Skip to main content

Συμβουλές για να ομορφύνει οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι σας

Υπάρχει μόνο κάτι για ένα όμορφο χώρο, όπως αυτό από Cortney Επίσκοπος Σχεδιασμού, που μας κάνει να μην θέλετε να φύγετε από το σπίτι. Σίγουρα, υπάρχει ένα μεγάλο μεγάλο κόσμο εκεί, αλλά από τη στιγμή που θα πάρει το κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας μόνο δικαίωμα, είναι φυσικό να κοιτάξουμε προς τα εμπρός για να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο στο σπίτι. Πολλές επιλογές πηγαίνουν για να δημιουργήσουμε ένα όμορφο σπίτι, αλλά υπάρχουν μερικές συμβουλές και κόλπα που μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε την πιο έξω από κάθε δωμάτιο στο σπίτι σας.

Μια λίγο χρώμα, λίγο υφή, και ένα κομμάτι της προσωπικότητας μπορεί να κάνει μια τεράστια διαφορά στο σπίτι σας. Εδώ είναι μερικές από τις αγαπημένες μας ιδέες για να μετατρέψει ένα χώρο χωρίς πολλή ταλαιπωρία.

Έμφαση στο χρώμα

Αν και είμαστε μεγάλοι θαυμαστές του ουδέτερου και ασβεστωμένα δωμάτια, υπάρχει κάτι για μια βουτιά από έντονα χρώματα που κάνει το χώρο να αισθανθεί σαν να είναι σωστό από την εξάπλωση του περιοδικού. Αυτό το φωτεινό δωμάτιο από το εσωτερικό σχεδιαστή Angela Gonzalez είναι απλή και καλαίσθητη, αλλά οι σκάει κίτρινου, μπλε και μοβ το πάρετε στο επόμενο επίπεδο. Από το μπάνιο σας στο σαλόνι σας, το χρώμα είναι μια εύκολη προσθήκη σε κάθε δωμάτιο στο σπίτι σας, και ένα που θα σας κάνει να αισθανθεί αμέσως φρέσκο ​​και νέο.

χρήση Καθρέπτες

Αν θέλετε να κάνετε το σπίτι σας να φανεί μεγαλύτερο, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να καλέσετε έναν εργολάβο. Διακόσμηση με καθρέφτες είναι ένας εύκολος, όμορφος τρόπος για να κάνει οποιοδήποτε χώρο να αισθανθεί μεγαλύτερο, πιο ελαφρύ και πιο ανοικτή. Αυτό το σαλόνι από Oh My Αγαπητοί Blog είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του πόσο πολύ καθρέφτες μπορούν πραγματικά να συνεισφέρουν. Τοποθετήστε ένα μεγάλο καθρέφτη, είτε ακριβώς απέναντι ή διαγώνια από το παράθυρό σας, έτσι ώστε να μπορεί να αντανακλά το φως (και φυσικά και τεχνητά, αν είστε χαμηλά για παράθυρα) και αφήστε το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο.

Προσθέστε Αξεσουάρ σε κάθε δωμάτιο

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να προσθέσει την ομορφιά στο σπίτι σας είναι να πειραματιστείτε με αξεσουάρ και σχεδιασμού προς τα εμπρός αντικείμενα. Αυτό το καθαρό, μοντέρνο μπάνιο από houseofjules χρήστη Instagram αισθάνεται απόλυτα συνεκτική και μαζί, και αν και δεν είναι γεμάτα, μπιχλιμπίδια, όπως το σκαμνί δίπλα στην μπανιέρα και το πράσινο στο νεροχύτη κάνει να αισθανθεί σπιτικό. Κατά τη διακόσμηση με αξεσουάρ, θεωρούν την πλήρωση κενό χώρο στο σκόπιμη αντικείμενα τρόπους-pick αγαπάτε και ότι θα φέρει χαρά.

Ψεκάστε σε κάποια Πρασίνου

Ρωτήστε οποιοδήποτε σχεδιαστή εσωτερικών χώρων, και θα σας πω ότι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να ομορφύνει ένα δωμάτιο είναι να προσθέσετε πράσινο ή εμπριμέ. Αυτό το αξιολάτρευτο μπαρ καλάθι από το Sunny κύκλο Studio είναι αριστοκρατικό από μόνη της, αλλά το βάζο του ευκαλύπτου τραβάει πραγματικά το βλέμμα μαζί. Συμπληρώστε τα κενά γωνίες και τις σχισμές στο σπίτι σας με εσωτερική δέντρα, εποχιακά ανθοδέσμες ή κάποιο πορτοφόλι φιλικό πράσινο για να δώσει σε κάθε δωμάτιο αφή ενός σχεδιαστή.

Αγκαλιάστε Φυσικό Φως

Αν το έχεις, το καμαρώνω. Το φυσικό φως είναι επιθυμητό για έναν λόγο: κάνει κάθε δωμάτιο αισθάνεται ήρεμη και ανοικτή. Αυτό το ζωτικό χώρο από μια όμορφη χάος αγκαλιάζει τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, καθιστώντας τους το εστιακό σημείο του δωματίου. Είτε είστε αρκετά τυχεροί να έχουν μια αφθονία φυσικού φωτός ή θα πρέπει να συνεργαστεί με λιγότερο από το ιδανικό εκθέσεις, ποτέ δεν παραμελούν τα παράθυρά σας. Η εύρεση του σωστού κουρτίνες ή σκιές για το δωμάτιο σας μπορεί να μετατρέψει την εμφάνιση και την αίσθηση αμέσως.

Μην φοβάστε να πειραματιστείτε

Κάθε όμορφο σπίτι έχει ένα κοινό χαρακτηριστικό: τη δημιουργικότητα. Ο καθένας μπορεί να γεμίσει ένα σπίτι με έκθεση επίπλων, αλλά για ένα πραγματικά πανέμορφο χώρο, είναι σημαντικό να αφήσετε τη φαντασία σας να πάρει το προβάδισμα. Αυτή η τραπεζαρία από κρύσταλλο Ann Interiors χαντάκια παράδοση και χρησιμοποιεί ένα σύγχρονο δερμάτινο διθέσιο καναπέ για καθιστικό αντί για ένα πλήρες σύνολο των καρεκλών.

Ενημέρωση Πλακάκια σας

Στο μπάνιο ή την κουζίνα σας, κεραμιδιών είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός συνεκτικού σχεδιασμού. Αν θέλετε να προσθέσετε την ομορφιά στην κουζίνα σας, μπαχαρικό μέχρι κεραμίδι σας. Αυτή η εκπληκτική κουζίνα από το Studio McGee διαθέτει ένα κεραμίδι μετρό περλέ που είναι ένα εντυπωσιακό μετάβαση από το πρότυπο ναύλο. Εστιάζοντας στα στοιχεία βάσης ενός δωματίου, όπως δάπεδα, πλακάκια ή χρώμα βαφής, θέτει τις βάσεις και επιτρέπει το υπόλοιπο του σχεδιασμού του δωματίου για να λάμψει.

Προσθήκη Υφή

Από κουβέρτες περιοχής για να ρίξει μαξιλάρια και άνετο κουβέρτες, υφάσματα βοηθήσει να σπάσει ένα δωμάτιο και να προσθέσετε οπτικό ενδιαφέρον (συν, που δεν αγαπούν την αίσθηση ενός πολύ μαλακό χαλί κάτω από τα πόδια;). Αυτό το σαλόνι από την Αποκατάσταση Home διαθέτει ό, τι αγαπάμε για μια όμορφη αίθουσα-πράσινο, πλούσιο φωτισμό, απόλυτα επιμέλεια έπιπλα, αλλά είναι η εμπνευσμένη από το Μαρόκο κουβέρτα περιοχής που χρειάζεται πραγματικά στο επόμενο επίπεδο.

Μειώστε την ακαταστασία

Μας αρέσει αυτό το μοντέρνα κουζίνα από την Coco Kelly για την εκπληκτική σχεδίαση και πανέμορφα αξεσουάρ, αλλά ακόμη και αν η κουζίνα σας δεν έχει την ίδια πάνω-προς-κάτω ενημέρωσης, μια γρήγορη καθαρή μπορεί να πάει πολύ μακριά. μετρητές αυτού κουζίνας είναι χωρίς περιττές ακαταστασία, που κάνει να φαίνεται μεγαλύτερο και πιο ελκυστική. Σε κάθε δωμάτιο στο σπίτι σας, την εξεύρεση τρόπων για να κρύψει ή να απαλλαγούμε από περιττά πράγματα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βοηθήσει στη δημιουργία μια αίσθηση της ομορφιάς στο χώρο σας.