Skip to main content

Топли Metal фиксиране идеи да се проясни вашата баня

Всички знаем, че дизайнерски тенденции идват и си отиват, но следващото голямо нещо е топло метални тела в баните. Отминаха дните на студен хром и неръждаема стомана. Тези дни, това е за създаване на уютни пространства с харесва на мед, бронз, месинг и злато.

Ако сте загрижени за това как най-добре да се включат тези материали в дизайна си, без да позволим на дизайна стане прекалено ретро, ​​не гриза. Имаме съвети за това как да използвате топли метали, за да създадете шик естетически, че ще ви хареса за дълго време да дойде.

1. борим за златото

Идеята за използване на злато в една баня може да изглежда остарял. Но, този поглед наскоро бе изживява възраждане, и нека ви уверя, че тя със сигурност носи луксозното докосване, че може да се очаква.

Ключът към използването на злато в модерен контекст е да се съсредоточи върху най-съвременни форми. Потърсете продукти като водопад смесители и минималистични контроли душ в този край. Също така, не забравяйте, че когато става дума за злато, малко е повече. Използвайте го като акцент в дизайна, а не като основен компонент.

2. Изберете Copper

Има нещо за начина, по който светлината се отразява на разстояние от мед, което го прави особено привлекателен. Поради тази причина, че скоро ще се превърне в зелена на избор за всеки, който търси да се създаде баня, която е наистина отклоняване на вниманието. Обмислете го използва за фокусна точка на пространството като голям накисване вана или помисли смесване и съвпадение с друг метал.

Един от други положителни черти мед е, че това е доста лесно да се грижи за. Повечето от времето, топла вода е всичко, което е необходимо, за да се възстанови по-износени закрепващи устройства или осветление елемент на бившия си блясък. За тези случаи, които изискват по-задълбочено почистване, пропуснете разяждащи химикали в полза на по-нежен почистващ препарат като препарат за съдове.

3. Озарява с мед

Месинг е около продължение на векове и е естествено дълготрайност в съчетание с това полиран блясък ще даде всяка баня внушителна визия, особено когато се компенсира с по-тъмни нюанси, които правят финалната поп. Това покритие трябва да бъде най-добрият избор в двете най-модерните и по-традиционни пространства.

Въпреки това, един фактор, за да помисли, преди да приемете предизвикателството с мед е, че тя се нуждае от някои от редовна поддръжка, за да го гледам страхотно. Най-добре е да се придържаме към конкретни инструкции за поддръжка на производителя, така че рутинните избършете падения трябва да се правят с одобрена по-чист.

4. Носете в някои Бронз

Бронзът е интересен избор за Вашата баня завършва, тъй като за разлика от много други метали действителност тя може да получите по-добри с възрастта. Това се дължи на факта, че продуктите, обозначени като “масло-Търканата бронз” или “ръка-Търканата бронз” не се дава на външно покритие, за да ги предпази от елементите след производството. С течение на времето, използване и излагане на елементите ще създаде уникален модел оцветяване че задълбочава естетиката.

Поради тази причина, ние препоръчваме бронз за тези, които обичат ретро характер и чар. От бронз също е много популярен по време на революционната епоха, тя е склонна да се поберат особено добре в рамките на колониални домове или други подобни традиционни дизайни.