Skip to main content

Най-добрите дизайни Кухня оформление за вашия дом

Всеки има различни нужди за тяхното място в кухнята. Е, как може да вземе решение за най-доброто оформление, без да взема под внимание фактори като нуждите на готвача, независимо дали искате или не си кухня е социална център, както и необходимостта от по-близкото място за хранене? Всички тези фактори остро влияещи на решението си да прекроявам вашата кухня по подобие на един оформление над кирилица.

И все пак, в края на краищата, тя често е на разположение кухня пространство, което диктува оформление. Освен ако не е твое е специално изградена дома, тя ще има определено количество и разположение на пространството, която ви насочва към оформление. Научете повече за основните видове кухня оформление на разположение в рамките мнозинство от домове, и как можете да направите промени в рамките на тези подредби, за да ги направят по-привлекателен вид и функционални.

Коридор стил или Галера Кухня

Коридор стил или Галера Кухня - най Кухня топологии за вашия дом

А кухня коридор стил се състои от две успоредни стени, които са около 48инча един от друг, след като бъдат инсталирани шкафовете. Състои се от коридор кухня е стегнат, тясно пространство често се срещат в етажната собственост, апартаменти, и малки еднофамилни жилища.

Професионалисти

От гледна точка на кухненски функции, оформлението на коридор стил е от полза, тъй като всички от най-важните услуги, са в непосредствена близост до.

Коридор стил кухни са сгушени, оставяйки повече етаж пространство в достъпно и за други дейности у дома.

Против

Един главен недостатък на коридор кухни е, че те са само кухни. Поради здраво разстояние, не е възможно да се поберат трапезария или кухня остров в кухнята. Въпреки това, поради тясното разстояние между две успоредни броячите, че не е необходимо за един остров.

Коридор стил кухни имат ниска стойност препродажба, ако домът е достатъчно голям, за да побере по-голяма кухня.

L-образна кухня Разпределение

L-образна кухня Разпределение

Г-образна кухня оформление е с класически дизайн, който отговаря на нуждите на повечето средни домове и се използва успешно в продължение на десетилетия. Формиране на буквата “L”, шкафове простират в две направления, често с една част от шкафове по-дълго от другата част.

Професионалисти

Това оформление използва концепцията за кухня триъгълник, където работния процес е организиран в приблизително триъгълна форма между печка, хладилник, и мивката. Въпреки, че това не е единственият оформлението да се възползват от кухнята триъгълник, в Г-образна оформление е най-компактен и рентабилен проект, който използва кухня триъгълника.

Това оформление отваря етаж пространство за добавяне на кът за хранене или един остров.

Много производители на кухненски шкаф имат набор от базови съвпадащи и стенни шкафове, които са в основата на Г-образна кухня дизайн.

Против

Кабинет пространство в ъгъла е дълбока и трудно достъпни. Ето защо, ъглов шкаф пространство завършва като хранилище за старите контейнери, буркани и други малко използвани елементи. Един от начините за борба с този проблем е да инсталирате един мързелив Сюзън към предметите цикъл в цялата тази пещера пространство.

Една стена Кухня Layout

А една стена кухня оформление дизайн е толкова основен, тъй като получава. Този дизайн е перфектен за дълги и тесни пространства. Всичко в кухнята, включително и шкафове, мивка, хладилник, готварска печка, съдомиялна машина и се концентрира върху една дълга стена.

Професионалисти

Една стена кухненски оформления са прости за проектиране и инсталиране.

В сравнение с високата цена на кухненски облича, конструкцията с един зид е доста евтин, защото използва по-малко шкафове.

Макар да не използва класическата кухня триъгълник, линейни дизайн все още дава възможност за безпрепятствено протичане на трафика.

Против

Counter пространство е изключително ограничен. Този проблем може да бъде намален, като се инсталира кухненски остров, успоредна на шкафовете.

Кухненски услуги са разположени далеч един от друг, отколкото с други видове оформления.

U-образна кухня Разпределение Дизайн

U-образна кухня оформление се състои от три секции на базовите шкафове, които са в периметъра на пространството, с единия край отворен. U-форма в план трябва да има на разположение три стени, така че да могат да бъдат изпълнени. Алтернативно, вместо на трета стена, можете да стартирате полуостров навън. Това полуостров може да се състои от базови шкафове и плот.

Професионалисти

U-образна кухня оформление е по-добър от много други оформления, защото той съдържа повече услуги в неговото пространство.

Тази кухня оформление дава възможност за по-горни шкафове, отколкото с други оформления.

Против

U-образна кухня оформления формират задънена който спира потока на трафика в рамките на дома.

Освен ако нямате достатъчно пространство, тя може да бъде трудно да се прокара достатъчно големи и наистина функционална кухня остров в U-образна кухня дизайн.