Skip to main content

Перално помещение дизайнерски идеи за организиране на малки пространства

Перално помещение дизайнерски идеи за организиране на малки пространства

Перални помещения са горещите точки за подобряване на битовите тези дни. Независимо дали има перално помещение в сутерена, гараж, кухня, или килера – или сте достатъчно късмет да имат специален перално помещение – тези идеи 10 перално помещение ще помогне за създаването на пространство, което е организирано, актуална и е толкова красива, че ще очакваме с нетърпение да пере.

Къде е най-доброто място, за да добавите перално помещение? Помислете за удобство на първо място. Настройте пералня близо до мястото, където мръсно пране събира, или в близост до спалните, където чисто пране отива. Други любими места мокро помещение включват в близост до задната врата, в стаята за кал, кухня, баня, килер, дрешник или район.

Имайте предвид, че случайно наводнение може да се случи в прането област. Водоустойчив настилка под пералня машина е от съществено значение, особено ако си мокро помещение се намира на втория етаж. Добри начини за водоустойчив ви етаж включват добавяне на пластмасови листове върху настилката, изграждане на плитък тиган за машини за пране да седне, или с помощта на плочки или водоустойчив винил под ваш пералня и сушилня.

Друго нещо, което да се вземат предвид при избора място перално помещение е шумът от вибрациите на машината. Перални машини, които са разположени на втория етаж трябва да бъдат оборудвани с вибрационни подложки, които потискат шума, който се появява, когато машината е в движение.

Въпреки, че някои от нашите вдъхновяващи снимки в галерията са с големи стаи, тези идеи работят добре за малки перални помещения или пране работни пространства в килер. С малко творчество и планиране, полезен, ефективен мокро помещение е възможно.

Ето списък пране на 10 лесни перално помещение идеи, които организират, да добавят стойност и надграждане на вашата пространство.

1. Vibrant Мокро помещение Paint Color

Уверете се, работното пространство на мокро помещение ярки и жизнерадостни с нов слой боя. Paint е лесен начин сам да обновите вашия перално помещение с ограничен бюджет. Изберете цвят тема, която е светла и ободрява настроението ви. Популярни цветове боя да Освежи прането зона включва най-различни цитрусови тонове като жълто-зелено, жълто или оранжево. А свежо и ярко бяло е друг чист вариант, който прави стаята и настроението ви се чувствате свежи. Не спирайте със стените, също обмислят боядисване вашите перално помещение шкафове!

2. Екстра пране Counter Space

Counter пространство е от ключово значение в пералнята, за да сортиране и разнасяне на пране лесно работа. Създаване на дизайн по поръчка перално помещение чрез добавяне на брояч над ваша страна до друга пералня и сушилня.

Ако имате квадратен метър, добавете един остров, за да си мокро помещение, за да се увеличи площта на щандовете.

3. вградени шкафове

За да създадете най-висок клас, обичай перално помещение, инсталиране на кухненските шкафове около пералня и сушилня. Останете на бюджета чрез закупуване на евтини шкафове и ги обновяване с контрастиращи ярки цветове на стените или тапет. Премахване на строител клас хардуер и го замени с по поръчка чекмедже дърпа. Една многофункционална и съвременен чекмедже притегляне ще висок клас имат своя стил и може да работи като кърпа или закачалка шкаф.

Ако бюджетът ви е здраво, посетете раздел използва ресторант магазин на доставките. Неръждаема работни маси и стелажи са солидна модерна перално помещение идея и лесен за инсталиране алтернатива на вградени шкафове.

4. Creative хим.чистене и пералня Монтаж

Ако не разполагате с достатъчно място, за да запазите пералня и сушилня рамо до рамо, да ги стека вертикално. Това е чудесен начин да се работи с по-малки пространства докато все още има функционална област пране.

Друг творчески начин да монтирате пералня и сушилня, е да ги вдигне от пода. Повишаването на пералня и сушилня прави по-лесно на гърба, като елиминира необходимостта да се навежда, за да товарят и разтоварват на пералня и сушилня. Създаване на зона за съхранение в пространството под пералня и сушилня. Това оставя място за създаване на зона за съхранение в пространството под пералня и сушилня. Някои пералня и сушилня производители предлагат издигнатия единица за съхранение на финала на съвпадение уред.

5. Допълнителни идеи Пералня за съхранение

Стенни кабини, плаващи рафтове, кошници и дрехи барове всички са добри възможности за съхранение в перално помещение.

Не забравяйте да добавите една мръсна система пране сортиране за да спестите време при пране. Добро правило на палеца е да има най-малко три мръсно пране кошчета за бели или светли дрехи и тъмни дрехи. Не забравяйте – питам всички в домакинството, за да сортирате собственото си мръсно пране в правилната бин спестява време.

6. Upgrade Осветление

Перални помещения често се намират в тъмни или без прозорци пространства, така че добро осветление е важно. Добави недостатъчно осветление кабинет или голяма, режийни тяло да се проясни и разширяване на пространството. Добро осветление също ви помага да намерите петна и петна по перални елементи, така че можете предварително лечение преди миене. Още по-добре, добавете комбинация от осветление, което включва консервирани плафониери, висулки и при кабинета осветление подобно на изображението по-горе.

Красиви осветителни тела са не само практични, но те се подобри дизайна на перално помещение.

7. аксесоари, които скриват пране

Стена или шкаф, монтиран падащото дъска за гладене, е чудесен начин да се скрие елементарно. Повечето проекти се крият не само дъската за гладене далеч, но имат достатъчно място за съхранение на вашите железни и перални консумативи.

стенен шкаф за сушене е друг умен вариант за изсушаване на въздуха деликатни като бельо или пуловери.

8. Интересни Patterned Стени

Освен боя, даде своя перално помещение с модерна визия, като добавите визуален интерес към стените с модел и текстура. Две страхотни начини за постигане на това включват:

  • Wallpaper. Изберете смели, модерен модел в влагоустойчив, винил хартия, че е лесно да се избършете
  • Backsplash. Добавете най-висок клас ПЛОТ дизайн, за да си мокро помещение. Докато някои от най-красивите опциите ПЛОТ плочки може да бъде скъпо, по-малък перално помещение не изисква много плочки изобщо

9. Многоцелеви Мокро помещение Функционалност

Ако имате ограничено пространство, направете своя малък пране площ за многократна употреба пространство. Мултифункционален перално помещение идеи включват:

  • Craft стая
  • Кал стая
  • Спортна екипировка складово помещение
  • Домакински почистващи препарати складово помещение

10. Реализирано Closet Space пране

Една от идеите, най-умните мокро помещение е да се превърне зала, дом офис или стая за гости килер в перално помещение.

Бъдете сигурни, да се поставят много рафтове и следете за разрешения за врати, така че може да затвори вратите, когато пералното помещение не е в употреба.

Много от нашите перално помещение идеи са лесни DIY проекти можете да правите в един уикенд. Вземете един нов поглед към прането площ и вижте как можете да обновите вашите да организират по-добре и да добави стойност към вашия дом. Кои са любимите ви идеи, за да се опита?