Skip to main content

Модерен дом Екстериор построен за съвременния начин на живот

Съвременно Резиденции пълна с модерен стил

Съвременно Резиденции пълна с модерен стил

Ние обичаме традиционни, по-старите домове, това се каза, няма нищо подобно с красив дизайн модерен дом, построен за съвременния начин на живот. Помислете изчистени линии, големи прозорци, както и прекрасни външни пространства подмамени с сухоустойчиви градини или приятни удобства от плувни басейни за външни палуби. Дори по-добре, като тези домове се предлагат в широка гама от стилове и материали, за да отговарят на всеки вкус. За да се схване основния смисъл, ето любимите ни примери за модерни жилища, всеки от тях е звездна дисплей на съвременната архитектура.

Модерен Ranch къща с Европейския Vibe

Модерен Ranch къща с Европейския Vibe

Тази 4000 кв м, модерен стил ранчо дом е редовен място за събиране на децата и внуците на собствениците, според Пейдж Elise Интериори. Това е от съществено значение за къщата, за да има топло, но лъскав Европейския настроението. Една от характеристиките отмятане тази кутия е входа на предно стъкло. Това прави жилището по-приветлив, като приведе малко на вътрешната страна на открито. Каменните стени са един стар свят докосване, което увеличава ограничаване на обжалване, като същевременно осигуряват тези, вътре в дома с неприкосновеността на личния живот. Не дом е пълен без прекрасно озеленяване. Тук сухоустойчиви сукуленти и храсти, роден в региона зелени нещата.

Енергийно-ефективен Modern река Начало

Най-добрите съвременни домове са подмамени с енергоспестяващи функции, като например тази прекрасна от Стивън Б. Jacobs Group. Този шикозен местожителство е в близост до река Кънектикът и характера на неговите околности е била държана в ума по време на строителството. Например, къщата се възползва от слънчеви дни с нейните основни фасади, обхванати в обширни прозорци с изглед на юг и запад. Външните стени са също силно изолирани за увеличаване на енергийната ефективност на дома. На последно място, какво е мястото за притежаване на жилище, ако не се възползват максимално от вашето външно пространство? Тук, басейн е включен за охлаждане, и горна палуба на разстояние от главната спалня разполага звездните гледка към реката.

По поръчка Модерен дом Създаден за ежедневието

Тук е модерен австралийски останаха при Персонализирани приложен стил Homes. Значителните прозорците позволяват слънчевата светлина за осветяване на всеки квадратен инч от пространства на вътрешните работи през деня. Нейната skillion покрив, който се спуска към задната, е класически пример на съвременната архитектура. Предната фасада съчетава колаж на екстериори текстури, включително тухлена зидария и сайдинг. Обожаваме дървесината фурнир входна врата, която огледала стълбището показан през прозореца на втория етаж. Обърнете внимание на минимално озеленяване белязан от естествен камък подпорна стена. Тя допълва дома Изчистените линии и промишлено-вдъхновено екстериор.

Модерен Бетон Beachfront Villa Създаден за наводнения

Архитектите могат да получат мощен творчески с бетон. Тази модерна крайбрежна вила споделя от Glamping Hub е пример като катран перфектно. Тъй като структурата е толкова близо до океана, тя е построена от бетон и други материали, които издържат на наводнения. Експанзивен прозорци и очарователни второ ниво палубата предоставят невероятна гледка към водата.

Съвременните домове, построени за страни

Много съвременни къщи са целият бизнес в предната и страна в гърба по този начин, например чрез по поръчка приложен стил Homes. Всичко на задните прозорци има видимост към големия плувен басейн. Дори и стъкло оградата около елемента е прозрачна. Екстериорно осветление увеличава открит наслада, без да руши атмосфера.

Модерен дом от Fair видим бетон

А единствен по рода си у дома от Gottesman Архитектура показва как красива минимализъм може да бъде в жилищен дизайн с използването на на видим бетон. Забележете как къщата се възползва максимално от минимален наклон на парцела. Половината от имота служи като градина, както е показано в предната част, а другата половина е показано вдясно е запазен за 65-метровият басейн.

Tiny Модерен дом Перфектен за Открит Удоволствие

Малки къщи натоварени със съвременни удобства могат да бъдат любимите ни вид модерни жилища. Превърнете очите си към този неустоим малко отстъпление забелязан на Glamping Hub. Най-мъничък рустик вдъхновен обител е едно цяло с природата. Забележка как тя се слива с неговите околности, благодарение на просторна покривна тераса с вградени LED светлини и големи стъклени плъзгащи се врати, които се трансформират в интериора в стаята на открито.

По-стари Начало превърната в Модерен жилище

По-стари жилища могат да бъдат преоформени в годен за живеене модерни жилища, като този бивш жилище saltbox стил. Период къщи като те са известни със своите скатни покриви и дървени рамки. Екипът на Джошуа Зиндер Архитектура и дизайн съхраняват някои от носталгични елементи в екстериора, като shiplap вдъхновен сайдинг, която прилича дъски. Новият skillion покрива не само изглежда модерен, но също така създава повече използваемо вътрешно пространство. Облицовъчни стени с прозорци е друга модерна функция. Обърнете внимание на положението на прозорците на първия етаж; те максимизират естествена светлина, без да губиш личния живот.

Класически Shingle стил Начало с модерен привкус

Фенове на традиционни домашни структури ще оценят този модерен обрат на класическата крайбрежна жилището чакъл стил споделя от Бетси Уенц, собственик на Студио Б интериорен дизайн. Над главния вход са прозорци, които обхващат два етажа, осветителни фоайе и стълбище вътрешността му. Обърнете добър поглед към проверени в верандата и ще забележите повече прозорци редят на първия етаж.

Рустик и Modern Ваканционен дом

Най-добрите домове през уикенда трябва да се чувстват като покани скривалища, като този съвременен пример от Джъстин Krzyston в Stonehurst проектиране и изграждане. Пода до тавана прозорци показани отляво и задната част на дома отвори интериора на прекрасен пейзаж. Два открити палуби и буйни озеленяване искрено се създаде извънредно перфектна среда за отдих. Външно осветление е от съществено значение за всяка модерна жилищна пейзаж. Тук, на стратегическо място, LED светлини осигуряват водеща светлина за пътеката и палубите.

Обновено средата на века Modern Home

ерата на средата на века даде тон за модерен дизайн на дома. Така че ние ще се вял, ако не включва звездна пример от емблематичния период. Това Палм Спрингс дом наскоро бе актуализиран от г-н Джеймс съдия, за да отрази съвременните вкусове. На първо място, перално помещение, което се намира на открито, е преместен вътре. На следващо място, пространството двор е разширена за живот на открито с огнище газ. След това подава енергия към имота с модерен летва дърво порта и матирани стъкла пробити до ограничаване на обжалване.

Скромен Модерен дом Създаден за Country Living

Скромните домове също могат да имат модерен настроението. Този съвременен родина от Rising Sun Строителство има енергийно ефективни стени с изолация пяна. А ъгъл на палубата и тераса пред спалнята максимизира открит наслада. И двете се състоят от устойчив на атмосферни условия кедрови публикации с трайни добитък фехтовка.

Съвременно Озеленяване за Modern Ranch House

Растения и дървета, които работят с добър външен вид на модерен дом е е важен компонент за увеличаване на дома наслада. FormLA Озеленяване създал този смислен пейзаж, изпълнен с растения, които ще виреят в определен регион, този съвременен ранчо къша.