Skip to main content

Творчески начини за използване на луминисцентно осветление

Луминисцентно осветление се превърна в истински забавно и творчески елемент в много пространства. Докато луминисцентно осветление обикновено се използва под шкафове за леки плот пространства и за други конвенционални приложения, хората стават все по-креативни с него. То също е по-лесно от всякога да се придържаме луминисцентно осветление почти навсякъде, благодарение на Гъвкави светодиодни ленти, които идват на рула.

На всичко отгоре, много от тези лесни стик опции луминисцентно осветление се предлагат в различни цветове. Независимо дали искате да поставите на осветлението някъде нетрадиционен като на тавана или искате цветна светлина, дизайн, луминисцентно осветление е чудесно решение. Прочетете, за да разберете как да работите с луминисцентно осветление в някои стилни начини.

Като таван акцент

Едно място, може и да не мисля да се сложи този тип осветление е чак на тавана. Но на снимката по-горе показва как можете да използвате луминисцентно осветление, за да акцентирате диференцирани таван дизайн. Той помага на геометрията на пространството поп.

Това също е добра идея за пространства, които биха могли да използват една релаксираща LowLight опция, като домашно кино интервали или спални. Просто като осветлението на тавана лента за да направи за лек гланц. Можете да пробвате и разноцветни осветление, за да си поиграете с настроение.

Можете също да видите на снимката по-горе, колко добре се вписва луминисцентно осветление около-сложни осветителни тела. Действа като акцент към полилея.

По стълби

Поставянето на луминисцентно осветление под стълбите е толкова стилен, тъй като е функционален. Можете да видите на снимката по-горе как някои добавена осветление създава приятна светлина отвътре стъпки. И тази идея работи и по двете прозрачна и твърди стъпки.

Ако искате по-творчески, художествени пространство, може да се помисли за това същия стил с цветни ленти светлини. Можете дори да направи светлините на стриптийз съвпадат с цветен акцент в пространството. Или наистина да го направи парти, можете да използвате ленти светлини, които променят цвета си.

Тази идея работи на закрито или открито. Можете също така да се помисли за получаване креативни с външни идеи луминисцентно осветление. Можете да го постави под парапети или по протежение на открито пътеки. Чувствайте се свободни да се забавляват с него за една наистина персонализирани пространство.

В рамките на дисплея стелажи

Друга употреба, че е толкова функционална, тъй като е стилен, е да го поставите в рамките дисплей рафтове. Тя работи добре с поставените рафтове, както можете да видите на снимката по-горе. Проблемът с поставените рафтове е, че тя може да бъде трудно да се получи светлина в тези пространства. Тази опция подсветка помага елементите в рафтовете забележителни още по.

Това е една чудесна възможност за вас, ако направите много пътуват или събиране, така че има много уникални и интересни неща за показване. Може дори да се опита цветни ленти светлини в дисплея стелажи, ако искате по-нестандартно пространство.

Луминисцентно осветление под шкафове

Вие обикновено виждате луминисцентно осветление под топ шкафове, но се опитайте да ги поставите под шкафовете от пода за уникален вземат на тази тенденция. Можете да видите на снимката по-горе как някои мека светлина добавя забавно акцент на пространството.

Тази идея може да работи добре в ярко оцветени неутрални пространства. Мекият жълто осветление добавя нотка на цвят на пространството, и няма други мащабни цветни елементи, за да се конкурират с осветлението. Ако ви се налага да изключите осветлението на тавана, стил, като това ще направи място за релаксация приглушено осветление, особено в пространството баня.