Skip to main content

Съвети за разкрасяване всяка стая в дома

Има нещо за една красива стая, като този от Cortney Епископ Проектиране, че ни кара никога не искат да напуснат къщата. Разбира се, има много голям свят там, но след като се всяка стая на къщата си точно, това е естествено да очакваме с нетърпение да прекарате малко време у дома. Много възможности за избор отидат в създавайки красива у дома, но има няколко полезни съвети и трикове, които могат да ви помогнат да получите най-доброто от всяка стая в дома си.

Малко цвят, малко текстура, и малко на личността може да направи огромна разлика във вашия дом. Ето и някои от любимите ни идеи за трансформиране на пространството без много излишни движения.

Съсредоточете се върху Color

Въпреки, че ние сме големи фенове на неутрални и белосани стаи, има нещо плисък на смели цветове, което прави една стая се чувствам като това е точно от разпространение списание. Този светъл двустаен от интериорен дизайнер Ангела Гонзалес е просто и с вкус, но УОЗ на жълто, синьо, лилаво и го отведе до следващото ниво. От вашата баня в хола ви, цвета е лесна допълнение към всяка стая в дома си, и този, който ще го направи да се почувства веднага свежо и ново.

Използвайте Огледала

Ако искате да направите дома си изглежда по-голям, че не е необходимо да се обадите на изпълнител. Декорация с огледала е лесен, красив начин да се направи всяка стая се чувствам по-голям, по-лек и по-отворени. Тази дневна от Oh My Dear блог е чудесен пример за това колко много огледала наистина може да допринесе. Поставете голямо огледало или директно през или диагонал от прозореца си, така че да могат да отразяват светлината (както естествени, така че, ако сте с ниско съдържание на прозорци) и ще позволи на стаята да изглежда по-голям.

Добавете аксесоари за всяка стая

Един от най-лесните начини да добавите красота във вашия дом е да се експериментира с аксесоари и дизайнерски-напред обекти. Този свеж, модерен санитарен възел от Instagram houseofjules потребител се чувства напълно интегрирано и взети заедно, и въпреки това не е претрупана, дрънкулки, като изпражненията в непосредствена близост до ваната и зеленината на мивката го правят чувстват уютно. Когато закичи с аксесоари, помислете за запълване на незаетите площи в целенасочени начини да подбирате обекти, които обичате и които ви донесе радост.

Поръсете в някои Озеленяване

Попитайте всеки интериорен дизайнер, и те ще ви кажа, че един от най-лесните начини за разкрасяване една стая е да добавите зеленина или флорални мотиви. Този очарователен бар количка от Слънчев Circle Studio е класен сам по себе си, но вазата от евкалипт наистина дърпа вид заедно. Попълнете празните кътчета в дома си с вътрешни дървета, сезонни букети или някаква портфейла-приятелски зеленина да даде всяка стая дизайнерски докосване.

Прегръдка Natural Light

Ако имаш я, парадират него. Естествената светлина е желателно за причина: това прави всяка стая чувстват успокояващ и отворен. Тази жилищна площ от A Beautiful Mess обхваща прозорци от пода до тавана, като ги е фокусна точка на стаята. Независимо дали сте достатъчно късмет да имат изобилие от естествена светлина или трябва да се работи с по-малко-малко от идеалните експозиции, никога не пренебрегва вашите прозорци. Намирането на подходящите завеси или щори за стая може да преобрази облика мигновено.

Не се страхувайте да експериментирате

Всеки красив дом има едно общо нещо: творчество. Всеки може да се запълни една къща с шоурум мебели, но за една наистина красива пространство, това е важно, за да се вземат въображението си в резултата. Тази трапезария от Crystal Ann Интериори канавки традиция и използва модерна кожа Loveseat за сядане вместо пълен комплект столове.

Актуализиране на вашия Tile

В банята или кухнята, теракот е един от най-важните елементи на едно сплотено дизайн. Ако искате да добавите към вашата красота кухня, подправка на вашия плочки. Този зашеметяващ кухня от Студио Макгий разполага с метро плочки перлен това е впечатляващата промяна от стандартната тарифа. Фокусирайки се върху основните елементи на една стая, както и подови настилки, плочки или цвят боя, полага основите и позволява на останалата част от дизайна на стаята, за да блесне.

Добави Texture

От килими да хвърлят възглавници и одеяла уютни, текстил помогнат разбият една стая и добавяне на визуален интерес (плюс, който не обича усещането за супер-мек килим под краката?). Тази дневна от Възстановяване Начало има всичко, което харесвате в красива стая-зеленина, разнообразен осветление, перфектно подбрана мебели, но това е, че в марокански вдъхновен площ килим, който наистина го отведе до следващото ниво.

Намаляване на елементарно

Ние обичаме тази модерна кухня от Коко Кели за своя зашеметяващ дизайн и прекрасни аксесоари, но дори и кухнята не е една и съща топ-надолу реновирането бърз чист може да се извърви дълъг път. броячи тази кухня са освободени от ненужни елементарно, което го прави да изглежда по-голям и по-привлекателно. Във всяка стая в дома си, намиране на начини да се скрие или да се отървете от ненужните неща е един от най-добрите начини да спомогнат за създаването на чувство за красота в пространството.