Skip to main content

Теплий метал Кріплення Ідея скрасити вашу ванну кімнату

Ми всі знаємо, що дизайн тенденції приходять і йдуть, але наступна велика річ теплі металеві світильники в ванних кімнатах. Пройшли ті дні холодного хрому і нержавіючої сталі. У ці дні, це про створення запрошують простору з подібними міді, бронзи, латуні і золота.

Якщо ви турбуєтеся про те, як найкраще включити ці матеріали в ваш дизайн, не даючи дизайн стати занадто ретро, ​​не хвилюйтеся. У нас є поради про те, як використовувати теплі метали, щоб створити шикарну естетику, що ви будете любити протягом тривалого часу.

1. Go For Gold

Ідея використання золота у ванній кімнаті може здатися застарілої. Але цей погляд останнім часом переживає відродження, і запевняємо вас, що це, безумовно, приносить розкішний штрих, який можна було б очікувати.

Ключ до використання золота в сучасному контексті, щоб зосередитися на ультрасучасних формах. Шукайте предмети, такі як водоспад змішувачі та мінімалістське управління душовим в цій обробці. Крім того, пам’ятайте, що коли справа доходить до золота, менше більше. Використовуйте його в якості акценту в вашому дизайні, а не основний компонент.

2. Виберіть мідь

Там щось про те, що світло відбивається від міді, що робить його особливо привабливим. З цієї причини, вона скоро стане йти до вибору для всіх, хто хоче створити ванну кімнату, яка дійсно зупинить всю роботу. Розгляньте можливість використання його для фокусної точки простору, як велика ванна або розглянути змішування і зіставлення його з іншим металом.

Одна з інших позитивних характеристик міді є те, що це досить легко доглядати. Велика частина часу, тепла вода все, що необхідно для відновлення зношеного пристосування або освітлювального елементу для його колишнього блиску. Для тих випадків, які вимагають більш ретельного очищення, пропустіть агресивні хімічні речовини на користь більш м’якого очищувач, як мильниця.

3. Прикрасьте вгору з латунним

Латунь була навколо протягом століть, і це природно, довговічність в поєднанні з цим полірованим блиском додасть будь-якої ванної ставний зовнішній вигляд, особливо коли зсув з темнішими відтінками, які роблять фінішну поп. Це покриття має бути кращим вибором як в найсучасніших і традиційних просторів.

Проте, один фактор, щоб розглянути, перш ніж приймати занурення з латунню, що це вимагає деякого регулярного технічного обслуговування, щоб тримати це виглядає чудово. Це завжди краще дотримуватися певних інструкцій Upkeep виробника, тому процедура затирочних спади повинні бути зроблено до затвердженого прибиральником.

4. Привести в деякому Bronze

Бронза цікавий вибір для вашої ванної кімнати закінчується, тому що на відміну від багатьох інших металів, він може насправді краще з віком. Це пов’язано з тим, що назва продукту помічена як «масла втирають бронзи» ​​або «ручний втирають бронзи» ​​не дають зовнішню обробку, щоб захистити їх від елементів після виготовлення. Протягом довгого часу, використання і вплив елементів створюють унікальний малюнок фарбування, що поглиблює естетику.

З цієї причини ми рекомендуємо бронзу для тих, хто любить старовинний характер і чарівність. Оскільки бронза була дуже популярна в революційну епоху, вона має тенденцію особливо добре вписуватися в колоніальних будинках або інших аналогічних традиційних конструкцій.