Skip to main content

Поради експертів про те, як прикрасити Нейтральні Вітальню

Розважайтеся з нейтральними кольорами

Поради експертів про те, як прикрасити Нейтральні Вітальню

Подумайте нейтральні колірні схеми нудні? Ніщо не може бути далі від істини. Нейтральні номера можуть бути спокійними і розслаблюючим так, але вони також можуть бути весело, енергійними і повними життів. Ключ повинні використовувати різні безкоштовні тони, змішайте матеріали і грати з візерунками -Просто, як ви б з будь-якої іншої палітрою.

Візерунок і текстури

При декоруванні з нейтральною колірною гамою, що дуже важливо, щоб принести різноманітність візерунків і текстур. За компенсуючи грубо з м’яким, блискучим з матовим і грубим з гладким, можна створити глибину і інтерес, роблячи кімнату більшої позитивної динаміки. Подумайте про використання текстур, таких як льон, замша, вельвет-х років, кабельних в’яже, овчин і багато іншого. Коли справа доходить до використання текстур в нейтральній вітальні, ви можете майже ніколи не надто багато. Моделі схожі в тому, що вам потрібно деякі, щоб створити контраст, але намагаються дотримуватися звичайних правил для змішування моделей.

Створити розслаблюючу атмосферу

Якщо ви хочете створити розслаблюючу відступ, нейтральна колірна палітра може бути шляхом. У цій свіжої ще заспокійливої ​​кімнаті, розміщеної на доході від власності, велике білизна кольору перетин заповнює один кут і посилюється колекцією подушок. Зверніть увагу на те, що подушки все різні відтінки подібних, легких нейтралів – досить просто створити невеликий інтерес, не викликаючи візуальні перешкоди. Незважаючи на те, є блакитний відтінок включений, він досить м’який, що він читає, як нейтральний (розумний трюк, який можна виконати практично будь-який пастельний відтінок). Темно-сірий килимок сидить на фундаменті з темного дерева, створюючи трохи контрасту, і стіни, вікна лікування і аксесуари всі різні відтінки слонової кістки, бежевий і темно-сірий. Разом вони створюють заспокійливу атмосферу, що сприяє відпочинку і розслабленню.

Додати Вишуканість із сіркою

Вишуканість легко досягти при використанні нейтральних тонів. На цій фотографії, це особливо добре працює за рахунок використання одного сірого тону, який був з наголосом розкішними деталями. Від підлоги до стелі драпірування, кнопка тафтингового і відображають поверхні вкладу в розкішному погляд і створюють атмосферу елегантності. Незважаючи на те, сірий Раніше вважалося, як тоскно і нудно, протягом останніх 10 років або близько того відносини близько сірий змінилися, і це в даний час гарячий йти до нейтральної. Більш елегантно, ніж коричневий і більш універсальний, ніж темно-сірий, сірий гнучкий відтінок, який може працювати практично в будь-якій кімнаті.

Включити архітектурні деталі

Там більше декорування нейтральних номерів не тільки меблі і стіни кольору. Для того, щоб додати інтересу до нейтральної кімнаті думати про те числі архітектурних деталей, таких як стельові балки, шпунт, обшивка, декоративних колони і навіть просто корона лиття. Ці речі можуть зробити істотний вплив на номерах, які без великої кількості квітів. Пам’ятайте також, що нейтральний не означає білий. Меліоровані дерев’яні балки в цій кімнаті забезпечують деякий контраст з усіма-білим декором робить кімнату візуально динамічною.

Створення сімейної атмосфери

Нейтральна вітальня може бути дуже придатною для життя і сім’ями, про що свідчить тут вітальні Сидру в. Однією з причин, в цій кімнаті за рахунок використання більш темних нейтралей, таких як коричневий і чорний, і використання шаблонів. Тому багато людей пов’язують нейтральні з білим, і є ще чимало дискусій про те, як визначити «нейтральний», коли справа доходить до квітів, але вони, як правило, вважаються ті, які не роблять поява на колірному колесі. Таким чином, нейтральна вітальня може бути білий, чорний-сірий, або відтінки коричневого і темно-сірий. На відміну від всіх-білій кімнаті, кімната повна темних нейтралів запрошує людей, щоб розслабитися і відпочити, не побоюючись отримання речей забруднений.

Створення Luxe Look

Незважаючи на деякі переважні думки, нейтральної вітальні не повинно бути м’яким. Насправді, все-нейтральні номера можуть бути супер шик і навіть гламурно. У цьому номері використовується поєднання елементів, щоб створити ефект. Прикладна ліплення на стінах, кнопка тафтингові на дивані, а використання відбивають, такі як скло, дзеркало, хром і срібло все об’єднуються, щоб створити розкішну атмосферу. Просто тому, що приміщення має нейтральну колірну палітру не означає, що вона не може мати трохи блиску!

Зробити це сучасний

Якщо ваш стиль декорування схиляється до сучасної або сучасний, нейтральний колір схеми є те, ви повинні серйозно розглянути. Чорний, білий бежевий, сірий і піддаються дуже добре до простоти сучасної і середині століття в сучасному стилі. Але, як завжди, не забудьте включити різні текстури і відтінків, щоб зберегти його від падіння плоскої.

Це все в деталях

Нейтральні житлові кімнати можуть бути так само, як тепло, комфортно і затишно, як їх більш яскравими колеги. Але якщо не звертати увагу на дрібні деталі, ви ризикуєте в кінцевому підсумку з м’яким і нудним простором. Навіть якщо ця кімната має дуже мало в ньому, тонкі деталі, такі як текстурированная особливість стіна і газель подушка заважають йому бути нудним. Вона зберігає свою простоту, але як і раніше дуже зручно.

Затишок і тепло

Кожен нейтральний номер, незалежно від того, чи є воно світлим або темним, не потрібно трохи тепла. Є кілька способів зробити це. Один полягає в використанні м’яких текстур, які відчувають себе добре, на дотик. Подумайте про використання оксамиту, вовни, CHENILLES і навіть microsuedes. Інший за рахунок використання нейтралів з теплими відтінками. Наприклад, якщо сірий ваш нейтральний вибір розглянути щось з коричневими відтінками замість синіх відтінків. І, нарешті, щоб додати теплоту, ви хочете, щоб включити деякі деревні тони. Вуд додає глибину в будь-який простір так, поп в деяких дерев’яні столи і бічні крісла з дерев’яними ніжками. Трохи може піти довгий шлях. Однак, якщо деревина не ваш стиль теплі метали, такі як мідь і бронза також може допомогти додати тепла.