Skip to main content

10 Красиви начини за организиране Вашият домашен офис

Всички сме запознати с фразата “Tidy офиса, спретнат ума”, а тя всъщност има тенденция да бъде вярно. Както е посочено за справяне с проекти, срокове и елементи на вашия списък със задачи в офиса си у дома, чиста, полирана работно място може да се подобри само вашата продуктивност. Да се ​​отървем от безпорядъка може да облекчи тревожни чувства, също така можете да се съсредоточите върху работата си вместо почистване.

За да се избегне претрупването от изграждането и да се запази всичко на мястото си, тя може да помогне на някои организационни системи, преди дори да седне на бюрото си. Независимо дали става дума за картотека, кошници или невероятно блестящ начин да организирате, че никога не сте се счита, че тези идеи ще ви вдъхнови да организираме вашия дом офис веднъж завинаги. Тя ще ви накара да се чувствам много по-спокоен и готов да се справи с всеки проект, който идва вашия начин.

Запасете се Аксесоари за бюро

Когато тръгнал да организира офиса си, има едно място, където вие трябва да започнете-бюрото. Това е мястото, което е в рамките на зрително поле, докато работите, и вие ще се чувствате много по-добре, ако го търси организирани. Най-добрият начин да се постигне това е да се закупят различни аксесоари за бюро, които не са само визуално-приятни, но на практическо предназначение. В тази служба, която принадлежи на Кристин Fancy Нещата, бюрото е оборудвана с чаша за химикалки, зареждащо устройство и кутия с лепящи се листчета.

Носете в изобилие на стелажи

Рафтовете са бързо и лесно да въвеждат в офиса си, като предоставя много по-необходими места за скривалище неща, ако не разполагате с килер или чекмеджета. В  този офис  изработен от дизайнера над Joanna Уитакър на  Уитакър Интериори , белите рафтовете изглеждат шик и предлагат места за съхранение на списания, книги и дори домашни растения, или две .

Планирай напред

Разбира се, всички ние вероятно имат календари нашите компютри в комплект с изскачащи напомняния, но има какво да се каже за проследяване и графика си на реални, живи календари, които висят в офиса си. В офиса си, Мелиса Джордж от  полиран Habitat  разработила  три месеца на сухо изтриване календарна система  , която е еднакво декоративни и удобен. Той седи редом с рафт, който държи много на офис трябва-имащите, както добре.

Организиране на елементи в Cubbies

Jessi Ръсел  е старши стилист за Stella & Dot, така че тя естествено се нуждае от много място за съхранение на нейния инвентар и други важни неща в дома си офис. Чрез събирането на  класически рафтове с участието на множество Cubbies , тя може да се организира и извежда изделия й  и  го направи стилно. Ако имате достатъчно място във вашия офис, да изберат за един рафт с Cubbies наистина да постигне целите си организация.

Включи Много Контейнери

Елси на  A Beautiful Mess  е професионалист, когато става въпрос за създаване на  домашен офис  , който е не само по-тенденция, но също така е безупречно организирани. Тук си прежди и занаяти доставки служат като колоритен интериор, когато те биват показвани на открито, а останалите си офис-важното може да бъде спретнато закътано в тона бели Контейнери за събиране. С кошчета, вие може да донесе същото това ниво на организация на собствения си офис, и бонус точки, ако вие също етикет кофите за боклук.

Тя се архивира

Въпреки че може да се чувствате малко от старата школа, файл за бюрото ви е, че няма мозък начин да скриете всички тези документи, които са спиращ около вашето работно място. В този  минималистичен шик офис  , принадлежащ на Teri на  The Lovely чекмедже , бяла бюро файл съвпада перфектно с бяло бюрото и геометрична произведения на изкуството, и то служи като скривалище за всички тези документи.

Mix декор и организация

Да, можете напълно да събере организация и интериор. Няма нищо, което казва, че не може да направи организация поглед доста, което е доказано в  офис на Даяна  на  204 Park . На рафта в ъгъла, книгите й са осветените заедно с декоративни предмети като вази и скъпоценни камъни , играе добре с останалата част от декора в женската офиса.

Осигуряване на места за Списания и Вдъхновение

Вашите списания, книги, изрезки и случайни парчета хартия всички могат да дойдат заедно, за да действа като вдъхновение в офиса си, и можете да дадете ги поставя да живеят, както добре. Интериорен дизайнер  Ванеса Франсис  създадена й  домашен офис  да бъдат практични и вдъхновяващи, с вградения си рафтове за книги и списания и вдъхновение за гладене, която седи зад компютъра си, готови да я вдъхнови без значение това, което тя работи в момента. Плюс това, че осветително тяло е доста невероятно.

Инсталирайте Шкафове

Ако имате просторен офис и бюджет да работите, да разгледа възможността в банка на шкафове значително да се повиши вашата организация. В този  хип офис  принадлежност към Ники Mihalik на  Akula Kreative  и проектирана от Caroline Cressey на  Rookery дизайн , бели шкафове пазят елементи от светлината на прожекторите, докато други офис-важното да се показват пред очите на по-горе в ясни кошчета.

Създаване на команден център

Командният център в близост до входа си или в кухнята е изключително удобен, а вие може да донесе същото удобство във вашия офис. Създаване на “битка станция”, която включва вашия принтер, corkboard, файлове и календар и считат това за своя база на операциите във вашия офис. Паван на  вътрешните работи любовна афера  изработени точно такава зона в собствените си  домашен офис , и го направи да изглежда стилна и красива, също.