Skip to main content

Чудните средата на века модерно осветление Идеи

Iconic Осветление никога не излиза от Стил

Облицовъчни тенденции идват и си отиват, но трябва да бъда честен, модерен интериор средата на века, специално осветление, вдъхновен от този толкова популярен ера, е тук, за да остане-завинаги. Ето защо ние все още виждаме стилове от този период, което може би започва през 1947, които все още продължават силен, дори и след 70 години, или така. Ако търсите да даде ток оформлението някои застинала във времето, тези красиви места ще ви вдъхнови да се проясни нещата с модерно осветление средата на века.

А Classic Спутник Полилей

Освен бъбрековидна маса емблематичната кафе, няма друг обект обобщава средата на века модерен стил като полилей Спутник. Има много различни версии на класически тела. Но всички са били вдъхновени от и носи името на първия космически спътник да обикаля земното кълбо през есента на 1957 г. Той е бил с размерите на плажна топка, и тя имаше няколко антени, стърчащи от средата. Този поглед върху полилея Sputnik в трапезария с Кели Мартин Interiors, разполага кристални акценти, кълбо крушки, както и шик покритие месинг. Неговият златен тон не само се появи срещу мрачна син тапет, но и в хармония с мебели от дърво и кожа.

Ретро Промишлено осветление в най-различни цветове

Upscale Строителство трансформира този път необичани мансарда в радостно пространство игра. Тавански се възползват максимално от естествена светлина през деня. През нощта два ретро промишлени светлини озарява нещата. жълти тела безопасност добавите поп на ярък цвят до оживения стаята.

Скулптурен средата на века модерно осветление

Този малък хол с Homepolish дизайн екип е подмамен с ценна реколта намира. Светлините са нашите любими. настолна лампа за средата на века в ляво има прекрасна керамика база с участието на чудат растер. Отдясно е мулти-светлина лампион със златен завършек. И двата имат скулптурен елемент, който допринася за един-на-рода вид на помещението.

Модернистична Полилей Hanging висулки

Тези златни полилеи Плаза са преливащи от Mad Men, вдъхновен стил. Черният тавана в тази трапезария с интериорен дизайнер Зоуи Фелдман прави забележителни тела. Обърнете внимание на другите източници на декоративно осветление. Всички те имат малко на злато, което помага да се уеднакви цветова схема на помещението.

Средата на века Modern Hourglass осветително тяло

Друга модерна форма за осветление широко признат средата на века е пясъчен часовник. Подчертавайки този шик трапезария с интериорен дизайнер Лесли Котър е ретро пясъчен часовник полилей с бяло прахово покритие покритие. Заедно с тапет, добавя странно докосване до този преходен пространство за хранене.

Модерен вземе на класическата средата на века модерно осветление

В Спутник полилей, модернистична класика, която споменахме по-рано, вдъхновен този месинг, съчленен осветително тяло с тръбни Едисон крушки. Парчето прекрасно допълва ретро мебели в тази ретро вкус всекидневна с Интериорен дизайн фирма Scheer и компания.

Gold-Къси глобус Медальон Осветление

Красавеца глобус медальон осветление е основна декор. Ето, една златна-къси версия осветява малък кът за хранене в къща за гости от интериорен дизайнер Kimberlee Мари. Изчистени линии и криви и двете са отличителните белези на средата на века стил-всичко в тази трапезария се вписва в сметката.

Schoolhouse-Вдъхновен средата на века Flush Mount

Flush Mount осветление може да бъде също толкова грандиозно като медальон осветление, в зависимост от интериорния дизайн фирма Студио Макгий. И това пространство за готвене са проектирали доказва гледната си точка. Приспособлението за училище с тъмносини райета придава поп на капризно към тази бяла, селска къща, вдъхновени кухня.

Средата на века Modern кристален полилей

Ето един лъскав, кристално средата на века модерен полилей задава бляскава тон за това Холивуд вдъхновен трапезария с Nolen Homes. злато тон база Приспособлението го обединява с други метални функции в мястото, в това число Sputnik, вдъхновени от огледални и месингови рамки за картини.

Пораснал Осветление за детска стая

Стена свещници винаги се чувствам отчетливо средата на века модерна, както е показано в този ретро детска градина с интериорен дизайнер Хейли Weidenbaum. куполни месинг тела не се чувстват детински-а това е нещо добро. Купуването на мебели или интериор, че детето не може да надрасне е добра инвестиция.

Обединяващата лампион

Havenly интериорен дизайнер Моли Б. я е взел средата на века модерен, вдъхновен от дома на следващото ниво с всеобхватна лампион в месинг. През нощта на функцията добавя достатъчно осветление за четене при попълване на останалата част от пространството, с околното осветление.

Облекчете Браун средата на века Modern Мебели

Докато средата на века модерен интериор може да бъде цветен, повечето класически парчета са кафяви (мисля: дърво или кожа) с черни или златни акценти. Ето това всекидневна черта на Havenly. съвпадение бели трапезни лампи придават мод докосване, което омекотява външния вид на тъмни мебели.

Средата на века Modern настолна лампа

Вашата спалня трябва да се чувствам като уютна и неустоим отстъпление. Ето защо се налага подходяща светлина задача за четене е от съществено значение. Имайте предвид, лампата месинг бюро в този комфортен убежище от Студио Макгий. Това е средата на века модерна функция, която функционира като стилна нощна лампа.

А Уау Фактор осветително тяло

Fancy осветителни тела не са само за основните жилищни райони. Този удобен, скандинавски, вдъхновени от спалня с Марта О’Хара Интериори разполага с Спутник полилей в двете месинг и никел. Тя добавя малко Zing към спокойното спане пространство.

Пресни вземане на Спутник Полилей

Ние обичаме идеи, които да поставят нов въртене на класически неща като този свеж обрат на полилей Спутник. Бет от фирма за дизайн интериор, Лъки и компания, избра поразителен Бра за наскоро ремонтирана си майстор баня. Акцентът, създава визуално интересен баланс между двете огледала. Ние обичаме пространства, които се смесват метали. Забележете как суетата е оживен никелирани дръжки и огледала и Бра имат луксозна четка цвят месинг.

Matchy-Matchy Декор добавя симетрия и баланс

Matchy-matchy декориране може да бъде труден поглед към заковавам, освен ако не става дума за класика средата на века като този керамичен комплект настолна лампа. Те носят симетрия и баланс на този шикозен, офис винетка от интериорен дизайнер Ангела пояс.

Космически-Вдъхновен Осветление

Тези сини висулки светлини са друг пример за модернистична, космическата ера вдъхновен интериор. В тази кухня от Homepolish дизайнер, телата на удари бялата стая с УОЗ на синьото.