Skip to main content

Модерни и Chic Идеи за вашия домашен офис

Всеки има различен набор от нужди за тяхното работно място, толкова много идеи за дизайн никакъв случай не са един размер универсален. Все пак, това не означава, че създаването на перфектния офис пространство е невъзможно, далеч от него.

Така че, ако се чувствате претоварени от идеята за създаване на пространство, което ще ви позволи да работите от дома си, не изглежда далеч. Ние сме съставили списък с предложения, които ще ви помогнат да създадете дом, офис, който е също толкова функционална, тъй като привлекателна.

1. Създайте Основни дейности

Както си представяте дизайна за вашия офис, не забравяйте да вземете под внимание всички дейности, които ще завършат в пространството. Повече от вероятно, ще трябва да се включи бюро за използване, докато посрещат документи. Но за да завърши на широк спектър от задачи, отделни приоритетни области могат да бъдат полезни.

В допълнение към основната си работно пространство, помислете за включване на допълнителен кът за сядане за провеждане на дискусии или срещи с клиенти. Алтернативно, ако има няколко членове на семейството, които имат нужда да споделят пространството, продължавайте да организира нещата, като дава на всеки човек индивидуално място за работа от.

2. Включване Изобилие от Storage

Поддържане на офис организирана може да бъде борба за мнозина. Особено, ако сте човек, който има тенденция да се превърне погребан под недисциплинирани бюро, така че това е от решаващо значение да се включат много решения за съхранение в своя дизайн.

Ако имате наличното пространство, шкафове или вградени модули са идеални за съхранение на по-големи предмети. Open рафтове е един лесен начин да се смесват функционални елементи и декор елементи.

3. Изберете неутрален

Една от основните прозренията на цвят теория е, че цветовете, които са избрали да украсят пространството могат да имат силно въздействие върху нашите настроения. Blue, например, често се тълкува като успокояващо, а жълта е доказано, че предизвикват безпокойство.

От офис пространство е място, което искате да бъдете в състояние да остана фокусиран, това може да бъде полезно да се създаде големи удари на цвят  и емоционални реакции, които те носят – настрана. Вместо това, се фокусира върху избора на сравнително неутрална цветова палитра, която ще ви позволи да се сложи по-голямата част от вниманието си върху задачата в ръка.

4. Акцент С лични вещи

Колкото и да е важно, за да може да се съсредоточи в рамките на вашия офис, също така е важно да се създаде пространство, в което ще се радваме да губите време. Не забравяйте да се включат няколко елемента, декор и парчета от стената изкуство, които подчертават личния си вкус.

Един от най-лесните начини да направите това (докато все още създаването на сплотено дизайн) е да се позволи на вашите лични вещи, за да диктуват акцентиращи цветове. Постарай се да съответства на смели нюанси в тези лични вещи и да ги включи пестеливо в цялата стая.

5. Носете на открито

Изследванията показват, че наличието на естествена светлина в професионални пространства има поразително положително въздействие върху производителността на служителите и морал. То има смисъл само, че тези понятия лесно би превод на дома офис среда, както и, така че да намерят начин да се включат на открито.

Когато е възможно, се прозорци в неразделна част от вашия дизайн. Помислете за изравняване бюрото си под перваза на прозореца и изберете ненатрапчиви щори. Освен това, не се колебайте да се включат и други природни елементи в дизайна. Fresh зеленина ще добавите цвят към пространството и да повиши настроението ви.