Skip to main content

най-добрите съвети за декориране на Office Home

Така че имате домашен офис. Честито! Много хора дълги за специално място в домовете си, където могат да се съсредоточи и да се справи с техните списъци със задачи. Това се каза, идеята за домашен офис и реалността има такава система може да бъде много по-различно. Като офис в дома си означава приятна работа в светилището на вашето жизнено пространство. Как поддържате вашия офис дзен? Ако искате да се създаде място, където в действителност ще се наслаждавате на работата, която интегрира удобно в останалата част от вашата къща или апартамент (и живот), трябва да се мисли за вашите различни възможности за декориране на домашния офис.

Вие не можете да мислите, че създаването на естетически да се радвате в офиса трябва да бъде приоритет отгоре работата и личния живот. Но декориране домашен офис по начин, те обичам всъщност е доста мощен. Когато вие се наслаждавате на пространството, което искате да я запазите подредено, а също така може да ви помогне да се насладите на вашата работа. Скучна работа на позиция в офиса – дори ако това е мястото, където живеете – е много по-лесно, когато се да отидете на място, което е приятно за вас.

С оглед на това, че си струва пускането някаква работа в декориране на вашия дом офис. За да Ви помогне да започнете, ние сме закръглена до някои от най-добрите съветите по-долу.

Бъдете организирани

Не е тайна. Начало офиси може да получите разхвърлян – бързо. За да се запази пилотите в залива, че е изкушаващо да се запасите на организационни кошчета, чекмеджета и т.н. Има около един милион големи възможности на пазара, за да ви помогне да поддържате дома си офис в топ форма. Единственият проблем е, че е твърде лесно да донесе един куп от тях у дома, без всъщност да ги изпълняват.

Преди да започнете складирането на чекмеджетата организатори и картотеки, да помислите как можете действително  организира. Какво работи добре за вас в останалата част от къщата си? Ако вече сте в навик за сканиране на касови бележки и поддържане неща дигитално, защо си купи картотека за вашия домашен офис? Ако имате един-единствен любим писалка винаги да се използва, защо си купите писалка чаша? Не се смучат в свръх офис на организацията. Имате възможността от създаването на своя собствена работно място. Направи го по начин, който ще работи за вас в дългосрочен план. Не забравяйте, декориране домашен офис по начин, който не се чувства прекалено стерилна е много по-лесно, когато сте се избягва натрупването на купища силозите, папки и организатори.

Усилете мислене

Дори най-малката домашния офис може да бъде напълно зареден с големи декор и организационни решения. Номерът е да се измисли. Максимално увеличаване на вертикалната квадратен метър чрез обесване изкуство те обичам, добавяйки, плаващи рафтове или инсталиране шкафове по стената. Височината на стената ви е актив, когато де домашен офис. Не се страхувайте да се игриво с това, което се мотае. Отворени шкафове могат да бъдат равни части практични и забавни. Напълнете ги с полезни за боклук заедно с цветни книги или смислени tchotchkes. Никога не забравяйте, че вашият домашен офис е точно това –  твое . Можете да използвате по цялата височина на стената като платно за каквото и да ви окуражи и вашата продуктивност.

елементарно Cut кабел

В нашата дигитална ера, един от най-лошите неща, абсолютно за офиси е всички тек елементарно, че се натрупва. Може би трябва вашия компютър и принтер, но това не означава, че трябва да се взира в своята плетеница от кабели през целия ден. Направете няколко стъпки, за да запазите вашия дом офис без елементарно кабел. Изрежете отвор в задната част на атрактивна кутия. Вашият рутер и друга необходима техническа могат да живеят там с въжета хранени по гърба. Монтирайте разклонител отдолу или на гърба на бюрото си. Използвайте кабелни превръзки и командни куки, за да привлекат някакви кабели, които се включени в тази сила лента и да ги хранят по гърба на мебели, където те са извън полезрението. Вие ще бъдете изумени от начина, по който просто извадите грозно нещо от кабели ще направи вашия офис чувствам чиста и светла.

Нека бъде светлина

Офиси са известни с техния пълен осветление – конкретно, флуоресцентни лампи. Защо офиси често избират стерилен, студено осветление, което ви кара да се чувствате сякаш сте под микроскоп? Защото те знаят един основен принцип на работа: достатъчно осветление улеснява работата. Ние вече се напряга очите ни вторачени в екраните голямата част от деня. Не стане по-лошо, като ограничава осветлението в дома си офис. Използвайте естествена светлина, колкото е възможно, но се уверете, че да допълва, където е по-малка. А добре осветен офис е щастлив, продуктивен.

Чувствайте се като у дома си

Вашият офис е разширение на вашата къща или апартамент. Той трябва да изглежда и да се чувства като такъв. Украсете с едни и същи теми, които сте използвали в дома си и да се включат елементи, които обичате. Нищо не е извън граници. Ако сте любител на растенията, одеало офиса си у дома в зелено. Ако hygge е настроението си, добавете плюшен килим и уютен хвърляне на вашия офис стол. Не се ограничавайте само защото това е работно място. Вие ще бъдете по-продуктивни в една стая, която ви носи радост, така че защо да не се въведе някакъв допълнителни грижи в създаването на офис, който се чувства като у дома си?

Започнете декориране домашен офис

Искате ли да знаете, най-добрият начин да декорирате офиса си? Със стартирането. Наистина е толкова просто. Ще интуитивно знаят най-важното: бюро, стол, лампа. От там можете да се насладите на процеса на намиране на парчета, които обичате, които вдъхновяват най-добра работа. Обзавеждане на домашния офис може да отнеме време. Но трябва цял живот да работи, така че си струва усилията!

Какви са някои начини, които сте интегрирани офиса си в дома си? Имате ли някакви други хитри трикове, които бихте искали да споделите?