It Up

Трябва да бъде на ваше най-удобно във вашата медитация пространство в края на краищата, понякога седи с кръстосани крака, не точно се чувствам спокойна е човек би си помислил. Оферта себе си меко място, за да се приземи, като поставите плюшени възглавници, възглавници и завивки в космоса. Вашият диван дори може да е и вашият щаб медитация, се вижда тук чрез този затрогващ ъгъл, принадлежащи към Алана Роуз.

Създаване на безгрижен Feel

А пространство медитация може да бъде толкова просто като определящ възглавница (или повече за приятелите си) в любимата стая на дома си, където винаги се чувствам спокойна. Целият смисъл на медитацията е да се премахнат стреса от живота си, така че не се създаде допълнително напрежение, опитвайки се да усъвършенствате медитация пространство. Тези възглавници, създадени от X Via Verano, седят небрежно в селски стая.