Skip to main content

10 Όμορφη τρόποι για να οργανώσετε το γραφείο το σπίτι σας

Είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με τη φράση «Tidy γραφείο, καθαρό μυαλό,» και τείνει στην πραγματικότητα για να είναι αληθινό. Σα βγεις στον πηγαιμό για την αντιμετώπιση των έργων, τις προθεσμίες και τα στοιχεία για σας-να κάνουμε λίστα στο γραφείο του σπιτιού σας, ένα καθαρό, γυαλισμένο χώρο εργασίας μπορεί να βελτιώσει μόνο την παραγωγικότητά σας. Πώς θα απαλλαγούμε από την ακαταστασία μπορεί να ανακουφίσει άγχος συναισθήματα, πάρα πολύ, έτσι ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην εργασία σας, αντί του καθαρισμού.

Για να αποφύγετε την ακαταστασία από το κτίριο και να κρατήσει τα πάντα στη θέση του, μπορεί να βοηθήσει να έχουν κάποια οργανωτικά συστήματα πριν καν καθίσουν στο γραφείο σας. Είτε πρόκειται για μια αρχειοθήκη, καλάθια ή ένα απίστευτα λαμπρή τρόπος για να οργανώσετε ότι δεν έχετε εξεταστεί, αυτές οι ιδέες θα σας εμπνεύσει για να οργανώσετε το γραφείο στο σπίτι σας μια για πάντα. Θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο ήρεμη πολύ και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε έργο που έρχεται το δρόμο σας.

Απόθεμα επάνω στα Αξεσουάρ Γραφείου

Όταν βγεις στον πηγαιμό για να οργανώσετε το γραφείο σας, υπάρχει ένα σημείο όπου θα πρέπει να ξεκινήσετε-γραφείο σας. Είναι ο τόπος που είναι μέσα eyeshot όπως εσείς εργασίας είστε, και θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα αν ψάχνει οργανωμένη. Ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό είναι να αγοράσετε μια ποικιλία από αξεσουάρ γραφείου που δεν είναι μόνο οπτικά-παρακαλώντας, αλλά και εξυπηρετεί ένα πρακτικό σκοπό. Σε αυτό το γραφείο που ανήκουν σε Kristin της Fancy πράγματα, το γραφείο είναι εφοδιασμένο με ένα φλιτζάνι για στυλό, ένα σταθμό φόρτισης και ένα κουτί με αυτοκόλλητες σημειώσεις.

Φέρτε στο Άφθονο Ράφια

Ράφια είναι γρήγορο και εύκολο να φέρει στο γραφείο σας, παρέχοντας την απαραίτητη σημεία για να κρύψει τα πράγματα, αν δεν έχετε ένα ντουλάπι ή συρτάρια. Σε  αυτό το γραφείο  που έγιναν πάνω από τον σχεδιαστή Ιωάννα Whittaker του  Whittaker Interiors , τα λευκά ράφια φαίνονται κομψά και προσφέρουν θέσεις σε περιοδικά κατάστημα, βιβλία και ακόμη και ένα φυτό εσωτερικού χώρου ή δύο .

σχέδιο Ahead

Σίγουρα, όλοι πιθανώς ημερολόγια στους υπολογιστές μας, πλήρης, με pop-up υπενθυμίσεις, αλλά υπάρχει κάτι που λέγεται για να παρακολουθείτε το πρόγραμμά σας για την πραγματική, ζωντανή ημερολόγια που κρέμονται στο γραφείο σας. Στο γραφείο της, Melissa George της  Polished Habitat  αναπτύξει ένα  σύστημα ημερολόγιο ξηρό σβήνει τριών μηνών  που είναι εξίσου διακοσμητικά και εύχρηστο. Βρίσκεται δίπλα σε ένα ράφι που κατέχει την αφθονία του γραφείου must-haves επίσης.

Οργανώστε Προϊόντα σε Cubbies

Jessi Russell  είναι ανώτερος στυλίστα για Stella & Dot, οπότε χρειάζεται φυσικά πολλά περιθώρια για την αποθήκευση των αποθεμάτων της και άλλα προϊόντα πρώτης ανάγκης στο γραφείο στο σπίτι της. Φέρνοντας στο  κλασικό ράφια που χαρακτηρίζει πολλές cubbies , που μπορεί να οργανώσει και να εμφανίσει τα εμπορεύματά της  και  το κάνει με στιλ. Αν έχετε αρκετό χώρο στο γραφείο σας, να επιλέξουν ένα ράφι με cubbies να επιτύχει πραγματικά τους στόχους του οργανισμού σας.

Συμπεριλάβετε Πολλά Κάδοι

Elsie του  A Beautiful Mess  είναι επαγγελματίας, όταν πρόκειται για τη δημιουργία  ενός γραφείου στο σπίτι  που δεν είναι μόνο στη μόδα, αλλά επίσης άψογα οργανωμένη. Εδώ, νήματα και χειροτεχνίας προμήθειες της χρησιμεύσει ως πολύχρωμη διακόσμηση όταν είναι εμφανίζονται έξω στο ύπαιθρο, ενώ άλλα προϊόντα πρώτης ανάγκης γραφείο της μπορεί να τακτοποιημένα κρυμμένο σε τόνους του λευκού δοχεία αποθήκευσης. Με κάδους, μπορείτε να φέρετε το ίδιο επίπεδο οργάνωσης στο δικό σας γραφείο, και τους bonus πόντους αν έχετε ονομάσει και τους κάδους.

Το Αρχείο Away

Αν και μπορεί να αισθάνεται λίγο παλιό σχολείο, ένα αρχείο για το γραφείο σας είναι ένας τρόπος μη-brainer να κρύψει όλα εκείνα τα έγγραφα που πλανάται γύρω από το χώρο εργασίας σας. Σε αυτό το  ελάχιστο, κομψό γραφείο  που ανήκει στην Teri του  υπέροχου συρτάρι , ένα λευκό φάκελο γραφείο ταιριάζει τέλεια με το λευκό γραφείο και γεωμετρικά έργα τέχνης, και χρησιμεύει ως ένα κρησφύγετο για όλα αυτά τα έγγραφα.

Mix διακόσμηση και οργάνωση

Ναι, μπορείτε να φέρετε απόλυτα μαζί οργάνωση και διακόσμηση. Δεν υπάρχει τίποτα που να λέει ότι δεν μπορείτε να κάνετε οργάνωση ματιά αρκετά, η οποία αποδεικνύεται στο  γραφείο Νταϊάνα  των  204 Παρκ . Σε ένα ράφι στη γωνία, τα βιβλία της αναδείχθηκε παράλληλα διακοσμητικά αντικείμενα όπως βάζα και πολύτιμους λίθους , παίζει ωραία με την υπόλοιπη διακόσμηση στο θηλυκό γραφείο.

Παροχή Spots για Περιοδικά και Έμπνευση

Περιοδικά, τα βιβλία σας, αποκόμματα και τυχαία κομμάτια χαρτιού μπορούν όλοι να έρθουν μαζί για να λειτουργήσει ως έμπνευση στο γραφείο σας, και μπορείτε να τους δώσει θέσεις για να ζήσει, καθώς και. Σχεδιαστής εσωτερικών χώρων  Vanessa Francis  συσταθεί της  γραφείο στο σπίτι  για να είναι πρακτικό και εμπνέει, με την ενσωματωμένη ράφια για βιβλία και περιοδικά και επιτραπέζια έμπνευση που βρίσκεται ακριβώς πίσω από τον υπολογιστή της, έτοιμη να την εμπνεύσει δεν έχει σημασία τι λειτουργεί για. Πλέον, αυτό το φωτιστικό είναι αρκετά εκπληκτικό.

Εγκατάσταση ντουλάπια

Εάν έχετε ένα ευρύχωρο γραφείο και έναν προϋπολογισμό για να δουλέψει, θεωρούν φέρνοντας σε μια τράπεζα της γραφεία για να βελτιώσει σημαντικά τον οργανισμό σας. Σε αυτό το  γραφείο του ισχίου  που ανήκουν σε Nikki Mihalik των  Akula Kreative  και σχεδιάστηκε από Caroline Cressey της  Rookery Σχεδιασμός , λευκό ντουλάπια κρατήσει τα στοιχεία από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ τα άλλα προϊόντα πρώτης ανάγκης γραφείου εμφανίζονται σε κοινή θέα από πάνω με σαφή κάδους.

Δημιουργήστε ένα Κέντρο εντολών

Ένα κέντρο εντολών κοντά είσοδό σας ή στην κουζίνα σας είναι απίστευτα βολικό, και μπορείτε να ασκήσει την ίδια άνεση στο γραφείο σας επίσης. Δημιουργήστε ένα «σταθμό μάχη» που περιλαμβάνει τον εκτυπωτή σας, ένα corkboard, αρχεία και ένα ημερολόγιο και ότι αυτό είναι βάση σας των εργασιών στο γραφείο σας. Pavan των  Εσωτερικών ερωτική σχέση  δημιουργημένο ακριβώς έναν τέτοιο χώρο στο δικό της  γραφείο στο σπίτι , και την έκαναν να μοιάζει κομψό και όμορφο, πάρα πολύ.