Skip to main content

Невероятни стая Разделителни Идеи, дори и ако имате малко пространство

Отворено пространство, живеещи в мансарди, студиа или къщи с високи тавани и няколко стени са много популярни. Откритият архитектурен вид може да бъде красива, но не винаги е практично. Да бъдеш в състояние да имат самостоятелна спалня или начин да се разделят жизненото пространство от трапезарията ще се създаде по-функционално усещане за дом.

Е, как може да добавяте малко интимност или неприкосновеността на личния живот в една стая, без да затваряте заемат място в него за постоянно? Като се творчески и добавяне на подвижна врата, която може да се отваря и затваря, ако е необходимо, или преместени на друго място. Вижте тези страхотни стая делител идеи, които могат да работят в почти всяко пространство, големи или малки.

Стая разделителните идеи с помощта на библиотеки

Няма по-добър начин на многофункционалността, отколкото да се използва разделител стая, която разполага съхранение, също. А библиотеката може да бъде най-доброто решение. За най-добрата гъвкавост, добавете заключване колела до библиотеката, така че можете да го хвърли там, където имате нужда. Или, ако сте сигурни, че няма да бъде преместването, помислете за добавяне на вграден шкаф да се разделят с интервал.

Висящи стая разделители

Когато площ се на премия, висящи подвижна врата може да бъде най-доброто решение.

разделител за стая от Blomming изглежда да бъде направена от текстил в изрязан с лазер модел, но всъщност е по-модулен от това! Всеки диамант, или аспект, може да се накланя, за да отворите, за да създадете потребителски поглед.

За един лъскав плат стая разделител, виси завеса с участието на големи метални втулки от прост хромирана решетка, монтирана на тавана.

Геометрична стая делител идеи

Понякога разделител стая е нищо повече от една функция, дизайн, който създава илюзията за разделяне на голяма или малка площ, без всъщност да го затварят. Тези стая делител идеи са отличен пример. Те добавят потребителски поглед към една стая, която е запомнящо се.

Панели от подредени дървени блокове добавят графичен облик на района се раздели дневната и трапезарията.

Персонализираната метален панел с листа и лозя, които не само разделя пространството, но създава красиви сенки по етажите, когато слънцето грее инча

Умният инсталирането на графичен стена служи както табла от едната страна и бюро от другата страна.

фокусна точка Индустриална таванско помещение е на стъкло и желязо стая разделител.

Гредоред дърво стая делител идеи

Прости летви дърво могат да бъдат монтирани за да се създаде усещане за по-малък, интимен кът, без напълно затваряне на място. В зависимост от декора на дома си, на външния вид може да бъде средата на века модерен или съвременен стил.

Дърво летви стая разделители създават малка библиотека или хол в открит таванско помещение.

летвите дървата на този съвременен дом бяха оцветени в богата черен тон. Всяка летва се върти, за да затвори пространството напълно или да го отвори, както е показано.

Тази стая разделител крие стълбището.

Светло цвят петно ​​лайстни дърво придава естествен скандинавски усещане за малко студио пространство.