Skip to main content

Прекроявам кухня идеи, които се отплати

Кухните са място за препитание и общителност. Храни, семейство, приятели и се смесват, за да се създаде печеливша комбинация. Така че това е напълно логично, че облича така често са насочени към кухнята. Но какво да кажем за мислене на Вашата кухня в дългосрочен смисъл на думата, по отношение на инвестициите и да се върнете? Ще бъде вашата кухня прекроявам проекти положителен принос към стойността на Вашия дом или ще те ерозират тази стойност?

За увеличаване на финансовата възвръщаемост на вашата кухня облича, държи основите в ума и да се избегне тенденции. Тенденции са забавни, но купувачите са по-информирани от всякога и да поставят по-голямо значение на твърди елементи като броячи, шкафове, и добро осветление.

Едно нещо, което трябва да запомните е, че високата цена кухненски облича не водят автоматично до висока възвръщаемост. Въпреки че купувачите могат да провеждат своите облича с високо уважение, да бъдат толкова много, че те може да бъде трудно да го изплати първоначалната инвестиция може да се окаже.

Paint вашата кухня чудесна Цвят

Paint вашата кухня чудесна Цвят

Цветът е подправката на кухня живот. Бране перфектния цвят не прави само за една динамична, приятна пространство, но това е една идея, която може да се върне евтино голяма стойност. За малко повече от цената на боя и няколко инструмента, можете да majorly набиране на уау фактор за вашата кухня. Дръжте го вечна и традиционно с изцяло бяла кухня цветова схема. Или да вземем противоположния халс и отидете шик с черна кухня. Фън Шуй, вдъхновени кухня цветове пазят нещата хладен, спокоен и неутрални. Без табута тук; цвета на вашата кухня е продиктувано само от вашето въображение.

Подобрете вашите кухненски шкафове

Една дума, че никога не искам да чувам за вашите кухненски шкафове: дата. Така че, за да привлекат максимална стойност в кухнята прекроявам, сложи шкафове в горната част на списъка си.

Актуализиране на вашите кухненски шкафове не винаги трябва да означава разкъсване и подмяна на настоящите си шкафове, въпреки че на някои пазари на недвижими имоти, може да се наложи пълна подмяна. Актуализиране на вашия кухня може да е толкова прост и евтин като боядисване шкафовете ви. Или упражнява творческите си пържоли с удоволствие, евтини проекти кухня направи си сам като ръчно изработени кабинет дърво дърпа.

Една стъпка нагоре, както по отношение на разходите и купувач обжалване, е кабинет Refacing. Refacing означава подмяна визуално най-виден площ шкафове, вратички и челата на чекмеджетата. А техник прилага реално дървен фурнир към страната на кутиите на кабинета. завършек на това дърпа проекта заедно: Новият кабинет тела.

Добави атрактивен Backsplash

Привличащи погледа Backsplash

Кухня ПЛОТ е идеалното елемент за добавяне или ъпгрейд по отношение на инвестициите, тъй като първоначалната цена е ниска, докато на визуалното въздействие е висока. Ниската цена на добавяне на плот е поради факта, че повечето backsplashes са направи си сам. Блестящи стъклени или метални плочки със сигурност ще привлече вниманието и най-може да си инсталира само с малко облицовка ноу-хау. Или се запази цената още по-ниска с лесен за вършене, творчески направи-си-сам ПЛОТ хакове, които могат да бъдат завършени в един или два дни: тапети, плочки ваденки, ламиниран паркет дъски, или фурнир камък.

Инсталирайте Gorgeous кварцови плотове

Сред кухненски плотове, ламинат, бетон, неръждаема стомана, твърда повърхност, както и редица други се съревновават за състоянието на “най-плот”. Но един плот материал винаги води пакет на: кварцови плотове. Хибриден на минерали и смоли, кварц е почти идеален материал за плотове. Тя изглежда като естествен камък, но е по-трудно от естествен камък. Това е като непропусклива твърда повърхност, но няма да се почеше като твърда повърхност. Това хамелеон на повърхности може да поеме по различни личности, също приема всичко от традиционна каменна подобни облик на модерен и индустриален вид на бетона. Кварцови плотове са скъпи, затова се уверете Вашия дом очаква продажна цена може да подкрепи този ъпгрейд.

Дръж някои фантастични Висулка Светлини

Кухня осветление, често се пренебрегват, заслужава светлината на прожекторите. Не само, че една добре проектирана пакет осветление осветява вашата красива кухня, самата осветлението може да стане обект на внимание. За разлика от другата кухня готовност, укрепена осветление, висулка осветление обявява себе си отпред и центъра.

С кухненски висулки, най-добрият съвет е да отидете мащабен и смел. Но бъдете сигурни, за да мащабирате размера на висулки към вашата кухня, и да се избегне да претоварваме пространството.