Skip to main content

Білий з тиром промислової Charm: CLOUD коворкінг в Барселоні

Сучасні офіси далеко від тих нудних кабін 90 – х , які здаються як обмежувальні і безособовими. Сьогодні офіси відчувають себе набагато яскравіші, індивідуальні та привабливою. Вони обережні суміш тихих робочих станцій , які підвищують продуктивність праці і відкриті, соціальні зони , які сприяють обміну ідеями та досвідом. Індивід же важливо , як команда , і навпаки. Доведено саме ця філософії в коворкінг бюро CLOUD в Барселоні є прекрасним дизайном від MESURA , який переносить вас в сяючий світ білого!

офісні приміщення Сучасного CLOUD Коворкінг в Барселоні

Офіс 750-Sqaure метрів в Барселоні має десять приватних офісів, 70 окремих робочих станцій і два просторих конференц-залів, а також розслабляючий загальні області, які приносять співробітників разом. Білий колір вибору для фону і потоку природного світла додає до цього «просторій» візуальної привабливості. Кімнатні рослини і вискакує жовтий принести колір в нейтральному простір, бетонні стовпи і скляних кубів сповістити текстурний контраст. Існує певний властивий промисловий Вібе по всьому офісу і заглядає через куратор, сучасні обробки, де це можливо.

Незахищені бетонні стовпи і скляні стіни формують окремі офісні приміщення

Світло заповнені і білий офіс поєднує в собі приватні та громадські зони

Кімнатні рослини приносять зелень в сучасному офісі

Трек освітлення в білих сумішах в нейтральне тло

Дерево і бетон сповістити текстурной краси

Темна рамка зі скляних стін прикріплює світло, свіжий інтер’єр з довгими коридорами і вбудованими дерев’яними лавками, що забезпечують імпровізовані областями для швидкого чату. Гнучкість в розташуванні робочих зон і прекрасне освітлення доріжки покласти останні штрихи в стильному і спокійному офісі, який, безумовно, пов’язаний відігнати ваш понеділок вранці блюз.

Килим і стільці принести колір в обстановці нейтрального офісу

Тонка дерев'яна лава забезпечує комфортний простір усередині сидить в офісі

Загальна площа відпочинку сучасного офісу в Барселоні

Скляні кабіни забезпечують розслаблюючу і спокійне робоче простір

Десять приватних офісів і сімдесят робочих просторів, вкриті всередині CLOUD коворкінг