Skip to main content

Талк плотове, за да вдъхнови вашата кухня дизайн

 14 талк плотове, за да вдъхнови вашата кухня дизайн

Ако търсите за работна повърхност малка поддръжка, която е 100% топлоизолиращ за вашата кухня разгледа талк плот.

Това, което прави талк материал с ниска поддръжка? За разлика от други видове каменни повърхности като гранит или мрамор, талк не се нуждае от мерки и теглилки, защото е порьозни, което го прави устойчив на петна, да не говорим, естествено антимикробно. Обичате ли повърхности, които се развиват прекрасно патина с възрастта? Тогава талк няма да ви разочарова. С течение на времето му въглен сиво повърхност ще се окисляват което го прави по-тъмни. Докато талк не чип или лесно се справи, тя може да се развие фините вдлъбнатини и драскотини в трудолюбиви кухни, които могат да бъдат поправими или наляво, за да допринесе за естествената си красота.

За да ви помогне да определите дали камък материал е подходящ за вашата кухня, вижте тези талк плот идеи.

Комбинирайте мрамор и талк плотове

Комбинирайте мрамор и талк плотове

Ако не можете да решите между мраморни или талк плотове, тази кухня предлага интелигентно решение. Брук Вагнер Дизайн от Корона Дел Мар, Калифорния съчетава двата вида камък в този съвременен пространство за готвене. Броячът на талк около печката е запазено за храна подготвям докато мрамор плота се използва предимно за леки кухненски задачи като измиване зеленчуци или сервиране на хранене.

Драматични талк плотове

Драматични талк плотове

Въпреки че много талк плотове напръскан по Pinterest на Instagram изглеждат един плътен цвят, материалът може да се намери с вени или забележителните черти в зелено, черно, жълто, синьо, кафяво, бяло или както е показано в тази кухня от Бен Херцог архитект, от Бруклин, Ню Йорк.

Дори престилка пред мивката с drainboard е трайна талк. Като прибавим към реколта-вдъхновено чар на пространството на готвене, са кабинетите боядисани ретро нюанс на мента зелено.

Собствена кухня с талк плотове

Собствена кухня с талк плотове

Талк плотове поддават контраст с този свеж, бяла кухня в къща в Индиана ремонтирана от Лео дизайни, интериорен дизайн фирма намира в Чикаго, Илинойс. Принос към Americana настроението пространството на готвене са отлежали, вдъхновени от тела, включително режийни осветление.

Дъбови Шкафове двойка с талк плотове

 Дъбови Шкафове двойка с талк плотове

В традиционния кухня пълно догоре дъбови шкафове, талк плотове добави селски докосване, че се чувства по-модерен от класика. Уитън архитектите от Портланд, Мейн, качват на повърхността камък да съгласува с метални уреди от неръждаема.

Талк Плот в луксозна кухня

 Талк Плот в луксозна кухня

А с жилки талк плот е великолепна контрапункт в този бляскав, традиционна кухня от интериорен дизайнер Мег Лонерган, базирана в Хюстън, Тексас. Като прибавим към луксозен настроението пространството на готвене са бутоните за злато от кабинета и тюркоаз диапазон.

Кухненски остров с талк Плот

 Кухненски остров с талк Плот

Ако трябва да се създаде допълнителна работна повърхност в кухнята помислете за добавяне на кухненски остров с талк плот. Тук Алис Лейн интериорен дизайн от Солт Лейк Сити, Юта прави точно това с свободно стоящи опция, която служи и като маса за хранене.

Pewter Gray талк Плот

 Pewter Gray талк Плот

Тук ще намерите талк плочи в широк спектър от нюанси на сивото, като този страхотен пример купа намерен в дома си от Франк Шърли Architects със седалище в Кеймбридж, Масачузетс. Завихрят тъмно сиво и бяло добави масивна доза от визуален интерес към повърхността на камък.

Черно и бяло Кухня пълна с селски стил

 Черно и бяло Кухня пълна с селски стил

Фенове на модерен стил селска къща ще харесат тази черно-бяла кухня от Уитън Architects, базирани в Портланд, щата Мейн. Плотове по стените са трайни талк, която както вече обясни изправи срещу топлина и петна, което го прави идеален за работа повърхността за заети пространства за готвене. За поп от друга страна, на остров кухня разполага с оцветени дърво цилиндър.

Ярко жълт кухня с талк и блок месарски плотове

 Ярко жълт кухня с талк и блок месарски плотове

Почти черни талк плотове със съвпадащи backsplashes придават ярък контраст с това Sunshiny кухня от Heide Хендрикс интериорен дизайн, базирана в East Hartford, Connecticut. Добавянето на още по-практична функция на тази ярко жълт пространство готвене е кухненската остров гарнирани с блок плот кленов касапин.

Сив Въглен и Blue талк Плот Оказва непринуден чар

 Сив Въглен и Blue талк Плот Оказва непринуден чар

А талк плот може да поръси някои селски характер на съвременното пространство за готвене. Тук е един от любимите ни примери, създадени от JAS, проектиране и строителство, интериор, дизайн фирма, базирана в Сиатъл, Вашингтон. Красива въглен сиво и синьо талк брояч поддава стари timey кънтри стил с този модерен къща кухня.

Това Blogger Loves талк плотове

За обективно мнение по талк плотове, ние се обърнахме към Джоан, блогър подобрения в дома си зад сайта за любовта на една къща. Тя обича камъкът, който тя инсталиран собственото си пространство за готвене. Тя добавя, докато тя е ниска материали за поддръжка, тя се нуждае от малко търг любяща грижа, за да търси най-добрите. Така например, си плот има няколко малки драскотини по ръбовете на съдомиялната машина и мивка, причинени от чука обекти. Тя казва, че за да се предотврати случва в дома ви да е малко внимателни, когато е време да се мият тенджери и тигани.

Как да Лъжливи на външния вид на талк

 Как да Лъжливи на външния вид на талк

Ако истински талк плот е от своя ценови диапазон, все още можете да получите на външния вид с пластмасова ламинат. Тук Колийн, за декор блогър зад Lemon Thistle, отиде с един модел, наречен талк Секвоя. Тя казва, че новите й ламинат броячи изглеждат толкова красиви, колкото нещо истинско. Колийн предлага този съвет: Най-добрият вид на мивката да се съчетаят с ламинат е дроп-ин, както е показано. За разлика от Undermount мивка, тя ще защити инвестицията сте направили в ламинат с ъгли, които предлагат защита от вода.

Комбинирайте Готини талк плотове с топла Wood Акценти

 Комбинирайте Готини талк плотове с топла Wood Акценти

В този домашен кухня от Rauser дизайн, базирана в Остин, Тексас, талк броячи са съчетани с кълцане станция касапин блок. Ние обичаме как това пространство за готвене съчетава характеристики и в студени цветове като плотове и сини шкафове с топли дървесни акценти, включително кухненската маса и дървен под.

Средата на века Вдъхновен кухня с талк Плот

 Средата на века Вдъхновен кухня с талк Плот

А средата на века модерен дом ремонтирана от Ани Хол Интериори от Кеймбридж, Масачузетс получава напляскване ново пространство за готвене, която е в крак с исторически стил дом. Turquoise шкафове и топли стени дърво са класически средата на века комбо. бумеранг стил Островът кухня с талк плот е знак за традиционния бъбрековидна маса за кафе, който е икона на средата на века декор.