Skip to main content

Цветни кухненски боя с чиято помощ да се проясни вашия дом

Цветни кухненски боя с чиято помощ да се проясни вашия дом

Кухните са там, където животът се случва: семейни вечери, учи децата си как да се готвя, а дори и за проследяване на колко си висок те растат от вътрешната страна на вратата на килера. Превърнете любимата стая на къщата на семейството ви, като изберете светъл цвят боя от нашия уреденото избор – тогава крадат още по декориране вдъхновение от тези прекрасни идеи кухненски дизайн. Това е време, за да получите готвене!

Бледосиньо – Това сладко, Средния запад сянка изглежда допълнително забавление, когато са вложени с шарени плочки. Инсталиране на плочката по целия път до пътя за забавление ПЛОТ, че просто няма да се откажат.

Soft Blue Grey – Тази прекрасна кухня, създадена от Velinda Хелън за Емили Хендерсън Design използва успокояващо синьо-сиво за шкафове. Спокойно сянка по този начин никога няма да остарее.

Хънтър Green – Вземете пример от дизайнерския екип Студио Макгий: Този модерен нюанс прави всяка кухня поглед свеж и модерен. Поддържайте нещата ярко по двойки с цвят с бял ПЛОТ и фънки теракот.

Слънчев лак – Този елегантен материал се предлага в изобилие от ярки цветове, е супер издръжлив и може да превърне традиционния кухня в съвременен отклоняване на вниманието.

Тъмно Plum – Това драматично лилаво е цветът да внимавате, според дизайнер Франческо Bilotto. “Ще видите този тон демонстрирани навсякъде от кухненските шкафове за фоайета,” казва той. Ние сме съпричастни към драматичен предпазния плот в този модерен пространство.

Рустик Green – една селска къща кухня в селски Кънектикът копирали зеленина навън за безгрижна отстъпление. Пропускане на остров блок на мястото на една маса топло дърво прави усещането на стаята много по-голям.

Poppy Мента – За да получите на външния вид ретро, ​​за олд-скуул стил уреди (пресъздаване или оригинали) поглед в пастелни цветове и да запази всичко останало просто.

Тъмно сиво – Това не е просто някакъв бездушно неутрални. Собствениците на тази малка Бруклин дома изпомпва модерния избор с нотки на богат кафяво.

Бургундия Червен – съответстват на Вашето мерло на вашите шкафове за кухня, която е готова да има време за добро. Смарагд стол е завършекът, без да се отклоняват в Коледа цвят територия.

Розови неща – Той не трябва да изглежда като Dream House Барби. По-тъмен магента се чувства като у дома си в пространство пораснали.

Kelly Green – Какво може да е доста традиционно черно-крем кухня получава дошли избухна на яркост с ПЛОТ в един щастлив оттенък, наречена “водорасли”.

Държава Green – Бъдете смели и боя шкафове в любимия си цвят. Ето, един селски осигурява лечение, които зеленият не смаже пространството.

Слънчоглед Жълто – ярки цветове, като този светъл слънчев нюанс, инжектира така необходимата топлина в малки кухни.

Bright Blue – Ако не искате да се покрие цялата си кухня в едно въздействащо оттенък, изберете неутрален цвят за по-ниските шкафове и се добавят мощен удар с чиято горна част.