Skip to main content

Съвети за създаване на външен душ на вашите мечти

Душ на открито може да бъде както забавно и практично. Ако не искате деца, домашни любимци и други възрастни проследяване мръсотия през къщата си, душ на открито, е чудесен начин да се запази прекрасен пейзаж, където му е мястото: на открито. По-долу са някои от най-големите тенденции в душове на открито, както и съвети от експерти за това как да ги включи в своя открито пространство.

Съвети за създаване на външен душ на вашите мечти

Съвети за инсталиране на вашия външен душ

“Външни душове са хубава черта за собствениците на басейна или на първа линия домове”, казва Jarret Асеведо, майстор водопроводчик и собственик на Джарет Асеведо ВиК и отопление. Въпреки това, в зависимост от това колко ниско температури си падат през зимата, ще трябва да се вземат предпазни мерки с вашия душ. “Грижа за определено е необходимо, за да го отвес правилно, за да се предпази от замръзване, ако това е район с мразовити температури,” Асеведо предупреждава.

Поставянето на вашия душ стратегически убива два заека с един камък. “В зависимост от оформлението си, можете да пробие стената на душ и изграждане на душ, който се отваря до друг тропически дъжд отвън”, казва Джонатан Аз, брокер на недвижими имоти за Център Coast Realty.

Почистване и поддръжка на външни душове

Дори и да не разполагате с басейн, душ на открито все още може да се направи площ заден двор се чувствам като място за уединение. При конструирането на вашия външен душ, имайте предвид използваните материали. “Използване на материали като гладък речен рок помага да се скрие мръсотия и пясък и пази района търси чиста така че не сте постоянно почистване след всеки душ”, казва Self.

Докато външни душове не са ужасно трудно да се изгради, Self предупреждава, че е лесно да ги обърка. “Уверете се, че водата от душа се е оттекла от дома си”, препоръчва той. “Вие ще искате да се уверите, водата не се събира, когато сте готови, тъй като не искате душа да се превърне в капан за комари.”

Грижа за околната среда открит строителство душ

Това води отток също има потенциални негативни последици за околната среда, така че имайте предвид, продуктите, които използвате. Мелиса Рапапорт Schifman, редактор и лидер устойчивост мисъл в Rise , препоръчва сапуни и шампоани, които са изработени от изцяло естествени, биоразградими съставки, особено ако си душ вода се просмуква в земята. Това си струва да пробвате, че плановете ви да се придържат към вашите местни общински кодове.

Важно е също да се избере ефективен душ. “А душ нисък поток ще помогне за намаляване на количеството на използваната вода, без да жертват комфорта си,” казва Schifman. Стандартният душ използва 2,5 литра вода на минута, докато един с WaterSense Label ЗООС се използва два литра в минута – или по-малко.

В допълнение към пестене на вода душ един, Schifman препоръчва да се използва слънчеви колектори за гореща вода, за да се спестят пари. “Тя може да бъде толкова просто като окачен чанта, която поглъща слънчевата топлина (добро за къмпинг), с обикновен външен резервоар, боядисана в черно, до по-сложни системи със слънчеви колектори тръби.”

Вижте някои от най-горещите тенденции в душове на открито: