Skip to main content

Невероятно Черно & White трапезарии че тяхната дейност Monochrome магия

Неразделна пространство за всяка семейна вечеря, трапезарията е жизненоважна – но често се пренебрегва – част от дома. Запълване на пространството между дневна и кухня, той често действа като посредник за проектирането, не води. Използването монохромен интериор знаци може да даде своя трапезария известност. Капка изявление полилей над средата на маса за хранене, маркиране на място за хранене и смях. Оформете пространството с необичайно извити столове, около една маса в съвременен край. Боядисайте стените в филм ноар нюанси за създаване на атмосфера в центъра на Вашия дом за забавление. Обърнете внимание на най-добрите ни стаи и половина за хранене, които заслепяват, в черно и бяло.

кръгла висулка светлина зеленина ваза черно и бяло трапезария

Кръг марка на мястото, където семейството се събира. Тази лека и бяла стая прави изявление полилей, геометрични ултра модерни столове за хранене и изскача от жива зелени черти.

различен ъгъл дюшеме черно и бяло трапезария

Направете своя дизайнерски елементи изтънчен, с помощта на текстурирани материали във вашата трапезария. Това изчистен дизайн създава диагонални канали в своята дюшеме, Cubbies в своите силиконови столове и оцветено стъкло в колективна проява на обесване мини висулка светлини.

полирани етаж шифонени завеси монохромни кът за хранене

Всяко осветление гуру знае, че Panton VP6 светлини са на бизнеса. Тези уникални трапезария висулки може лесно долна цветова тема и този черен полиран дървен под, бял шифон завеса и божур куп комбо не е изключение.

рамкирани отпечатъци POD столове монохромни кът за хранене

А финала монохромен не трябва да бъдат строго черно и бяло. Тази стая разполага с скандинавски стил столове в въглен и множество сепия отпечатъци да съвпадат бутилки вино и висулка в кухнята.

бетон стълб ритъм осветление монохромен трапезария

Полу висулка светлина добавя драма и изкуството да хранене. Направи вход за вашата трапезария с класически бели матиран етажа, чисти мебели и ниско окачване светлина в необичайна форма.

шаблон полилей теракот монохромен трапезария

Различни материали могат да се комбинират, за да се създаде една стая, а не в конфликт с него. Този малък монтаж на велур столове и уеб полилей паяк съответстват на цветовете на кухнята, докато създавате визуален фокус. Гърне с зелен добавя усет.

половината офис половината трапезария монохромен яде пространство

Зони за хранене не винаги е задължително да са крещящи. Тази дървена маса с дървени въглища греди действа като четене, закуска, проучване и трапезария маса, като тънки дървени въглища стелажи линии по стените.

минималистичен осветление камера трапезария монохромен

Дръжте го прости класически в monochromes. Куп три камера свети лъч две черно-бели панели в този блок с цвят на модерна кухня дизайн.

бели фенери черни стени монохромни кът за хранене

Преливане на вашата трапезария с вкус на изток, с чифт гигантски китайски фенери. Заобиколен от хлъзгав черни стени и тавани, мулти-оребрена етаж и плетени тръстикови столове добавите характер и текстура.

лека дървена маса и етаж черно и бяло трапезария

Искате ли да се слее Викторианската със съвременен пространство за хранене? Използване на основните бели стени, две драматични кадифени столове и съвпадение на цилиндрични висулки отразени чрез огледало.

бели френски прозорци монохромни кът за хранене

Скандинавските трапезарии могат да направят един монохромен дизайн поглед светлина, светли и отворени. Няколко френски прозорци, боядисани в бяло етаж и изскача от черен шкафове правят тази обща кухня и трапезария мечта на главния готвач.

с главата надолу конусовидни фенери бетонен под монохромен трапезария

Възползвайте се максимално от удължена пространство за хранене, чрез проектиране в черно и бяло. Бетонен под свързва измъчиха черни греди, бели шушулки столове и две драматични цилиндрични полилеи в пространство перфектен за забавление.

дървени крака саксийни растения модерен черно-бели трапезария

Малки изскача от дърво правят черно и бяло по-топло. краката на стола и бледа дюшеме на този класически вид хранене открадне шоуто сред саксии с появила се в зелено.

смес от висящи лампи монохромни трапезария

Хранене в бакалавърска подложка никога не са изглеждали по-добре. Масив от черни висулки виси над черно-бял маса, като минималистичен хол и кухненски бокс направи изчезнат.

хоризонтална висулка светлина черно и бяло хранене област

Вече сте фен на белите кухни? Поставете изскача от черен в черни Cubby столове, таван-вмъква светлини и голям монохромен абстрактен, за да си трапезария черно и бяло.

оригами светлина полирани етаж черно и бяло трапезария

Дръжте го прости с бял оригами светлина върху вашата маса. Тази област функции за закуска, обяд и вечеря, а ваза с цветя се опитва да се простират до височината му. А черен дървен елемент от дизайна добавя характер.