Skip to main content

Съвети за декориране за романтична спалня

Съвети за декориране за романтична спалня дизайнерски идеи

Добавянето на романтична атмосфера в спалнята ви не трябва да означава излишък на волани или розово (освен ако това е вашият идеален за романтичен вид), но това няма да означава меки текстури, богато украсени елементи и цялостно луксозно настроението.

Тук са девет спални, показващи как да получите право на романтичния стил.

Богато украсен Таван за фиксиране

Един от начините да се добави миг романтика за вашата спалня е с разкошен, богато украсен таван тела, като например злато цветни полилей е показано тук. Използването на висящи лампи, барабанни с форма на нюанси и красиви нощни лампи и други начини за добавяне на романтична светлина за вашата спалня. Ако лампата е с ключа за димиране, това е още по-добре в края на краищата, на романтичния стил е всичко за споделяне на романтични мигове с партньора си.

Розови или червени акценти

Въпреки, че твърде много червено превръща спалня кичозна и твърде много розово може да бъде захарин сладко, едно докосване на червено, розово или и двете добавя романтика на иначе неутралната цветова схема. Погледнете за няколко акценти в розови или червени червило в розово възглавници, одеала, хвърля малки мебели, цветя, или абажури са всички варианти.

Оцветете Тя Romantic

Въпреки че няма ясно дефинирани романтична цветова схема, обикновено ще искате да се придържате с меки цветове и доста ограничен палитра. Кремаво бяло, руж розово, шепнещ сиво, и пастел праскова които обикновено се използват в романтични стаи, въпреки че винаги можете да замени или да добавите любимите си цветове. И все пак, много светли или тъмни нюанси не са най-подходящи за романтичен стил, така че ако това са цветовете, които призовават към вас, да ги използват като акценти, а не като основната палитра вашата спалня е.

Романтична постелки

Романтична спалня е мека спалня, и никъде не е, че по-очевидна, отколкото на леглото. А разроши полата легло, дебела завивка или олекотена завивка, меки листа, и изобилие от Шамс, възглавници и възглавници превръщат леглото си в романтичен рай за двама. За доказателство, просто погледнете в прекрасния леглото е показано тук. Soft, гостоприемен и малко прекален: перфектно романтично.

Красавеца Таблата

Ако искате да добавите само една романтична връзка към спалнята си, да го направи богато украсен табла. Плюшени тапицерия, разточителен дизайн, цвят забележителни и бляскав стил направи таблата е показано тук победител, но има и почти безкрайни възможности, които съществуват. Само не забравяйте, че вашата романтична таблата трябва да направи изявление; една проста дървена табла работи за много други декоративни стилове, но не и този.

легло с балдахин

Малко неща казват романтика като легло с балдахин. Независимо дали предпочитате пълен навес, която включва цялата си легло, или просто намек за навес, като този, показан тук, има нещо, което безспорно чувствен за копринена тъкан наметнат си за спане. Можете дори да направите своя собствена прост навес-просто спира голяма бродерия обръч от тавана над главата на леглото си, а след това приложете тънък плат с обръч с телбод или клипове. Подредете плата в грациозни завеси около леглото табла си, и готово, имате прекрасен вид е показано тук.

Антики

Не е нужно да се украсяват цялата си стая в антики за романтичен стил, а вие дори не трябва да се използват оригинални антики, но вие ще искате най-малко на парче или две с безспорно стар стил, богато украсен чар. Отидете с великолепно резбовани легло, като показаната тук или изберете антика страничната маса или скрин да дадете спалня романтична настроението.

светеща гирлянда

String светлини са не само за празниците. Може би не искате да приключи своята спалня в ярки цветове или мигащи крушки, но с един низ от бели светлини е доста романтично. Увийте светлините около степенка или табла или да ги тъкат през пръта за завеси, на рамката на вратата, или дори по тавана над леглото си. Ще получите меко сияние, подобно на свещи без да се налага да се притеснявате за огън и дим. Много красива.

тапия Throw

Обърнете внимание на леглото е показано тук, за да видите колко чувствена и канят едно докосване на овча кожа, реални или изкуствени, може да бъде. Дебела и о-толкова-мека срещу кожата си; когато лежеше от овча кожа над леглото си, или по пода, няма никакво съмнение, че вашата спалня е място за романтика.