Skip to main content

10 творчески идеи за стени Трапезария

Нашите трапезария стени са от една пространството в дома ни, който ни дава свободно творчество, да направим нещо напълно неочаквано. Дори и най-малките зали за хранене може да се справи шарени тапети и тъмни цветове на стените. Да, вашата трапезария се споделя със семейството и гостите, но най-често това седи празен. Добрата новина е, че тъй като си трапезария не се използва 24/7, можете да бъдете по-креативни с цвят и декор. Ние обичаме идеята за превръщане на нашите трапезарии място, където искаме да прекарват повече време. Тук са 10 от любимите ни идеи за създаването на своя мечта трапезария с творческите вдъхновения стена:

1. Затоплете си трапезария с регенериран дърво

Това е предизвикателство да се затопли на открито пространство за хранене или да доведат характер на обикновена стая. Рекултивирани дървени акценти са по-тенденция в момента и може център открит трапезария с цвят и текстура. За един обикновен трапезария, дърво акцент стена добавя много по-необходими архитектурен елемент.

2. Металик тапети добавя глем на неутрален трапезария

Ако искате да запазите вашата трапезария търси неутрален, текстура и модел е тайната да се запази интересно. Метален печат тапет в съвременен и графични модели донесе светлина в стаята и подчертават вашите осветителни тела. Дори и най-неутрални или минималистичен стая има проблясък на метални акценти, толкова дълго, колкото можете да си цветова палитра прост.

3. Маркирайте архитектурни детайли с цвят

Кухненски вградени модули ви дават възможност да добавите красиви цветове акцент, без каквито и да било боядисване стени. Не вградени шкафове? Няма проблем! Китай шкафове, hutches и дори библиотеки могат да бъдат персонализирани с цвят. Вие ще искате да изберете цветен акцент, който се появява от шкафове наистина да го покажете. Поръсете акцента си цвят из стаята с маса бельо и произведения на изкуството за професионално разработени стил.

4. Добавете цвят на вашите трапезария стени с драперии

Това не винаги е възможно да рисува вашите трапезария стени. Независимо дали сте наемател, или просто не разполагат с време, за да се справи с един проект боя, драперии може да ви даде цвета, който се нуждаят. Разпечатайте или шарени драперии могат да добавят много цвят, за да ви столова, който ви дава много акцентиращи цветове за вашия декориране палитра. Най-добрият съвет за използване на драперии, за да украсят стената трябва да бъде щедър с тях – това означава, добавяне на допълнителен набор на пръчката, за да попълните стената. Ако искате да използвате вашите трапезария драперии като фокусна точка, инсталиране на перде прът много по-широк от прозореца си и да попълните допълнително пространство с допълнителни завеси.

5. Джаз си случайни  г ining стая с ивици

Ние обичаме ивици, особено на стената. Bold хоризонтални ивици могат да направят малко пространство за хранене изглеждат по-големи и дават илюзията за архитектурни детайли. Вие ще искате да запазите вашите ивици просто с няколко цвята, особено ако имате малка трапезария. Произведения на изкуството в раирана трапезария изглежда най-добре, когато е прост и голям – малък или зает произведения на изкуството се губи в стената на ивици.

6. Микс цветове и модели, за да определят скучно трапезария

Не се притеснявайте за смесване модели и цветове, когато декорирате трапезария. Имате още творчески възможности за най-слабо използвани стаите на дома си, така че да бъде безстрашен в избора си. Ако искате да се смесват модели (като ивици и флорални мотиви), но не искам да се прекалява, монохромна цветова палитра може да помогне. Декориране в различни нюанси на един и същи цвят дава изтънчен цветова палитра и е с капацитет за всеки тип модели в рамките на тази цветова палитра – най-доброто от двата свята.

7. Една реалистична снимка стенопис отваря малка трапезария

Снимка стенопис на стената ви може да направи трапезария ви да изглежда сякаш продължава вечно. Успокояващ плаж сцена стенопис дава гости релаксираща гледка да се насладите по време на вечеря. Отнасяйте се към стена стенопис като стена акцент, дърпа цветове за вашия декориране палитра. 

8. Не се страхувайте от смели цветове за вашите трапезария стени

Ние обичаме смели цветове, а вашата трапезария е идеалното място, за да го покажете. Подобно на прах стая, вашата трапезария може да се справи любимия си цвят лесно. Ако не сте готови да се ангажират с боядисване всяка стена в любимия си смели цветове, нека архитектурните детайли на вашата трапезария ще те води. Стол релси, ламперия и стената формоване дават лесно разделени прекъсвания в цвят стена. Ако вашата трапезария все още няма стенни детайли, които работят с две-тонизирана стени, помислете за добавяне на формоване или просто ивица, разделяща двата цвята.

9.   Създаване драма с трапезария стая таван

Ние знаем, че нашите трапезарии имат четири стени, но знаете ли, че има една пета стена за украса? Вашият таван трапезария е важна част от вашия план декориране. А полилей често е фокусна точка за вашата трапезария, поставяйки всички погледи на вашия таван. Можете да се възползвате от този допълнителен стена чрез добавяне на цветен акцент, рекултивирани дърво или дори тапет. Таванът е вашият празно платно.

10. Bold тапети + голям цветен акцент = трапезария рок звезда

Обичаме трапезарии с това “уау фактор.” Това е по-лесно, отколкото си мислите, за да създадете красива съвременна трапезария в дома си с тапети и цвят. Един от най-лесните начини за създаване на изявление на вашите трапезария стени е тапет с графичен модел. Черно, сиво и бяло модели ви дават ясна палитра за добавяне на ярки цветове акцент. А просто цветова палитра позволява тапет за да блесне и акцента си цвят, за да играе поддържаща роля.