Skip to main content

11 единици Eco-Friendly стена, които носят творчеството в хола ви

Проектиране на перфектен хола е всичко за намирането че идеален баланс между форма, функция и неуловим “то” фактор. При избора на правилните нюанси и декоративни елементи е съществена част от всичко това, рафтове и шкафове, които ям бъркотията и да подпомогне създаването перфектен център за всичките си развлечения нужди също са абсолютно задължително. Събирането на тенденцията на елегантен, еко мебели и адаптивни единици стени, които предлагат свобода на състава, на система B_Green ден от Alf Група обещава да промени атмосферата на хола си завинаги! Изработени от уникален “Еко Ууд” , тези изключителни единици добавят и двете текстура и модел на пространството.

11 единици Eco-Friendly стена, които носят творчеството в хола ви

През последните няколко месеца се наблюдава на пристигане на някои зашеметяващи модулни единици стени и шик хол дисплеи, които се превръщат на собствениците в дизайнер и му позволяват да апелирам към почти всеки състав по негов избор. B_Green продължава тази тенденция на иновации и персонализирани решения декор с неговите основи, обикновени без дръжки запаметяващи устройства и ексклузивни парчета такива като седем . Тези отделни модули могат да се комбинират, за да се оформи ниски шкафове, подредени рафтове, страхотни библиотеки и стенни системи, които комбинират различни отворени и затворени рафтове.

Приспособимост хол модули с библиотеки и развлекателни конзоли

Fabulous осветление превръща рафта монтиран на стената в отклоняване на вниманието

Красавеца еко дърво оформя стилни и устойчиви рафтове

Множество Седем единици, използвани за оформянето на стилен състава

Отворени и затворени стенни единици и бази оформят единица забавление и ден системата

Умните B_Green живот стая единици предлагат свобода композиционен

Лесни за използване, прави линии, изчистен дизайн и без дръжки се гарантира, че всеки един от блоковете се вписва идеално в елегантен, съвременен стил, който много дневни изглежда да прегърне. Универсалният система също така ви позволява да се възползват пълноценно от вертикалното пространство, които се предлагат, и дори можете да носите някои от тези единици в кухнята, за да гарантира, че има дизайн съгласуваност между различните области, в дневния тракт с отворен план. Перфектният избор за тези, които търсят да се оформи един безупречен у дома!

Красива и ергономичен хол ден система от Alf

Елегантен използване на сиво и зелено в хола

Деликатен модел и текстурни красота повиши привлекателността на единиците за стена

Hot розов оживява творчески хол стена единица