Skip to main content

Невероятни Остъклената Декор Идеи ще озарява вашия Space

Има нещо за сияйна и приветлива остъклената който ви кара да искате да се отлепи дрехите си, хвърли на роба, и се сгуша в тези чудесно затоплящите лъчи. Ако търсите за остъклената вдъхновение, значи сте попаднали на правилното място. Дръжте четене, за да видите снимки на прожектирани в веранди, която ще ви даде голямо слънце завист.

Нека светлината в

Подобно на тази джунгла, вдъхновени от остъклената от arteferro декор, перфектното три сезона пространство позволява на максималния размер на светлината от всички ъгли. Независимо дали го използвате като официална трапезария като този дизайнер е направил или да създадете втори жилищна площ, голяма остъклената може лесно да се превърне в най-добре обичан стая в дома си.

Възползвайте се максимално от уютна Space

Въпреки че това остъклената от Curbly е малка, всеки инч се използва ефективно, създавайки идеалното кътче за вечерни коктейли с приятели. мебели от бамбук и аксесоари осигуряват съвременен още реколта усещане и Loveseat пасва точно. Ако все още нямате на остъклената в дома си, този необикновен, но-очарователни стая доказва, че не е нужно много място, за да добавите много малко допълнение.

Shed блато Остъклената

Искате ли нажежен солариуми, но нямат пари, за да се създаде една скъпа допълнение? Този шикозен остъклената от The White Buffalo Styling Co. някога е бил неизползван, мръсен навес, но той е бил даден нов живот. Със замяната сайдинг с екранни панели и добавяне на палтото на прясна боя, този път грозен навес се е превърнал в място, на което ще се радваме да излизаш през целия ден. Добавете няколко низ светлини и няколко свежи растения, и това се превръща в перфектен заден двор оазис.

Черно и бяло

Този зашеметяващ остъклената вижда на A Beautiful Mess доказва, че двата основни цвята наистина може опаковка удар. Това три сезона стая напомня на шик Ню Йорк кафе, като същевременно осигурява успокояващ и проветриво място, където да се отпуснете. Не само, че стайни растения изглеждат чудесно, те често се развиват в зимни от получаване на най-доброто количество светлина.

Носи се по течението


Ако вашият остъклената чувства по-скоро продължение на дневна на Вашия дом, създавайки непрекъснат поток-, както се вижда в тази стая от Лавин етикети могат наистина се разшири пространството и да направи вашия дом се чувстват още по-голяма. широки арка врати позволяват на място, за да се чувстват ефирни и висящи бамбук люлка осигурява добра капризен (и същевременно модерен) пипане.

Опитайте външна камина

Искате ли начин да се получи още няколко месеца от вашия остъклената? Това забавно пространство от Нели Bellie има един забележителни функция: камина, която може да запазите жив остъклената през зимните месеци. Добавянето на остъклената камина да превърнете три сезона стая в четири сезона с една, стига да нямате нищо против cozying с халат и чифт пухкави чехли.

Move Your Office “Извън”

достатъчно късмет да имат работа, където можете да работите от дома си? Създаване на офис остъклената като този шик пространство от Розовата Пагода може да направи тези дълги работни дни, че много по-приятно. Удобен бюро стол и надежден достъп до Wi-Fi са всичко, което трябва да се създаде домашен офис, който ще гарантира, че никога не искам да пътуват, за да работи отново.

А Слънчев Играй Място

притеснен за децата си, които прекарват твърде много време, вътре ли сте? Тази стая за игри от разходка сред домовете е стилен и функционален, създавайки перфектен слънчево място за децата си да играят в цялата година.

Добавяне на Хамак

Най-добрите зимни донесе двете най-доброто от закрито и на открито заедно, и няма по-добър начин да ги слее, отколкото с хамак-, както се вижда в това пространство от The Little Corner на Tumblr. Вие не може да помогне, но се чувствам като сте на почивка в момента, в който се определят в хамак, така че защо да не се отдадете на един един закрит и да получите доза от това чувство спокойна през цялото време?

Бяла Palette

Ако искате да направите своя остъклената чувствам като разширение на вашия дом, този ол бяла цветова схема от homebunch има шик, хол-като усещане. Стайлинг едноцветен бял стая може да помогне на пространството се чувстват отворен и прохладна и предлага високо ниво на гъвкавост, които трябва да отговарят на почти всеки остъклената.

Веранди работа, Твърде

Въпреки че остъклената обикновено разполага с прозорци или екрани, тази уютна веранда от всяко момиче се оказва, че с интелигентен дизайн, дори и веранда отпред може да се чувства като допълнителна стая. Внимателно декорирана масичка за кафе и Loveseat с възглавници даде този веранда с хол-като усещане. Ако търсите за още повече верандата идеи, там са безкрайни начини за създаване на друга жизнено пространство отвън.

Отидете на растенията Crazy

Най-добрите зимни имат само правото размер на зеленина. Този поглед от SF момиче е пълна с уникални и привличащи погледа стайни растения и предлага подобна на джунгла усещане. Голяма остъклената дава смисъл на вън, докато все още ви предпазва от елементите, а това растение напълнена остъклената е идеалното без стрес оазис.

Добавяне на Mini библиотека

А остъклената, която ви позволява идеалното количество следобед светлина вътре в крайна сметка имат потенциала четене-кът, а тази стая от Bolig включва малка вградена библиотека. Ако търсите за перфектния пространство, за да създадете дом, библиотека, вашият остъклената предлага освежаваща алтернатива на тъмно, прашен проучване.

Създаване на друга космическа гости

Ако нямате много място за гости, този остъклената от акъл Home е чудесен начин да се помогне да се настанят на вашите приятели и семейство. Той разполага с вграден прозорец седалка, която се превръща в легло за гости, когато имате нужда от един. И това, което гост не би искал да прекара нощта на лятото под звездите? Само не забравяйте да се осигури плътни завеси, а вие имате една универсална употреба пространство, че гостите ви ще бъдат настояват да остане вътре.

парникови Остъклената

Солариума от Sommarbacka напомня на парникови във всички най-добрите начини. Ако имате една недовършена солариуми превърне тя в дом за всички ваши любими растения, добавете хамак или шезлонг, и готово-Имаш селски три сезона стая, която е с ниско съдържание на усилия и голяма по стил.

Добавяне на Vintage Черга

Някои от най-добрите остъклената погледите включва зашеметяващ килим, който наистина завършва пространство. Този офис от Студио Макгий разполага с турски килим, който прави пространството се чувствам завършен и добре дефинирани. Има безкрайни възможности, когато става въпрос за добавяне на килим към остъклената и може да допринесе за осигуряване на уютна площадка за кацане на студените утрини.