Skip to main content

10 δημιουργικές ιδέες για τοίχους Dining Room

τοίχους τραπεζαρία μας είναι ένα χώρο στο σπίτι μας, που μας δίνει τη δημιουργική άδεια για να κάνει κάτι εντελώς απροσδόκητο. Ακόμα και το παραμικρό από τραπεζαρίες μπορεί να χειριστεί με σχέδια ταπετσαρία και τα σκούρα χρώματα στους τοίχους. Ναι, τραπεζαρία σας μοιράζεται με την οικογένεια και τους επισκέπτες, αλλά τις περισσότερες φορές κάθεται άδειο. Τα καλά νέα είναι ότι επειδή τραπεζαρία σας δεν χρησιμοποιείται 24/7, μπορείτε να είστε πιο δημιουργικοί με το χρώμα και διακόσμηση. Αγαπάμε την ιδέα να τραπεζαρίες μας ένα μέρος όπου θέλουμε να περνούν περισσότερο χρόνο. Εδώ είναι 10 από τις αγαπημένες μας ιδέες για τη δημιουργία των ονείρων τραπεζαρία σας με δημιουργικές εμπνεύσεις τοίχο:

1. Ζεστάνετε τραπεζαρία σας με ανακυκλωμένο ξύλο

Είναι μια πρόκληση για να ζεσταθεί ένα ενιαίο χώρο τραπεζαρία ή να φέρει χαρακτήρα σε ένα απλό δωμάτιο. Αναγεννημένο τόνους ξύλου είναι στη μόδα τώρα και να επικεντρωθεί έναν ανοιχτό χώρο τραπεζαρία με το χρώμα και την υφή. Για ένα απλό τραπεζαρία, ένα τοίχωμα ξύλο προφορά προσθέτει μια αναγκαία αρχιτεκτονικό στοιχείο.

2. Μεταλλική ταπετσαρία προσθέτει glam σε ένα ουδέτερο τραπεζαρία

Αν θέλετε να κρατήσετε τραπεζαρία σας ψάχνουν ουδέτερη, η υφή και το σχέδιο είναι το μυστικό για να το κρατήσει ενδιαφέρον. Μεταλλική ταπετσαρία εκτύπωσης στη σύγχρονη, και γραφικά τα πρότυπα φέρει το φως μέσα στο δωμάτιο και να τονίσει φωτιστικά σας. Ακόμα και οι πιο ουδέτερο ή μινιμαλιστικό δωμάτιο διαθέτει αχτίδα μεταλλικές αποχρώσεις, για όσο διάστημα κρατάτε χρωματική παλέτα σας απλή.

3. Επισημάνετε αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες με χρώμα

Τραπεζαρία ενσωματωμένο ins σας δίνουν τη δυνατότητα να προσθέσετε λίγο χρώμα έμφασης χωρίς βάψιμο κανένα τοίχους. Δεν ενσωματωμένα ντουλάπια; Κανένα πρόβλημα! Κίνα ντουλάπια, οικίσκων και ακόμη και βιβλιοθήκες μπορεί να προσαρμοστεί με το χρώμα. Θα θελήσετε να επιλέξετε ένα χρώμα έμφασης που σκάει από το ντουλάπι για να δείξει πραγματικά μακριά. Ψεκάστε το χρώμα προφορά σας γύρω από το δωμάτιο με λινά πίνακα και το έργο τέχνης για μια επαγγελματικά σχεδιασμένη στυλ.

4. Προσθέστε χρώμα στο φαγητό τους τοίχους του δωματίου σας με κουρτίνες

Δεν είναι πάντα δυνατόν να ζωγραφίσει τους τοίχους τραπεζαρία σας. Είτε είστε ένας ενοικιαστής ή απλά δεν έχουν το χρόνο να αντιμετωπίσει ένα έργο χρώμα, κουρτίνες μπορεί να σας δώσει το χρώμα που χρειάζεστε. Εκτύπωση ή μοτίβο κουρτίνες μπορεί να προσθέσει πολύ χρώμα σε τραπεζαρία σας, δίνοντάς σας την αφθονία των χρωμάτων προφορά για παλέτα διακόσμηση σας. Η καλύτερη συμβουλή για τη χρήση κουρτίνες για να διακοσμήσει ένα τοίχο είναι να είναι γενναιόδωρος με τους – αυτό σημαίνει προσθέτοντας ένα επιπλέον σετ με τη ράβδο για να συμπληρώσετε τον τοίχο. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κουρτίνες τραπεζαρία σας ως ένα κομβικό σημείο, εγκαταστήστε μια ράβδο κουρτίνα πολύ ευρύτερη από το παράθυρό σας και γεμίστε το επιπλέον χώρο με επιπλέον κουρτίνες.

5. Τζαζ μέχρι περιστασιακή σας  δ ining δωμάτιο με ρίγες

Αγαπάμε ρίγες, ιδιαίτερα στον τοίχο. Bold οριζόντιες ρίγες μπορεί να κάνει ένα μικρό χώρο τραπεζαρίας φαίνονται μεγαλύτερα και να δώσει την ψευδαίσθηση της αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες. Θα θέλετε να κρατήσετε ρίγες σας απλά με λίγα χρώματα, ειδικά αν έχετε μια μικρή τραπεζαρία. Έργα τέχνης σε ένα ριγέ τραπεζαρία φαίνεται καλύτερα όταν είναι απλό και μεγάλες – μικρές ή απασχολημένος έργα τέχνης χάνεται σε έναν τοίχο ρίγες.

6. χρώματα Mix και τα σχέδια για να καθορίσει ένα βαρετό τραπεζαρία

Να μην είναι ντροπαλός για την ανάμειξη σχήματα και χρώματα, όταν το διακοσμήσετε τραπεζαρία σας. Έχετε περισσότερες δημιουργικές επιλογές για τις λιγότερο διαδεδομένες δωμάτια του σπιτιού σας, έτσι ώστε να είναι ατρόμητος στις επιλογές σας. Αν θέλετε να αναμίξετε τα πρότυπα (όπως ρίγες και florals), αλλά δεν θέλουν να πάει στη θάλασσα, μια μονοχρωματική παλέτα χρωμάτων μπορεί να βοηθήσει. Η διακόσμηση σε διάφορες αποχρώσεις του ίδιου χρώματος που δίνει μια λεπτή χρωματική παλέτα και υποδοχή για οποιοδήποτε είδος των προτύπων εντός της εν λόγω παλέτα χρωμάτων – το καλύτερο και των δύο κόσμων.

7. Μια ρεαλιστική φωτογραφία τοιχογραφία ανοίγει μια μικρή τραπεζαρία

Μια τοιχογραφία φωτογραφία στον τοίχο σας μπορεί να κάνει το βλέμμα σας τραπεζαρία σαν να πηγαίνει για πάντα. Ένα χαλαρωτικό τοιχογραφία παραλία σκηνή δίνει στους επισκέπτες μια χαλαρωτική θέα για να απολαύσετε με το δείπνο. Αντιμετωπίστε τοιχογραφία σας ως τείχος προφορά, τραβώντας τα χρώματα για την παλέτα διακόσμηση σας. 

8. Μην φοβάστε από έντονα χρώματα στους τοίχους τραπεζαρία σας

Αγαπάμε έντονο χρώμα, και τραπεζαρία σας είναι το τέλειο μέρος για να το αναδείξουν. Όπως μια τουαλέτα, τραπεζαρία σας μπορεί να χειριστεί το αγαπημένο σας χρώμα εύκολα. Εάν δεν είστε έτοιμοι να δεσμευτούν για ζωγραφική κάθε τοίχο στο αγαπημένο σας έντονο χρώμα, αφήστε τα αρχιτεκτονικά στοιχεία της τραπεζαρίας σας να σας καθοδηγήσει. ράγες καρέκλα, επισανίδωμα και χύτευση τοίχο δίνουν εύκολα να διαχωριστούν τα διαλείμματα στο χρώμα του τοίχου. Αν τραπεζαρία σας δεν διαθέτει ήδη τις λεπτομέρειες τοίχο που λειτουργούν με δύο-τονισμένα τοίχους, μπορείτε να προσθέσετε μορφοποίηση ή μια απλή λωρίδα που χωρίζει τα δύο χρώματα.

9.   Δημιουργία δράμα με τραπεζαρία ταβάνι του δωματίου σας

Γνωρίζουμε ότι οι τραπεζαρίες μας έχουν τέσσερις τοίχους, αλλά ξέρατε ότι υπάρχει ένα πέμπτο τοίχο για να διακοσμήσετε; Σας οροφή τραπεζαρία είναι ένα σημαντικό μέρος του σχεδίου διακόσμησης σας. Ένας πολυέλαιος είναι συχνά το σημείο εστίασης για την τραπεζαρία σας, βάζοντας όλα τα μάτια στο ταβάνι σας. Μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό το επιπλέον τοίχο, προσθέτοντας ένα χρώμα έμφασης, παρμένο ξύλο ή ακόμα και ταπετσαρία. Το ανώτατο όριο είναι κενό καμβά σας.

10. Bold ταπετσαρία + μεγάλο χρώμα έμφασης = rockstar τραπεζαρία

Μας αρέσει δωμάτια τραπεζαρία με αυτό το «συντελεστή wow.» Είναι πιο εύκολο απ ‘όσο νομίζετε για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό σύγχρονο τραπεζαρία του σπιτιού σας με ταπετσαρία και το χρώμα. Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να δημιουργήσετε μια δήλωση για την τραπεζαρία τοίχους του δωματίου σας είναι ταπετσαρία με ένα γραφικό μοτίβο. Μαύρο, γκρι και λευκά σχέδια σας δώσει μια σαφή παλέτα για την προσθήκη ένα ζωντανό χρώμα έμφασης. Μια απλή παλέτα χρωμάτων επιτρέπει ταπετσαρία σας να λάμψει και το χρώμα προφορά σας να διαδραματίσει υποστηρικτικό ρόλο.