Skip to main content

Червени апартамент полезни съвети и консултации

Червени апартамент полезни съвети и консултации

Червеното е топло, ярки цветове често мисли по време на празниците. Тази опция цвят може да бъде твърде смели за някои и обикновено се заменя със своите цветни братовчеди-жълто и оранжево. Независимо от това, че е красив цвят алтернатива за спални особено ако цветовата схема се планира и да се използват с неутрален цвят или допълнение. Независимо дали планирате да използвате червена като вашия основен цвят опция, като например този динамичен спалня проектирана от DKOR Интериори Инк или като цвят акцент; Ето някои страхотни идеи и снимки, за да ви помогнат да решите.

Как да използвате Red с Грей

 Как да използвате Red с Сивият цвят на апартамент

Червено и сиво работят добре заедно; като в тази забавна, модерна спалня, проектирана от Savio & Рупа Интериорни Концепции. Чрез използването на сиво, тъй като цялостната цветова вариант с акценти на червено през целия добавя достатъчно топлина и блясък към запази дизайна интересна и добре балансиран. Тези акценти на цвят могат да бъдат включени в възглавници, лампи, произведения на изкуството, или в рамките на един килим област.

Червено и черно Спалня Вариант

 Червено и черно Спалня Вариант

Червено и черно е традиционна цветова комбинация, която ни напомня на класическите състезателни коли и 1950 вечери. Тази цветова комбинация е направена популярна по време на ерата на Арт Деко, който предложи чисти, полирани покрития за продукти, произведения на изкуството, както и интериори. Една алтернатива за това как да добавите този цвят дует заедно е да се използва намек за червено и черно, заедно с други неутрални цветове. Тази цветова схема е идеален за по-мъжествен вид, като например тази съвременна спалня, проектирана от Busybee Design.

Red Wallpaper Idea

 Спалня с Red Wallpaper Idea

Red може да се използва за създаване на координационен център или акцент стена в спалнята си, за да добавите илюзията за пространство или ракурс, което прави странно голяма стая се счита за съразмерно. Wallpaper е чудесна алтернатива за стена акцент; като този традиционен спалня проектирана от Vahallan документи, която използва два вида потребителски шарени тапети-Катедралата и Burlington- подредени в уникален дизайн. Така че да не се губи ефекта на този акцент стена; дизайнерът добави няколко възглавнички, които баланс цветовата схема и цялостния дизайн.

Red постелки Idea

спалня с Red постелки Idea

Друга алтернатива за добавяне на червения цвят в спалнята си, е чрез вашето легло. А цветно петно ​​на леглото е чудесен начин да добавите малко поп в една стая, която е обхваната в неутрални нюанси. Един добър пример за тази идея е в този еклектичен спалня проектирана от Фиорела дизайн, който използва червен покривка за легло, възглавници, и забавен акцент възглавница, за да се създаде жив и ведра спалня.

Червено, Черно и Бяло Спалня Idea

 Червено, Черно и Бяло Спалня Idea

класическо черно, бяло и червено схема в рамките на спално бельо и акцент стена е разбита от бежов велур легло и бежово цвят стена. Това забавно дизайн от Busybee Design е коварен и просто решение за това как да направите дълга, неудобни размери спалня изглежда топло и уютно.

Red Таблата Idea

 Red Таблата Idea

Освен използването на червено в рамките на една стена акцент; друга алтернатива е да се използва в рамките на червени мебели или табла, като този прекрасен двустаен проектирана от Terrat Elms интериорен дизайн. Солидна червено табла може да се използва, или ако искате да добавите малко намек за червен използване на райета или шарени дизайн. Ако все пак решите да използвате табла с цвят, различен от неутрален нюанс, ще трябва да бъдете внимателни за това как можете аксесоари вашето легло и стая в бъдеще; тъй като ще бъде ограничено на определени цветове или комбинации.

Френски Inspired Спалня Използването Red

 Френски Inspired Спалня Използването Red

спалня дизайн Това хип момиченце от Warline Боядисване ООД е една прекрасна идея за това как да използвате червено и бяло, за да създадем модерен дизайн, който ще расте с детето си. Уникална и съвременен френски стил държава, която използва един забавен дизайн тапети, червено табла, завеси, и оживени акценти, за да създадете перфектната стая за едно малко момиче, тийнейджър или гости.