Skip to main content

Модерен Бетонни паве Walkway Идеи

Готови или отливат, тези павета определи “Модерно” за вашия дом

Модерен Бетонни паве Walkway Идеи

Това е пешеходна пътека, че има тенденция да гратисни домове, които се извършват в съвременните или съвременни стилове. Всеки тротоарни плочи, наречени асфалтополагаща машина, е направен от бетон без гарнитура, или сглобяеми или отливка на място. На машина обикновено е правоъгълна; понякога квадратен; рядко кръгла.

Голямото “тайната” на този стил: можете да спестите много пари на павета, защото за разлика от естествен камък разходки, стил се постига чрез поставяне и контекст . С други думи, ако ще за външния вид на квадрат-машина, 16 “на бетонни блокове (или трамплин, тъй като те се наричат понякога) ще са достатъчни. Само погледнете в Уест Сиатъл пешеходна пътека по-късно в тази фото галерия и вие ще видите какво имам предвид.

Трамплин Across косене на трева

За това си представи модерен дом средата на века, на павета продължават външния вид на плосък и целия архитектура на къщата. Те изглеждат като те принадлежат там. И все пак те също изглежда различно достатъчно, че ние знаем, че това е обновена дома.

Един недостатък на този подход “трамплин” е, че той прави тревата рязане на по-разочароващо.

Ултра модерна Бетон паве пешеходна пътека Set в декоративен камък

Ултра модерна Бетон паве пешеходна пътека Set в декоративен камък

Друга конкретна машина поглед, който виждате често: четири гигантски правоъгълни бетонни плочи са заобиколени от сив декоративен камък.

Това е атрактивен външен вид и един, който работи добре с стена бетон, естествено дърво портата и Xeriscaping.

Тя може да бъде подлудяващо да запази всичко това декоративна скала без листа и други органични материали. Така че, най-добре е да се определят този вид пешеходна пътека в по-сухите климат.

Повишени предварително отлети бетонни плочи пешеходна пътека

Бетонни павета не винаги трябва да бъдат вградени в трева или почивка в скала. Понякога на пластове levitates горе, че тревата или скала, или над пясък, мръсотия, земно покритие, камъчета, или дори друг бетон.

Тук цветни тонирани бетонови павета осигуряват повишена пешеходна пътека до къщата.

Rain-гланцова Бетон Front Square пешеходна пътека

Rain-гланцова Бетон Front Square пешеходна пътека

А просто, но ефективно, модерно бетон пешеходна пътека, построени от професионалисти, но едно, че можете да се дублира за собствения си дом: 18-20 квадратни павета почивка в легло от пейзажа скала. От Tierra Пейзаж, LLC, компания West Seattle, WA-базирана, този дизайн не работи точно от естетична гледна точка, но функционално, също като стегнати означава разделяне, че никой не трябва да скача от машина към машина като жаба. Възможно е дори достъп за инвалидни колички.

Също така, това е една пешеходна пътека, че можете да се дублира или с открити младолик или обобщаването-изправени 16 “на бетонни блокове в Home Depot.

Модерен Бетон пешеходна пътека Частичен Трева и Рок

Модерен Бетон пешеходна пътека Частичен Трева и Рок

Роман, завладяващ пешеходна пътека в задната част на дома Денвър прекосява два свята: зелената, тучна органичен свят на плюш морава, заедно с рязък, сиво, неорганичен свят на пейзаж камък. Това е стряскащо брилянтен начин да изтегли тези две коренно различни зони заедно. Тази идея идва от Mile High Озеленяване, LLC, Денвър, Колорадо базирани озеленяване компания.

Обикновено Modern Айхлер Бетон Сглобяем пешеходна пътека

Обикновено Modern Айхлер Бетон Сглобяем пешеходна пътека

Това бетон машина пешеходна пътека е най-минималистичната и прост вариант на всички други пътеки, показани в тази статия. Тя украсява предната част на средата на века модерен Айхлер дом. Макар че аз не мога да се определи дали това е наистина период (най-вероятно не, като се има предвид отлично състояние на бетона – няма пукнатини), този тип на пешеходна пътека , е абсолютно вярно за времената.

Това изображение е от Ребека Гонзалес “отличен блог, средата на века Modern прекроява, съдържащ разходката технологична среда, ретро прегледи магазин и прекроявам актуализации на собствен средата на века модерни.

Сухоустойчиви Модерна сглобяема стоманобетонна пешеходна пътека Design

 Сухоустойчиви Модерна сглобяема стоманобетонна пешеходна пътека Design

Ребека Гонзалес от средата на века Modern прекроява удари отново, но този път това е собствената й къща. Cat Ани отпуска на сухоустойчиви озеленяването което краищата бетонната алея паве.

Тази машина-рамките-камък вид, често придружени от сукуленти, е класически вид. Имайте предвид също, как Гонзалес изумява павета, за да се избегне твърд поглед.