Skip to main content

Πώς να διαμορφώσετε μια Ενοικιάζεται διαμέρισμα σε έναν προϋπολογισμό

Οι λάτρεις του σχεδιασμού Εσωτερικών γνωρίζουν καλά πόσο πολύ η δύναμη ενός προσεκτικά στιλ και έντεχνα-τοποθετημένα στο σπίτι μπορεί να μας-το πάρετε παρακινεί, διεγείρει και να μας εμπνέει κάθε μέρα, καθώς αναδεικνύει τη μοναδική προσωπικότητα μας σε κανέναν καλούμε πάνω.

Αλλά αν είστε όπως τόσοι πολλοί που ζουν σε ένα νοικιασμένο σπίτι ή διαμέρισμα, τότε μπορεί να αισθάνεται σαν ένα κομμάτι της μια πρόκληση για να προσαρμόσετε και να διαμορφώσετε το σπίτι σας στην τελειότητα χωρίς να διαταραχθεί ο ιδιοκτήτης. Ευτυχώς, στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο εύκολο από ό, τι μπορείτε να σκεφτείτε για να καλλιεργήσει τέλειο εσωτερικό σας, ακόμα και σε ένα νοικιασμένο χώρο.

Αν ψάχνετε για να κάνουμε την ενοικίαση σας μια πραγματική αντανάκλαση των προσωπικών σας στυλ, ακολουθήστε αυτές τις απλές (και αναστρέψιμη!) Συμβουλές για να διαμορφώσετε το σπίτι σας.

Ενσωματώστε Αφαιρούμενη Wallpaper


Wallpaper βλέπει μια σημαντική αναβίωση στο εσωτερικό σκηνή σχεδιασμό, και είναι ένας τρόπος δολοφόνος να μετατρέψει το βλέμμα του σπιτιού σας. Αν ανησυχείτε ότι δεν θα είστε σε θέση να το αφαιρέσετε όταν έρχεται η ώρα να προχωρήσουμε, δεν εκνευρίζομαι! Αυτές τις μέρες, υπάρχει ένας τόνος των σούπερ chic και ιδιαίτερα αφαιρούμενη ταπετσαρία που μπορεί να λειτουργήσει σχεδιασμό μαγεία και να αφαιρεθεί χωρίς ίχνος, όταν ήρθε η ώρα για ένα νέο χώρο.

Switch Up φωτισμού σας

φωτισμό του σπιτιού σας φέρει πολύ βάρος, όταν πρόκειται για την καλλιέργεια συνολική vibe βλέμμα σας. Αν είστε ήδη εργάζονται με ξεπερασμένες φωτιστικά σώματα, ή απλά φωτισμού που δεν σας αρέσουν, να τα ανταλλάξουν για ένα νέο φως κρεμαστό κόσμημα ή γεωμετρικά πολυέλαιο, όπως αυτό το μοντέρνο μία από Sarah Stacey Σχεδιασμός γρήγορα και εντελώς μετατρέψει την αισθητική σας.

Ενημέρωση Χαλιά σας

Όχι μόνο δεν χαλιά αμέσως ζεσταθεί το σχέδιό σας, αλλά είναι επίσης ένας τρόπος δολοφόνος να επιδείξει την προσωπικότητά σας. Και υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τύποι για να επιλέξουν από σε κάθε σημείο τιμή που είναι ένα αεράκι για να βρείτε αυτό που είναι απολύτως κατάλληλη για την ευαισθησία σας στυλ. Bonus πόντοι αν το στρώμα δύο από αυτούς, όπως αυτές που σε αυτό το δωμάτιο από Triibe, για μια μοντέρνα πινελιά.

Δώστε την αγάπη σας τοίχους

Wallpaper δεν είναι ο μόνος τρόπος για τους τοίχους σας μπορεί να μετατρέψει το βλέμμα σας. Από γκαλερί τοίχους με την τέχνη ινών, διακόσμηση τοίχο σας μπορεί να κάνει πολλά από τα βαρέα ανύψωση στην προσωπική μπροστά στυλ. Και αν έχετε ένα χώρο στο ενοίκιό σας που ψάχνετε για να καθορίσει σαφέστερα, όπως αυτό espresso bar από Σχεδιασμός αγάπη Fest, ενσωματώνοντας έναν τοίχο γκαλερί είναι ένα εξαιρετικά απλός και αποτελεσματικός τρόπος για να το πράξει.

Αντιμετωπίστε τα Windows σας

Είτε επιλέξετε το φως και ανεμοδαρμένο ή μακρά και δραματική, επεξεργασίες παραθύρων σας είναι μια μη-αποτυγχάνουν τρόπος για να ενισχύσει το βλέμμα σας. Και αν είστε όπως τόσους πολλούς από εμάς που εργαζόμαστε με λιγότερα τετραγωνικά από ό, τι θα θέλαμε, εγκατάσταση ράβδο κουρτινών σας ψηλά πάνω από τα παράθυρα και την επένδυση σε πολύ μεγάλα κουρτίνες, όπως και οι απαλό ροζ αυτές που εμφανίζονται εδώ από Suzy Hoodless, θα μεγιστοποίηση σοβαρά την οπτική χώρο σας, κάνοντας οροφές σας να φαίνεται μεγαλύτερο.

Παίξτε με φυτά

Τα φυτά απαράμιλλη στην ικανότητά τους να κάνουν ένα σπίτι να αισθάνονται σαν στο σπίτι. Θα καθαρίσει τον αέρα σας, να προσθέσετε υφή σε αισθητική σας, και εμποτίζουν το χώρο σας με όλα τα είδη των αισθάνονται καλά vibes. Πλέον, τα αγγεία και δοχεία από όπου και αν πραγματοποιήθηκε στη γεμάτη με άφθονο εξατομικευμένες δυναμικό διακόσμηση.

Αλλαγή του υλικού σας

Μεγάλο μέρος του ντουλαπιού που έρχεται με σπίτια ενοικίου αφήνει πολλά που πρέπει να γίνουν. Και ενώ πιθανότατα δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε καινούργια γραφεία συνήθειας χωρίς να διαταραχθεί ο ιδιοκτήτης σας, μπορείτε να βελτιώσετε σημαντικά το στυλ τους, απλά αλλάζοντας το υλικό. Από εξελιγμένα δέρμα τραβά, όπως αυτές από Emery Gray Σχεδιασμός για την ιδιότροπη πόμολα αχάτη, υπάρχουν ατελείωτες ποικιλίες για να διαλέξετε.

Φέρτε το με Βιβλία

λάτρεις του βιβλίου, χαίρονται! Εκτός από τη διατροφή σας με τη γνώση και την επέκταση προοπτική σας, τα αγαπημένα σας βιβλία μπορούν επίσης να ενισχύσει σημαντικά το στυλ του σπιτιού σας. Αν δεν έχετε ένα ράφι, να εξετάσει την εγκατάσταση κάποια πλωτά ράφια, όπως αυτές από Δεν είναι μόνο μια νοικοκυρά για μια χαμηλής συντήρησης, διακριτικό τρόπο για να εμφανίσετε τις αγαπημένες σας ιστορίες.

Ενημέρωση Μπάνιο Φωτιστικά σας

Επειδή μπορεί να είναι τόσο ακριβό, τα μπάνια είναι συχνά το τελευταίο μέρος που ένας ιδιοκτήτης θα πληρώσεις τα χρήματα για ανακαινίσεις. Αν η δική σας ψάχνει μονότονο ή παρωχημένα, το μόνο που χρειάζεται να ανανεώσετε την εμφάνισή σας είναι μερικά νέα εξαρτήματα. Ο ορείχαλκος και ο χρυσός μπάνιο φωτιστικά, όπως αυτές luxe αυτά του Marcus σχεδιασμού, είναι εξαιρετικά δημοφιλής αυτή τη στιγμή, αλλά τα πάντα, από ματ μαύρο σε ματ ασημί μπορεί να κάνει θαύματα στη βελτίωση της συνολική εμφάνιση μπάνιο σας.

Βάλτε αποθήκευσης σας στην εργασία

Αναζητάτε έναν τρόπο για να οργανωθεί και να μεγιστοποιήσουν το στυλ σας την ίδια στιγμή; Στη συνέχεια ενσωματώνουν μερικά κομψό μονάδες αποθήκευσης για να στεγάσει διάφορα στοιχεία σας. Όχι μόνο θα εξασφαλίσει τη θέση σας παραμένει καθαρό και χωρίς ακαταστασία, αλλά και έρχονται φορτωμένα με δυνατότητα να εμφανίσετε τα αγαπημένα σας θησαυρούς. Απλά ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις εντυπωσιακές cubbies από το a la Mode.