Skip to main content

Невероятни идеи спалня за малки момичета

Обзавеждане на апартамент на момиченцето

Годините на начално училище са удоволствие. Вече не е бебе или малко дете, изискващо грижи средата на най-нощта, все още, но не тийнейджър със съответното отношение, елементарни възраст детето, в по-голямата си част, е пълна с удоволствие, любов и капризно. Ако имате дъщеря в тази възрастова категория, време е за нея да се състоят от спалня, която отразява състоянието на нея като “вече не е бебе”, но все още запазва невинността на детството. Това са дванадесет идеи за декориране на спалня, която ще развълнува всяко малко момиче, като се започне с този прелестен пространство от Chango & Co.

Ставам щастлив

Цитрусов ярък, пълен с весели нотки и почти тропически в своята Sunshiny интензивност, ето един супер-колоритен спалня от Луси и компания, която получава всичко правилно: сладък тапети, обичани препарирани животни, весел хвърлят одеяло, че връзките заедно на цветова схема , и по-забавно щрихи в Римската сянка, ретро сребро библиотеката, както и стъклени лампи. Но това е най-жълто-зелено, слънчево жълто, розово и обичка палитра, че краде шоуто. Трудно е да се намери по-добър цвят комбо за спалня малко момиче.

Да не забравяме и тавана

Можете да нарисува тавана във всяка спалня, разбира се, но това е особено забавно докосване за спалня на дете. стая на това момиче, намерен да оказват Interiors, е доста пространство, изпълнено с много докосвания като полилей, висящ стол и рошав килим, но това е ивици циркова палатка на тавана, че вдигам капризно.

Споделени апартамент Съвети

Ако имате малки дъщери, които споделят една спалня, даде на всеки взима участие в е украсена тази стая, но бъдете готови да стъпка в като последната дума. Някои деца обичат да персонализират своите секции на помещението; други обичат да съвпадат. Само не забравяйте, че всяко момиче е с площ да я съхранявате любимите вещи, и има достатъчно място на бюрото, както за да се подготвят в къщи по едно и също време. Този очарователен пространство от Луната Интериори Finnian се използва спокойно палитра от зелено, синьо, сиво и мека.

Colorful не трябва да означава Pink

Много деца искат дъга-светла спалня, и защо не? Ако дъщеря ви обича цвят, но не е задължително всички розови, пази подовете, мебелите и стените (с изключение на може би един акцент стена) неутрален, а след това да се диви на легла, малки мебели и аксесоари. А луд-ярък акцент стенопис е поредната забавна докосване, който работи в пространството на детето, но е твърде много за родителската спалня. Този очарователен стая е намерен на Craft-О-маниак.

Осигурете Проучване на района

нощни домашната работа на дъщеря ви ще растат заедно с правото си. Всеки деца на училищна възраст се нуждае от бюрото за редовно обучение. Бюрото за прост фронтмен е голям таблото е показано тук е най-доброто място, за да изследване. Но това, което прави тази стая специален, е очарователно стена декор-и това е едно щракване да се дублира. Трябва само да попълните в пространството над таблата с колоритен и невероятно шарени тапети. Това е един лесен DIY, и най-вероятно ще се наложи само едно руло хартия.

Придържайте се към Мебели Основи

Освен ако не разполага с бюджет, който позволява ново обзавеждане на всеки няколко години, вие ще искате да изберете спалня комплект, който расте с дъщеря си. Стаята е показано тук, е възхитителен сега какво младо момиче, не бих се радвал всички полка точки и прекрасния плакат куче? Основната бели мебели няма да има проблем обработка на по-зряла палитра, спално бельо и аксесоари, когато юношески години пристигат.

Бюджет щрихи

Дъщеря ви има принцеса вкусове, но бюджетът ви е малко по-малко царско? Не се тревожете, можете лесно да добавите красиви щрихи, без да харчите много пари. Обърнете върха от тази стая се намери на C Magazine, и украси прост легло на два етажа, с много цветни пискюли. След това добавете колекция от забавни и цветни възглавници хвърлят, а след това се мотае една боа от пера на стената. Voila, спалнята е готова за вашата малка принцеса, и вашата банкова сметка е все още непокътнати.

Използвайте разрасналата се Color

Няма съмнение, че много малки момичета обичат всичко розово, но това не означава, стая на едно момиче трябва да изглежда като дъвка фабрика. Спалнята от Стийл улица Studios е показано тук показва колко добре неутрални могат да работят в спалнята на едно момиче. чудесен осветително тяло В, забавно флагче банер, и полка точка легла добавете толкова капризно към космоса, но цялостния вид е по-скоро сложна.

Малка принцеса

Са най-добрите приятели на дъщеря си Ариел, Пепеляшка и Belle? Дали обичам тя всеки Дисни принцеса и мечтаят за достигане до една топка в тиква превоз на собствените си? Тя не е сам-много принцесите на Дисни са били обичани през няколко поколения момичета. Какъв по-добър начин да украсите стаята си, отколкото с пълен стена стенопис от любимите й анимационни герои на? Можете да наемете стенописец, за да се създаде един-на-а-вид дизайн, или да си купи фототапет, че е лесно да се прилага по своему.

DIY капризно

Ето още една стая, която ще развълнува почти всяко малко момиче, но няма да се прекъсне бюджета си. Красивата флорални постеля, рафтове, пълни с добре любимите кукли и плюшени играчки, и привлекателен цветовата схема всички добавка към сцената, но това е хартия помпони цветя нагоре по тавана и изкуствени пеперуди, стичащи се от другата страна на стената и прозорците, които на свой ред пространството в уау. Ако не искате да си купите подобни хубави дрехи хартия, лесно е достатъчно, за да направите своя собствена. Вижте тези указания за Направи си сам цветя от хартия и Washi лента пеперуди.

Върви към Тийнейджъри

Един от най-популярните цветови схеми за спалня Preteen момиче е розово, бяло и черно. Вземете един поглед на стаята, показано тук, и ще разберете защо: това е перфектната комбинация от изисканост, невинност и quirkiness на. Стик с черно и бяло на подовите настилки и мебелите, и лесно можете да промените темата, ако дъщеря ти в крайна сметка реши, че е твърде стар за розово.