Skip to main content

Стилни Сините холна Идеи

Най-добрите Blue холове

Сините дневни идват във всички форми и размери. От традиционните за модерно, да всичко между тях, синьото е цвят, който обхваща около стилове като никой друг. В действителност, в непосредствена близост до неутрални, няма grasscloth покрити с цвят, за да украсят с от синьо. Така че независимо дали вашите вкусове се обръщат към ярки и смели, или мека и фина, тези сини хол идеи са сигурни да се осигури достатъчно място за вдъхновение.

Лъскав и Драматично

Celebrity дизайнер Том Filicia е известен със създаването на пространства, които са класически и същевременно имат някакъв неочакван нюх, които ги отличават от тълпата. Това синьо хол в Гринуич, Кънектикът не е изключение. Един от най-важните неща е да се отбележи, че докато боята е много тъмно синьо, има гланцово покритие, което го прави по-вълнуващо и жизнена от матирано покритие би. Помислете за тази техника при използване на цветове тъмни бои.

Класически и въздържал

Един класически хол, като този, проектирана от Echelon по поръчка Homes, е настройката по идеален за традиционни и задържани пастелносиньо стени. При свързване с тавана на белия beadboard и леки Hickory етажи цвета чете почти като неутрален, но тя все още придава достатъчно, за да запази чувството стая здрав. Цветът се комбинира с архитектурни детайли в помещенията, да докаже, че пространството може да има тон на личността преди едно парче на мебели се поставя вътре.

Топло и уютно

Няма по-добър цвят комбинация от синьо и оранжево. В случая на тази топла и уютна синьо хол, дизайнер Кори Конър използва тъмно, но оживен сянка като основен цвят и след това да го ударения с нотки на ръждясал оранжево. Чрез боядисване на вградения в библиотеки в същия цвят като стените на grasscloth-покрито, тя е създала усещане за интимност, а има и чувство, че е обгърната от този топъл и приветлив цвят.

Почистете и съвременно

Контраст е от ключово значение в този преходен хол с Алис Бърнам интериорен дизайн. Тъмно синьо grasscloth тапети предоставя идеалната обстановка за две парчета на съвременното изкуство, а синя средата на века модерни дивани изскача срещу снежнобяла ламперия. Въпреки използването на няколко тъмни блус, стаята поддържа лек, ефирен усещане, благодарение на разглеждания използването на бели и сметана.

Bohemian Casual

Успокояващия цветовете на морето и небето са идеални за бохемски стил стаи. В тази жилищна площ, почти всеки един цвят е син цвят, без никакви реални цветове акцент да говорят. Този поглед тон върху тон може да бъде трудно да потеглям, но в този случай, на огромния прозорец и огромното количество естествена светлина, идваща чрез предоставяне на почивка от единичен цикъл на цвят.

Breezy Beach Style

Дизайнер Сабрина Alfin създаде прохладна, плажен стил отстъпление от ожени воднисти блус с пясъчни неутрални в тази Сан Франциско Бей пространство у дома. Slipcovered мебели помага заемаш пространството спокойна и непринудена настроение, докато природните разкрасено като например юта килим, плетени кошници и корени акценти помощ донесе плаж тема дома.

Меко и Изтънчен

Деликатни блус са страхотни за добавяне на мека елегантност на класически пространства. Тук дизайнер Кристина Мари използва мека синя пискюли диван по много подобен нюанс като стените, за да се създаде удобна и успокояване пространство.

Eclectic Electric Living Room

Базираната в Тексас дизайнер Ерин Уилямсън създаден драма в това пространство с дълбоко, почти електрически син цвят. С etageres на бамбук стил се боядисани в същия цвят като стените, те почти се появи да се построят в и придават на помещението усещане за голям архитектурен дълбочина. Диванът на крем практически изскача от стената, създавайки динамичен фокусна точка.

Спокойствие и прохлада

Успокояващ палитра от меки сини, сиви и бели прави атмосфера успокояващ в тази традиционно стил хол. Тук екипът от Копае дизайн компания използва мек нюанс на синьото по стените и след това на пластове в точки от един и същи тоналното качество, за да създадат облик.

Крисп и изискан

Фенове на свеж и изискан стил преходен може да получите точно това, което те искат, използвайки по-тъмни нюанси на синьото. В тази голяма синя дневна отдела по дизайн на Акценти Et Детайли използва Stiffkey Blue от Фароу и топка по стените, които добавят богатство и характер и красиво подобрява архитектурни детайли. Когато се комбинира с неутралните цветове на мебелите и богатите дървени подове резултатът е поразителен, така и сложни.

Cosmopolitan Chic

Декоратор showhouses са проектирани, за да покажат на проектните талантите на интериорни професионални дизайнери, а в много случаи това им дава възможност да се огъва мускулите си и да се позабавляват. В тази стая от КИПС Bay декоратор Showhouse дизайнер 2012 Брайън дел Торо използва привлича погледа и комбинация от тъмно синьо-зелен и вар, за да създадете впечатляващи резултати. За разлика от флота или индиго, Тийл има топлина, която добавя уют за тъмни стаи.

Funky традиционна

Според дизайнер Ани Lowengart, вдъхновение за тази синя дневна дойде от антична гоблен направено в богатите сини и топли жарава. Въз основа на тази фондация е роден елегантна и същевременно фънки хол. Стената на функция и построен в библиотеките са боядисани в Фароу & Бол китайски Blue която добавя топлина и малко игривост на този чудесно еклектичен хол.

Тъмно и Moody

Deep индиго е богат и стабилен цвят и в зависимост от това как се използва тя може да бъде тъмно и мрачно, или смела и вдъхновяващо. В тази стая, проектирана от Линда Burnside Интериори, че е малко и от двете. Цветът на стените е доста тъмно и богат, но се използват за мебелите в светли цветове УОЗ и драпериите тъкани добавят усещане за игривост.

едва доловимо Coastal

Светлите цветове са идеални за открити, проветриви помещения, като тази отворена концепция хол и кухня, проектирана от Шел Brothers жилищните строители. Напомня на морето, на цвета на стените е идеален за помещения, които се опитват да се постигне крайбрежен настроението. Добавянето на пясък с цвят тапицерия, каменна камина и таван beadboard завърши крайбрежен вид, без да е кичозно.