Skip to main content

Преобрази Мазе с тези творчески идеи

Мазета преживяват ренесанс. “Традиционно, мазета бяха пълни със сечение, голям телевизионен екран, билярдна маса и мини хладилник за малки закуски”, според Патрик Garrett, недвижими имоти брокер на H & H Имоти в Trussville, AL.

Въпреки това, той казва, че в мазето вече е в процес от човека пещера в семейна стая. “Много съвременни собствениците на жилища сега отиват за” уау “фактор”, обяснява Гарет. От киносалоните в офиси и дори кухни, собствениците на жилища използват своите мазета за повече от начин за съхранение.

Ето някои творчески начини, по които можете да се превърнат мазето си.

Домашно кино

Вие може да донесе Холивуд у дома с мазе домашно кино а. “От маса в дома на семейството зали за игри до пълен разцвет домашно кино, можете да очаквате да видите извънгабаритни кресло театър за сядане, с висока резолюция LCD проектори, които произвеждат качествени снимки театрални монтирани на тавана и изображения пълната ширина и височина на стените . “, казва Гарет. Можете дори да добавите машина за пуканки, за да завършите тема кино.

Многофункционална зала за игри

“Собствениците на жилища са също създават многофункционални забавни райони и с помощта на широк спектър от възможности за осветление ще озарява или смекчи атмосферата”, казва Гарет. “По мое мнение, мазета са все още много търсен от дома за отдих, дори и само за лукса на забавление на гостите и приятели.” Това мазе игра стая предлага множество зони за гостите да се мотае и да се отпуснат.

Домашен офис

Това не отнема много, за да създадете дом, офис в сутерена. А маса и стол или два са всичко, което трябва да се създаде хубаво, тихо и спокойно място за работа, без да се разсейвате.

Мазе бар

Към апартамента има мазе бар добавя още едно ниво на забавление. За сложни избени промени в дизайна, това е особено важно да планират бъдещето си. “Ако планирате мазе прекроявам, определете бюджета си по-рано”, съветва JB Sassano, президент на г-н Майсторски. Независимо дали сте прави работата си или наемането на професионален, той казва, че е важно да се уверите, че всяка работа, отговаря на местните наредби.

Сутерен апартамент

Когато се превърне вашия мазе с отделна спалня и баня, която е тази привлекателна, да бъдат посъветвани – гости може да не искат да напуснат. “Ако добавяте още една баня, ще трябва да наемат лицензиран водопроводчик”, казва Sassano. “Ако просто засилване на съществуваща баня, а някои боя, по-модерен суета, нови тела, кърпи и аксесоари може да направи огромно влияние”, казва той.

Мазе кухня

Гарет казва друга тенденция той видя сред собствениците на жилища е кухни в мазето. Ако вашето мазе е студено, въздух може да се просмуква в, според Sassano. “Дръжте мокри ръце пред ключа за лампата плоча или изход; ако чувствате, въздух, може да има теч “, казва той. “Инсталиране на пяна уплътнения зад всички осветлението се включва и изходите за да спрат тези енергийни течове.” Други начини за насърчаване на вашия енергийна ефективност в мазето да включва използване на ниско VOC вид силикон и пяна ленти около прозорци и каси за врати, които изпускат въздух, съветва Sassano. “Също така, добавете внезапни проверки на вратите и обувки врата уплътнения около прага и входни врати,” казва той.

Craft и перално помещение

Това перално помещение предоставя централно място за всичко, свързано с пране. голям мръсни дрехи затрудняват помага за поддържане на помещението чист. Рафтове притежават всички доставки на перални и дъска за гладене е от пода и от пътя. Просторният таблица предоставя достатъчно място да се прибират пране и шкафовете осигуряват допълнително място за съхранение.

Kid лесен мазе

Най-добрият начин да се запази къщата си спретнато и чисто е да се даде на децата собствено пространство. Тази стая е светла и просторна, с много природни елементи. “Важно е да се определи обхватът на мазето си прекроявам, тъй като носещи стени играят основна роля в структурата на Вашия дом”, казва Sassano. Това може да бъде фактор в това как да използвате най-добре пространството, когато имате намерение да се превърне вашия мазе.

Начало фитнес

Ти никога няма да има оправдание да не се упражнява, когато в салона е на долния етаж в мазето (особено ако му оборудвана с хидромасажна вана!). Durable етажа са важни, когато пускането фитнес зала в мазето.