Skip to main content

Спалня боя цвят Идеи: Какво е вашето Цвят на личността?

Забелязали ли сте как цвят може да се отрази на настроението ви? При разглеждане на идеи спалня боя, дясната спалня боя цвят избор ще направи огромна разлика в това как се чувствате.

Известен психотерапевт Карл Юнг е пионер в концепцията за цвят психология. Той се интересуваше от свойства и значения оцветители “и смята, че колоритен изкуство има потенциал като инструмент за психотерапия.

Въпреки че има правила за това какво цветове са най-подходящи за спалня, всеки човек има свои собствени предпочитания и вкусове. Вие може да бъде привлечен от неочакван цвят, който има качества, които трябва повече в живота си. Забравете традиционните правила. Изберете цвят обичате и боя си спалня стени, тавани, декоративни елементи, мебели, или нещо, което те прави щастлив.

Двустаен апартамент за боядисване идеи и техники

Боядисване вашата спалня е евтин начин за персонализиране на вашия стил спалня е. За да увеличите спалня дизайн боя, боя нещо повече от стените. Можете да рисувате всеки място, от тавана на спалнята на пода. Ето някои идеи, които използват декоративни бои да поеме вашата спалня на следващото ниво:

стена Леене

Ако се чувствате приключенски, добавят дълбочина на стената, като се свързва стена формоване в квадратна или правоъгълна форма фигури преди боядисване. Корнизите стена добавя уникална пространствена ефект за вашата спалня. За разлика от тях, изберете различен цвят боя за формоване.

Stripes и модели

За драматичен ефект, опитайте да рисуват ивица или няколко от вашите стени. Stripes не трябва да бъде еднаква или винаги вертикално. Ивица може да работи в хоризонтално или в един модел.

Металик Стена Paint

Ако стаята ви е естествено тъмно, метални бои, добавете топла блясък на вашите стени. Те изискват няколко слоя, за да се прилага, но са на стойност на крайния ефект. Можете да намерите лесно за използване метални бои в различни цветове. Стената на снимката по-долу е боядисан в цвят металик стомана боя.

Paint на тавана

Боядисване таван вашата спалня може да създаде по-визуален интерес. За смел поглед, боя табла стена леглото си като непрекъсната линия, която носи до тавана, образувайки балдахин ефект подобно на изображението по-долу, или да добавите ивици към тавана като черно и бяло спалнята по-долу.

Осветление Ефект

А просто DIY проект, който има голямо влияние в боядисани спалня е стенен превключвател димер. Регулаторите са скъпи и помагат за създаването на подходящото осветление, за да се подобри настроението ви. Да бъдеш в състояние да се проясни или неясен стая по поръчка е особено полезно, ако сте боядисани вашата спалня стени в смели цветове.

Какво Спалня цветове за боядисване Say About You

Виж цветове отдолу и изберете любимите си. Отиваме да погледнете на това, което си избор на цвят, казва за вашата личност или това, което може да се наложи повече от в живота си.

сив

Ако сте избрали сив като любимата ви, вие като минималистичен дизайн и най-новите високотехнологични джаджи. Вие сте трудолюбиви и се нуждаят от една спалня, където можете да презаредите. За щастие, сиво е не само най-горния съвременен цвят боя сянката на момента, сиви стени са успокояващи и тишина.

жълт

Ако сте привлечени от жълто, вие сте перфекционист и мечтател. Силно интелектуална, имате голям ум за абстрактни теми и бизнеса. Ти си много харизматичен и накара хората да се чувстват спокойни във вашата компания. Изборът жълт казва, че трябва да си дадем повече време, за да се отпуснете, да мислят и мечтаят.

Ако не сте сигурни за боядисване цялата си спалня ярко жълто, опитайте следните съвети:

  • рисувам само една стена жълт
  • Отиди на злато да се създаде богат, кани спалня
  • Използвайте жълт като цветен акцент за спално бельо или аксесоари

оранжев

Любителите на Orange са много социални и безстрашни. Вие обичате приключенски, пътни и заседателни хора. спалня стени Orange са топло и извикайте ентусиазъм. Това е един от най-добрите цветове по избор в съвременен дизайн. Ако сте привлечени от портокал, че е време да добавите малко забавление в живота си (и спалня стени).

Син

Blue може да дойде в най-различни нюанси, но повечето сини любовници имат нещо общо: нужда от спокойствие и хармония. Ако сте избрали синьото, вие сте лоялен, имат приятели за цял живот и като рутинна. Сините фенове предпочитат пространство, което е чисто и организирано, така че не забравяйте, не само да рисува стените ти, но също и да добавите малко допълнително място за съхранение и организация на вашата спалня. Ще се почувствате като у дома си и почина в тих и спокоен, подреден синя спалня.

мока

Изборът мока средства сте здраво стъпил на земята и честни. Надежден и уверени, хората са привлечени от вашата истинска същност. Можете ценят простите лукса на живота и любовта де си у дома. Да бъдеш привлечен от цвят на кафе може да ти казвам, че трябва да се забави и да се насладите повече време сред природата.

черно

Ако черният цвят е вашият избор на цвят, вие сте тайнствен и страстен. Престиж и сила са важни за вас. Ти си силна, независима и в контрола. Хората, които са привлечени от черен любов неприкосновеността на личния живот – черен е перфектният цвят за защитени, интимно пространство на вашата спалня. Ако сте избрали черен, си задайте въпроса, ако е необходимо да настроите повече граници в личните си взаимоотношения и работа, за да се чувстват базирана и в контрола.

зелен

Ако зелено е вашият избор на цвят, вие сте лесно да се разбираме с, търпелив и направляват ясно на драма. Green се счита за най релаксиращ цвят. Има много нюанси на зелено, всички от които могат да създадат среда, без стрес. Дали живота си малко хаотично напоследък? Това може да е причината, която сте избрали зелен. Приемете го и да се създаде спокойна, дзен спалня.

Ако и вие искате екологично зелена стая, изберете интериорни бои, които са с ниско VOC и химически безплатно.

Използването цветотерапия в спалнята си е лесно, като боядисване на стените. Ако обмисляте ярки цветове и искате да улесни в неща, започнете малък. Paint една единствена стена, добавете ивици или да използвате избрания цвят като цвета на акцент. Сподели с нас, какъв цвят личност избрахте?