Skip to main content

Стилен кухненски шкаф ъпгрейди за Bright, Upscale Кухня

Стилен кухненски шкаф ъпгрейди за Bright, Upscale Кухня

Вашите кухненски шкафове даде тон за останалата част от вашата кухня. Ако имате бокс етаж, те също имат голямо влияние върху цялостния дизайн на вашия дом. Разширенията Ви кухненски шкафове да добавите основен уау фактор в стаята или дори целия си дом. Вие също така ще получите голяма възвръщаемост на инвестициите си.

Според стойността на разходи срещу Доклад стойност за 2015 г., в зависимост от обхвата на Вашата кухня проект, можете да очаквате завръщането на 67-80% на инвестициите си. Така приеме предизвикателството и да се превърне в най-използваната стая в дома си в своя абсолютен фаворит пространство!

Опитайте с Bold, Неочакван Цвят

Повечето кухненските шкафове са едни вариант на байц, или по-скоро, просто бели или черни. Помислете по-неочакван избор дизайн за вашата кухня, като изберете смели цветове в гладка повърхност, подобно на тези хлъзгави изгорели оранжеви шкафове.

Дръжте останалата част от вашия дизайн палитра неутрална, така че шкафовете ви може да направи изявление, без да претоварваме пространството. Двойка с свеж хардуер неръждаема стомана и уреди за модерна визия с тон на личността.

Увеличете Вашият вертикално пространство с Bright White

Ако имате високи тавани, или просто искате да се създаде илюзията за високи тавани, разгледайте ярки бели високи кухненски шкафове.

В зависимост от качеството на съществуващите си шкафове, това може да е DIY проект, който може да поеме, просто боядисване и актуализиране на хардуер, за да направи кухня ви изглежда по-луксозен. Добави короната формоване, където шкафовете отговарят на тавана да се създаде непрекъсната поглед.

Комбинирайте различни материали и ползване осветление, за да подчертават специални артикули

Ако ви харесва чист вид на стъкло вратички, но се страхуват да не се поддържа достатъчно подредено кухня да има съдържанието на вашите шкафове за постоянен дисплей, има компромис.

Замяна на няколко вратички със стъклени вложки да направи кухня вашия поглед по-отворени и да демонстрират елементи, които обичате, като реколта чаши чай, фин порцелан, или любимите си в синьо-зелено плочи, които придават голямо поп на цвят към вашата кухня.

Добави прост осветление в шкафове, за да маркирате вашите специални елементи, като същевременно кухнята усещане по-ярко, по-голям и по-приветлив.

Изберете актуализирана версия на традиционните дървесна шарка Шкафове

Повечето дърво зърно шкафове могат да направят една къща изглежда много дата. Но няма нужда да ги изоставят. Все още можете да се насладите на трайността и топлината на шкафове дърво и да запази мястото търси съвременен просто, като изберете по-модерен завършек.

Тези дървени шкафове апелирам меката селски усещане на рекултивирани дърво. Тяхната многомерен цвят дава закален поглед отдалеч, а гладко покритие, стъклени рафтове и ярки бели плотове помагат на външния вид пространство светлина и модерно.

Създаване на Пир за очите ви, както и вашата стомаха

Ако имате страст за готвене и забавление, то вероятно показва във вашата кухня. Не крия красиви чиниите или ви харесва нови кухненски приспособления, които стоят зад тъмни, тежки вратички.

Конвертиране на всички ваши вратички за стъкло, за да се създаде едно отворено пространство, което показва всички неща кулинарен. Стъклени шкафове превърнете кухня в произведения на изкуството, така че цветовете и моделите на вашите ястия стават също толкова важни избор дизайн като цветът на стената ви или ПЛОТ.

Стъклени шкафове ви карат да бъдете организирани – най-малко, когато компанията идва над – или риск да се налага да станем свидетели на хаоса всеки път, когато влезе в кухнята. Те също така много по-лесно за гостите да се придвижват из кухнята.