Skip to main content

Съвременни проблясващи домашен офис идеи

Съвременни проблясващи домашен офис идеи

Независимо дали работите от дома си всеки ден или рутинно намерят работа ви следи дома от офиса, дома си офис може лесно да се превърне в една от стаите в къщата, че прекарват най-много време инча Поради тази причина е много важно, че дизайнът на помещението да бъде привлекателен и енергизиране. По този начин, без значение как се чувствате работата, която трябва да направите, докато сте там, дизайнът на пространството помага да повдигне духа ви и ще ви тласне към успеха. Има много начини да се създаде пространство, което вдъхновява творчеството си и с кола. Цветове , модели, и изкуството са всички добро начало. Или, ако това, което ви трябва, е на тихо и спокойно място, за да събере мислите си и фокус, си пространство може да ви помогне да направите това. Успокояващ, неутрална цветова палитраи минималистични мебели ще разшири възможностите ви за дзен и оптимизиране на работния процес. Каквато и да е работа на вашия стил, има една стая, която ще ви помогне да ви бъде най-добре. И за да сте сигурни, че го получите, ето някои приказни вдъхновяващи идеи за декориране на вашия дом офис.

Офисът на домакините обикновено не е най-голямата стая в къщата. Но това не означава, че не можете да се почувствате като имате всичко в стаята трябва да се протегне. Ако една единствена стена е всичко, което трябва за вашия офис, си дадете място на бюрото, която обхваща цялата стена. По този начин никога няма да се чувствате така, сякаш сте ограничени до само района около вашия стол.

The Office Nook

Ако не разполагате с достатъчно свободно място, за да даде своя домашен офис цяла стая за себе си, ще трябва да се намерят начини да го включи в декора на друга стая. Един от начините да направите това, като същевременно осигурява офисната своето пространство и личност, е да се определи площта с боя. В тази стая, целия офис е боядисана в черно, а останалата част на помещението е светло сиво. Това помага на офиса, за да бъде отделен, докато все още предоставя сцена за кражба на дизайн елемент за по-голямата стая.

Стилен Склад за работа у дома

Търсенето на повече място за съхранение у дома никога не се ограничава само до офиса. Но това е едно от местата, където въпросът се представя най-pressingly. Новината Добрата е, че не само е съхранение на разположение за вашия офис, но с малко фантазия можете да го направите в една функция привличащи погледа, която ще се проведе на вашите файлове, като дава офиса си на хладно и стилен външен вид.

В този индустриален вид пространство, Министерството на вътрешните работи е било дадено на хладно, модерен вид с геометрично проектирана стелажи уговорка. Рафтовете са идеален контраст с бюрото на реколтата и стола средата на века. Смесицата от материали и епохи помага добавка към очарованието на малкия офис.

Привлекателен Feature Стена

Никога не подценявайте силата на модели. Правилните модели, прилагани добре, може да донесе живот на почти всяко място, без значение какво форма и големина. Така че, ако вашия дом офис е малко по-малката страна, но вие не искате да се чувствате като у дома си има свои вградени кабина, джаз нещата малко със силна доза от шарка.

Тук, на кратка характеристика стена спортни тапет в черно-бели диагонални ивици е всичко необходимо за тази дребничка дома работно пространство, за да преминете към следващото ниво. Дори и така, това пространство мъдро се въздържа от отдаване функция стена стоя сам. Вместо това, по-малки изскача на модела са вплетени в целия пространство в кутии изкуство и съхранение. Допълнителните шарени бележки спомагат за запазване на лихвата става като същевременно дава контекст на стената.

Създава се Служба за целия отбор

Начало офиси често са споделени пространства, така че защо да не се направи място за всички? Дори има само една стена да се работи с този космически оферти стая за два пълни работни станции с извличането на дърво зърно шарени столове. Топлите цветове на столовете се открояват от останалата част на офиса – най-вече направено в нюанси на сивото – за да донесе малко енергия, за да тази ведра работно пространство.

Стилен Симетрия

Това пространство се изхожда от офис пространство с една крачка напред с работна зона проектиран с невероятен усет за симетрия. На идентични столовете с техните розово злато краката са чудесно колоритен отправна точка за близнаци работни станции. Монтиране съхранение, осветление, книги и дори изкуство във вградения в конзолата, този офис площ 1-стена е свидетелство за силата на ефективен и ефикасен дизайн.

Художествената галерия, работата по която у дома

Един от най-красивите неща за домашен офис е, че тя наистина може да бъде каквото си искате да бъде. И ако обичате изкуството, а след това няма нищо да ви спре да се върти офиса си в своя собствен личен художествена галерия. Това пространство е красиво пример за използване на стените, за да се превърне един офис в пространство, за да вдъхнови творчеството и енергизират ума. При запазване на много спокойна и mediative усещане, това пространство съчетава няколко цветни творби в галерия стена , която се простира на две стени. Това също може да бъде чудесно решение, ако имаш редица произведения на изкуството, които не са били в състояние да работят в декора на другите стаи.

Ярка Pop на Цвят

Цветът е един от най-преките пътища в въздействие вашия интериор среда по начин, който със сигурност ще ви се отрази на свой ред. Ключът е в намирането на точния баланс между цветовете, които обичате, за да се създаде пространство, което ви трябва. Вашият домашен офис, може да не се наложи да се напълни със същите ярки цветове като вашия хол или фамилни стаи, но тя все още може да се възползва от един-единствен миг на цвят, който ще определи цялата област на разстояние.

Това пространство е едно проучване, в домашен офис дизайн в неутрален цвят палитра. Стените на хладно и подовете са допълнени с топли дървесни тонове в бюрото, стелажи и столове. Какво носи всички заедно, обаче, е най- ярката поп на жълто , която идва от кабинета. Без непреодолими останалата част от пространството, само за миг на тази усмивка, предизвикващи сянка е достатъчно, за да мотивира цялата стая, превръщането на иначе обикновен домашен офис.

Отивате Big с цвят

От друга страна, винаги можете да отидете голям с цвят на кожата, покриваща функция стена или дори цяла стая в любимия си цвят. Тази красива, хладно син цвят е почти всичко, че тази стая нужди. С него архитектурата на стената става модел, а на стената като цяло осигурява платно за изкуството наистина поп.

Малко цвят Навсякъде

Друг начин да отида за привеждане на цветовете във вашия дом офис е да го разпространява наоколо. Вместо да се разчита само на една част или една сянка, опитайте с което на цвят от всички краища, наслояване малки УОЗ да се създаде голям визуален ефект. Това пространство получава акт на балансиране точно, с цветове, разпръснати из стаята за една еклектична и ангажиращи пространство за работа инча

А изпълнени със светлина Офис

Един от най-приятните и здравословните неща, които можете да направите за себе си в домашен офис е да се даде пространство с много естествена светлина. Дори и да не разполагат с възможност за прозорци дължина на стената от всички страни, вашият офис площи и настроението ви ще се възползват само от наплив на слънчева светлина. Също така, когато времето почивка ролки наоколо, няма нищо по-добро от отделите няколко минути, за да мечтая, докато гледам през прозореца.

Стая за себе си

Ако имате нужда от стаята, за да себе си, когато работим, но не разполагат с място за настаняване на отделен домашен офис, винаги може да се мисли за вземане на себе си раздяла. Този дом офис пространство дълбае извън пространството всички свои собствени е с циклична стъклени стени в комплект с врата. Това е иновативно решение за проблемите на място, че много домашни офиси тичам в.