Skip to main content

Невероятно овчарска-Style Living Room Съвети

Ферма Style обяснено

С намигване към миналото, но здраво вкоренено в момента, селска къща в стил дизайн на дома оферти модерен начин за постигане обстановка вечна. И въпреки че имат общи характеристики, подобна на използването на неутрални цветове и органични материали, днешната селска къща стил също включва модерни актуализации, което го прави привлекателен вариант за всички видове жилища. Ако вашата дневна се нуждае от обновяване, което ще приеме някои промени-открити концепция тук, плевня врати там, за да видите, че това е далеч от един размер универсален.

Open-Concept стара Всекидневна

Удобна отворена концепция къща хол

Ферма стил не трябва винаги да изглежда непринуден. В действителност, много собственици са като къщи от края на миналия век и отварят интериора, за да се хвърли на естествена светлина в работното си пространство. Тази стая с Дженифър Робинс Интериори показва как една отворена концепция дневна и трапезария, пълна с чаша струяща стена, модернизира традиционното затворен в подхода. Комфортно обзавеждане, промишлени осветителни тела, както и вертикална shiplap дават това пространство ферма усещане, че не е над най-горната част.

Eclectic стара Всекидневна

Колоритен и ecletic къща хол

Ферма стил е много адаптивна и лесно може да се комбинира с много други тенденции дома декор. Един арт деко огледало и клетъчни нюанси чифт добре с хоризонтална shiplap и персийски килим, за да направи тази всекидневна с Джудит Balis Интериори на традиционен и преходен. Добавете модерен диван и масичка за кафе за чист вид, който е привлекателен за окото.

Регенериран Wood Таван Всекидневна

Ферма дневна с каменни стени рекултивирани дървен таван

Включването на органични строителни материали в едно вътрешно пространство позволява на стаята, за да говори за себе си. Тази стая с Кели и Ко Дизайн показва как да използвате ферма строителни елементи в дадена страна камък къщичка. Възприемането на оригиналните характеристики на пространство-като откритата каменна стена и дърво тавана позволява комбинация от текстури за окото, за да кацне. След това, семпъл декор и обзавеждане модернизиране на пространството.

Традиционна стара Всекидневна

Класически традиционна селска къща стил хол

Ферма стил е всичко за спокойна простота и комфорт. Така че, не е нужно да отидете голям с издухани тавани и скъпи материали за нокти на външния вид. Тази стая, проектирана от Бартлет, избира комфорт при една отворена, ефирен усещане. Ниските тавани внасят топлина в студена зимна вечер и се отпусна, но елегантен, мебели предлагат “мивка точно в” усещане. Актуализираният плевня борда камината, пълна с възстановени дървен материал, допълнително засилва традиционния характер на стаята.

Едноцветен стара Всекидневна

Чист и свеж къща хол монохромни

Един съвременен стил хол може да се трансформира в шикозен ферма отстъпление чрез включване shiplap около камината, регенерирани дървени греди и тонален мебели и аксесоари. В действителност, почти всяка стая (да, дори и тези, които имат 80-Vibe) може да се даде ферма нюх, като добавите само няколко подробности. Тази модерна къща хол от дизайнер Софи Мец е сложна, така и удобни.

Промишлени стара Всекидневна

Стара хол с промишлено ръб

Простотата на къща в стил съвсем спокойно може да вземе промишлен завой. Тази дневна от Risinger & Co. позволява архитектурни детайли в помещенията, за да се открояват, а след това ги допълва с модерни мебели, метални бар столове, както и изложени печка тръба. В телешка чергата добавя Western усещане, като смесица безпроблемно само по себе си две стилове подаръци.

Съвременно стара Всекидневна

Ферма с модерна архитектура и обзавеждане

Въпреки носталгията често се свързва с фермерска къща стил, любители на съвременния дизайн със сигурност може да продължава да се възползват от най-добрите му характеристики. Вземете тази съвременна къща хол с Northworks на архитектите и проектантите, например. Таваните на език и жлеб казват “селска къща”, но мебелите и отворена концепция пространство са всичко друго, но.

Ново строителство стара Всекидневна

Нов дом с фермерска къща архитектурен стил

Къща не трябва да бъде историческа да прегърне традиционния стил селска къща. Този новопостроен дом, проектиран от Том Meany Архитект включва отличителните белези като таван с гредоред, струяща прозорци и голяма каменна камина за създаване на модерен дом с удобствата на класическа селска къща.

Привеждане на открито в

Дневна в модерна къща с сгъваема стена

А връзка с природата е повтаряща се тема в съвременната ферма дизайн. Тази дневна от Джоузеф Фарел Архитектура разполага с сгъваем стена от прозорци, за да обявявам на вътрешното пространство с външен двор. Органични елементи като килим юта и живи растения допълнително представляват жилищна площ, която се чувства свободен и неограничен замъглите в с вън.

Използвайте Shiplap

Семеен приятелски къща хол с shipslap

От дърво е бил използван толкова силно в селски къщи от миналото, shiplap ламперия е един от най-лесните начини да донесе стила в нови домове. Когато инсталирате, изберете дъски, които имат убождания и драскотини, тъй като те копират дизайна на използване дългогодишен и предизвиква чувство за история. В тази стая от Renew имоти, оцветени камина на дърва мантия компенсира shiplap за създаване на контрастни усещане.

Добави стара Color

Pale Blue стара Всекидневна

Една лека и свежа цветова палитра винаги е добър избор за всички стаи селска къща в стил. Но вие не винаги трябва да отида в бяло. Вместо това, въплъщават в бледосин пространства чрез мантия и библиотеките акценти. Buffalo Дървесина онагледява този избор на цвят чрез комбинирането красиво с бели мебели и леки облицовки от дърво. Светло сив и топла овесена каша също работи добре за един прост и лесен поглед.

Включване Автентични функции

Класически стил селска къща включи Автентични функции

Част от това, което прави ферма стил толкова привлекателен е комфорта, който идва от парчета от историята. Така че, защо да ги ограничат? Това всекидневна е изпълнена с antiquey разкрасено като пострадал мебели, традиционни селскостопански столове и пиле тел шкафове. продажби Преглед имоти и битпазари за реална сделка, или магазин за нови аксесоари, които приемат чифлика естетически.

Добавяне на пискюли Диван

Рустик стил хол с диван с пискюли

Кой казва, че къща на живот не може да предложи намек за лукс? Играейки с декора, можете да организират традиционен стая да изглежда удобен, така и съобразени. Тази селска къща хол с Двойките Източник стая в класически елементи с елегантен пискюли диван за неочаквана (но много добре дошли) изтънченост.

Използвайте плевня Врати

Плевня врати дават всяко пространство традиционна ферма усещане. Плюс това, те са велики космически спестителите за малки стаи и може лесно да се разделя план отворена концепция етаж. В някои случаи, две плевня врати са дори по-добре от една! Това необичайно образно помещение, с любезното съдействие на Едуард Ira Schachner, използва плевня врати за комплимент камината и засилване на външния вид селска къща.