Skip to main content

Създаване на Perfect вътрешните работи в 8 стъпки за

Вашият дом е вашата крепост, но тя може да бъде и централният команден пункт за вашия бизнес, или вторична на работното място, ако често донесе работа у дома. Във втория случай, че не може да има много по-вход по отношение на външния вид на вашето работно място офис (или кабина). Въпреки това, тъй като крал или кралица на замъка си, можете да проектирате и декорирате дома си офис на вашите точни спецификации. Това са някои съвети, които да имате предвид, когато създавате перфектното домашния офис.

Изберете внимателно

При избора на местоположението на офиса си у дома, помислете за шума и трафика фактори. Например, ако в офиса е в близост до улицата, може да се чуе хората, които вървят и / или шофиране с. Също така, помислете за трафика в дома си. Ако имате намерение да работят в офиса, когато останалата част от семейството си е у дома, поставяйки го в близост до кухнята, банята или фамилна стая означава, че може да има много посетители или може лесно да се разсейва от околните звуци.

От друга страна, ако имате малки деца, може да е най-добре да се поставят в офиса сравнително близо до тяхната стая за игри, така че можете да следите дейността си.

Помислете минималистичен подход

Джъстин Klosky, главен изпълнителен директор и съосновател на OCD Опитът (Организирайте & Създаване Дисциплина), казва: “Тенденции идват и си отиват – но това няма значение на Pantone Color на годината, завинаги любимото ми тенденция е минимален естетика. Поддържане на място на бюрото да се почиства с малки, без разсейващи елементи на личността тук или там има разлика в производителността и помага да запазите главата си ясно. “

В действителност, Марико Baerg, цитирани от в Bridgewell група за недвижими имоти във Ванкувър, казва тя видя тенденция в този подход. “Има трансфер в минималистичен пространство с малко елементарно и акцент само върху най-важното:. Лаптоп, безжични принтери / скенери, бюро и шкафове”

Нарежете кабелите (или поне да ги скриете)

Безжичните принтери и скенери са един от начините да се запази тези грозни жици от погледа и да намали шансовете за загуба на равновесие върху тях. Klosky също така препоръчва лаптоп с две-в-едно в двойка с безжичен мат за таксуване, безжична клавиатура и мълниезащитна докове ако имате нужда от двойни дисплеи. Въпреки това, ако не разполагате с безжично оборудване, Klosky казва, че може да скрие 99% от вашите жици от да бъде забелязан. “Можете да направите това с хитър комбо на PVC тръбопроводи, велкро и цип връзки за монтиране източници на енергия под бюра и далеч от погледа.”

Избягвайте хартия елементарно

Наистина ли трябва да се запази всички тези документи? Klosky съветва читателите си да отидат без хартия. “Сбогом Rolodex и планиране – чрез дигитализиране адресната си книга и поддържане на вашия календар онлайн, вашата мрежа е буквално на една ръка разстояние, дали по време на път или докато работите от дома си,” казва той. “Дигитализиране също така ви позволява да сканирате и настъргвам документи за рециклиране, предотвратяване на по-нататъшното използване на хартия и спасяването на планетата.”

Отиди зелено

Работа у дома е по-добре, отколкото да е в запушен офис сграда, но все още сте на закрито. Въпреки това, много зеленина може да ви помогне да ви донесе на открито вътре. “Едно растение, например, носи ниско ключов източник на живот и цвят на всяка стая,” казва Klosky.

Baerg е съгласен, че това е тенденция тя видя в домашни офиси. “Растения и зелени акценти стенни стават популярни, защото ние обикновено се гледа компютърни екрани или нашите мобилни телефони, както и с това зелено аспект е лесен за очите и ни помага да се чувстват по-свързани с природата”, казва тя.

Нека светлината в

Проучванията показват, че хората, които работят в естествена светлина са по-продуктивни, поглъщат повече витамин D, спят по-добре през нощта и имат по-малко проблеми с очите. Светлината също може да подобри настроението ви. И ако имате нужда от още една причина да се сложи офиса си на място, което ви позволява да се възползвате от естествената светлина, помислете за това: Използването на естествена светлина може да намали сметката за ток.

Хармонизиране

Ако вашият офис се вижда от другите стаи в къщата, помислете как ще се слее с прилежащите зони. Изборът на стил и цветовете трябва да се допълват, а не сблъсък. На снимката по-горе, домашния офис съдържа архитектурни детайли са намерени в цялата house.However, ако можете да затворите вратата на офиса си, има повече свобода на действие в своя дизайн и довършителни възможности за избор.

Добави вдъхновение

Докато Klosky препоръчва минималистичен подход, той казва, че не трябва да има място за лични вещи. Понякога, показване на любимите си неща могат да предоставят вдъхновение и да доведе до най-добрия си работа. Например, ако вие сте един художник, показва някои от вашите произведения на изкуството. Ако сте счетоводител, но те обичам пътуват до екзотични места, имайте сувенири наблизо. Те могат да ви вдъхнови да продължим да работим усилено за да можете да запази сегашната си начин на живот.