Skip to main content

Освободите Counter Space с тези малки Кухня организация Идеи

Дали готвене и забавен във вашата малка кухня трудно? Кухня студио размер е предизвикателство да работи в, но няколко малки идеи кухня организация и няколко часа от времето си, може да се превърне вашия мъничък кухня в модерен минималистичен мечта за готвене и чест.

Имаме пет вдъхновяващи, малки кухни за вас, че рок. Те са пълни с идеи за това как можете да Разчистете вашата кухня в свежи, нови начини. Включили сме и някои малки кухня организация, продукти, които ще ви помогнат да върне или да добавите нов брояч пространство и да се намери дом за цялата бъркотия, която много обича да виси на вашите броячи.

1. Light, светли и промишлени малка кухня

Първо, помислете за боядисване кухнята си в светлина, ярка бяла, за да го освежите. Или покриване на тъмни, остарели стените или вратички с ново, свежо подвижен тапет.

На следващо място, че е време да изхвърли тези кутии от сърцата на дланта, че никога не използват и да реши какво друго да остане или не. След като имаш добра представа за това колко работите с, че е време да се намери дом за всичко, което е останало.

Съхранявайте това, което не е привлекателна в шкафовете си. Останалата част от елементите могат да се показват на нови промишлени, ресторант стил рафтове, барове и куки като на снимката по-горе.

2. Малка модерна кухня с модулна, подвижен остров

В много малки кухни там не е много брояч пространство, за да се работи. Основни уреди като кафе-машина или микровълнова може да изяде малкото пространство, което трябва. Има решения. Изберете уреди, които могат да бъдат монтирани на стена или за под-шкаф. Или добавете тежкотоварен стенен рафт да проведе тежки уреди като микровълнова печка.

Малка кухня острова могат да добавят допълнителен брояч пространство, както и за съхранение – и дори бар плот. Малки, кръгли или квадратни острови работят по-добре в по-малки квадратни пространства. Помислете за по-дълъг тесен остров за правоъгълно пространство. Канапе конзола на колела ще бъде страхотна идея в по-дълъг, кухня кухня. Можете да се разточва на кухня, както е необходимо и след това я поставете обратно зад дивана, когато е готово.

Butcher блокове или бар каруци и други големи възможности, защото те често идват с колела, за да се търкаля си остров от пътя. А по-висок количка работи добре с високи столчета.

3. съвременен малка кухня с плаващи рафтове за стена за съхранение

Ако не разполагате с достатъчно кухненските шкафове, но много място на стената, чист, съвременен начин, за да освободите вашата кухня броячи е да се покаже и на елементи в магазина за готини плаващи рафтове или корнизи, като в кухнята по-горе.

Искате ли да дадете вашата кухня на високо дизайн изглежда като на снимката? Група елементите по цвят и се добавят някои предмети на изкуството или рамкирани снимки. Оставете някои области на стълбчетата, празен, за да не изглежда твърде претрупана.

Друг голям избор дизайн на снимката по-горе е използването на огледало на предпазния плот. Добавете малко огледало за участък от стената зад плота, за да се разшири пространството и отразяват повече светлина.

4. Малки идеи кухня организация с участието на библиотеките

Добавяне или замяна на кухненските шкафове могат да бъдат скъпи. И ако сте под наем, проектът може дори да не се допуска. Защо не си купите някои добри, евтини библиотеки и да направи стена за съхранение на всички ваши кухненски елементи?

Погледнете за по-високи, но тесни библиотеки и микс и мач врати, за да скриете някои от елементите. Или селекция от кошници може да служи като чекмеджета във вашите библиотеки, готови за улов на всички по-малки предмети и спално бельо.

Друга интересна малка кухня идея на снимката по-горе е куките над прозореца за окачване на тенджери и тигани. Тенджери и тигани заемат много място и да ги висящи от стойка гърне или куки е добър начин да се освободи шкаф или брояч.

5. минималистичен кухня, която носи много малък апартамент организация идеи заедно

Тази красива и без претрупване кухня работи, защото повечето елементи са многофункционални. Ниската библиотека с монтирана плот създава остров с съхранение и брояч повърхност. На Cubbies дори да държат малки уреди. Повече от дузина ножове, се съхраняват в малък нож блок на тезгяха.

А от неръждаема стомана бар, монтиран на стената може да побере прибори за готвене и с куки, дори и чаши за кафе или по-малки тенджери и тигани. Притежателят на чаша за вино, монтиран на стената може да служи и като плаващ перваз.