Skip to main content

12 Τέλεια Στούντιο Διατάξεις για να εμπνεύσει

Ακριβώς επειδή το στούντιο σας είναι μικρότερη από 600 τετραγωνικά πόδια, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αισθάνεται σαν ένα μικρό δωμάτιο κοιτώνα. Στην πραγματικότητα, υπάρχει ένα πλήθος από δημιουργικούς τρόπους για την αξιοποίηση του χώρου που έχετε οποιαδήποτε κάνοντάς τον να αισθάνεται πιο ανοικτή και άνετο. Φυσικά, δεν μπορείτε μαγικά επεκτείνει το αποτύπωμα του διαμερίσματός σας (αν δεν χτυπήσει τα τείχη του γείτονά σας). Αλλά με λίγο προγραμματισμό χώρο και το δικαίωμα διακόσμηση, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε κάθε τετραγωνική ίντσα του χώρου σας για να δημιουργήσετε την καλλιεργούνται-up στο σπίτι σας αξίζει, δεν απαιτείται αναδιαμόρφωση!

Οι παρακάτω διατάξεις διαμέρισμα δείξει πόσο εύκολο είναι να συνεργαστεί με ό, τι έχεις και επιτυχία διακοσμήσει ένα μικρό χώρο. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες, ακόμη και με την έλλειψη τετραγωνικά μέτρα.

Κάντε ευκαιριακή άμετρη Παρακολουθώντας τη βελτίωση της


Κάντε το διαμέρισμα σας να αισθανθεί κολοσσιαία δημιουργώντας ξεχωριστό καθιστικό. Αλλά πόσο τετραγωνικά μέτρα θα πρέπει να εκχωρήσετε σε κάθε τμήμα;

Σκεφτείτε τι θα σας κάνει να πιο ευτυχισμένοι στο σπίτι.

Θέλετε να προσκαλέσετε τους φίλους για πάνω από Netflix; Το άτομο που ζει σε αυτό το NYC studio δημιούργησε ένα μεγάλο σαλόνι αντάξια ενός κόμματος binge-βλέποντας θυσιάζοντας κάποια υπνοδωμάτιο και τραπεζαρία χώρο.

Αν δεν έχετε την άδεια να ζωγραφίσει τους τοίχους σας, εδώ είναι μια άλλη ιδέα για να κλέψουν από αυτό το διαμέρισμα – Αφαιρούμενη, φλούδα και ραβδί ταπετσαρία. Είναι εύκολο στην εγκατάσταση, και θα ντύνονται θαμπό τοίχους, χωρίς να τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια των καταθέσεων.

Γυρίστε Studio σας σε ένα Boutique Hotel


Αν είστε πάντα εν κινήσει και το σπίτι είναι μόνο ένα μέρος όπου μπορείτε ντους και ύπνο, γιατί να μην το στυλ του διαμερίσματός σας σαν ένα boutique δωμάτιο ξενοδοχείου;

Για παράδειγμα, αυτό το 300 τετραγωνικών σπίτι ποδιών είναι γεμάτη με τα χαρακτηριστικά που βρέθηκαν σε μοντέρνα καταλύματα, όλα τοποθετήθηκαν βήματα από το κρεβάτι, μεταξύ των οποίων ένα κομψό κουζίνα, μερικά κομμάτια των επίπλων ρετρό και φυσικά μία επιμελημένη μίνι μπαρ (είναι στο περβάζι.)

Όμως, το αστέρι του αυτό το διαμέρισμα, όπως θα βρείτε σε κάθε μοντέρνο δωμάτιο του ξενοδοχείου, είναι το άνετο κρεβάτι στολισμένο με φύλλα μετράνε υψηλό νήμα.

Διακοσμήστε Σαν ένα Mad Man


Όταν πρόκειται για μικρό χώρο διακόσμησης, τίποτα δεν κτυπά το μαγικό δωμάτιο επεκτείνει τις εξουσίες του χαμηλού προφίλ, έπιπλα midcentury.

Σε σύγκριση με πολλές σύγχρονες μορφές, midcentury σχέδια καθίσει πολύ πιο κοντά στο πάτωμα, γεγονός που καθιστά οροφές και παράθυρα εμφανίζονται ψηλότερα. Τέτοια είναι η περίπτωση σε αυτό το ηλιόλουστο 270 τετραγωνικών στούντιο πόδια στη Μονμάρτρη, στο Παρίσι.

υψηλές φιλοδοξίες


Αν έχετε ψηλά ταβάνια, μπορείτε μαγικά να μαστίγιο μέχρι πιο υποφερτός τετραγωνικά με ένα διώροφο κρεβάτι.

Είναι μια νίκη ιδέα που μεταμόρφωσε αυτό το 193 τετραγωνικών στούντιο πόδια στη Στοκχόλμη σε ένα διπλό υπνοδωμάτιο -βλέπε άνετο σαλόνι.

Αλλά το δεύτερο επίπεδο δεν είναι ο μόνος λόγος που αυτή η Σκανδιναβική γόης φαίνεται πολύ μεγαλύτερο από το πραγματικό της μέγεθος. Οι τοίχοι και η διακόσμηση είναι και οι δύο γκαλερί λευκό. Μαζί θαμπάδα, όπου το ανώτατο όριο ξεκινά δημιουργία μιας ανοικτής και ευάερο αποτέλεσμα. πινελιές του πλανήτη Δωμάτιο με μέταλλο και δέρμα κρατήσει το φωτεινό, λευκό εσωτερικό από το αίσθημα αντισηπτικό.

Αν είστε παθιασμένος με την αποθήκευση, ένα άλλο συναρπαστικό χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι η σκάλα με ενσωματωμένο συρτάρια. Ωστόσο, αν κλέψει την ιδέα αυτή, παρακαλώ προσθέστε τα κιγκλιδώματα για την ασφάλεια.

Το διπλό καθήκον Καναπές


Αυτό το διαμέρισμα σιδηροδρόμου στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, είναι μικρότερη από 190 τετραγωνικά πόδια. Εδώ είναι το πώς έξυπνα τοποθετημένο διακόσμηση μεταμόρφωσε την αμελητέα κατοικίας σε μια μικρή άνετη κατοικία.

Η πρώτη διάταξη των εργασιών δημιουργώντας ένα πολυλειτουργικό χώρο τόσο για τον ύπνο και την κοινωνικοποίηση. Ένα όμορφα διακοσμημένα κρεβάτι που διπλασιάζεται ως ένας καναπές που χάραξαν το τέλειο σημείο. Μια μακροπόδαρος γραφείο και επίσης δύο μικρά τραπεζάκια που δεν αναιρεί το άνοιγμα του δωματίου προσθέσετε λειτουργία.

Η τέλεια τελευταία πινελιά σε αυτό το μικρό φωλιά είναι το ζεστό του Μαρόκου χαλί.

Presto, Αλλαγή-o Διάταξη


Όταν πρόκειται για την βελτιστοποίηση στούντιο μικροσκοπικές Graham Hill είναι ένας οδηγός σε κάνει να νιώθουν δύο φορές το μέγεθός τους. Η εταιρεία του, LifeEdited, συνεργάζεται με αρχιτέκτονες και σχεδιαστές για τη δημιουργία υπερ βιωτή μικρο-διαμερίσματα.

τρέχον έργο του Hill είναι ένα 350 τετραγωνικών στούντιο πόδια που μοιράζεται με τη σύντροφό του και τα δύο σκυλιά τους. Κρατώντας το υγρό σχεδιάγραμμα είναι το κλειδί για να κάνετε το σπίτι πολυλειτουργικό τους.

Διπλό έπιπλα δασμών επιτρέπει. Ευέλικτο κομμάτια σαν μια σπονδυλωτή καναπέ και την επέκταση τραπεζάκι του καφέ μπορεί να μετατρέψει γρήγορα σαλόνι του Hill σε μια τραπεζαρία. Δείτε τον τοίχο αποθήκευσης απέναντι από την τηλεόραση; Είναι κρύβει ένα κρεβάτι Murphy.

Εργασία Κάθε γωνιά


Αυτή η μικρή φωλιά κάνει στο έπακρο κάθε γωνία και σχισμή για να δημιουργήσει τρεις ξεχωριστούς χώρους καθιστικού.

Μια μικρή εσοχή στη γωνία δημιουργεί το τέλειο σημείο για ένα κρεβάτι και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο.

Μπροστά από την είσοδο της κουζίνας, ένα μπάλωμα του χώρου τοίχο γίνεται μια ζεστή γωνιά πρωινό.

Απέναντι από την τραπεζαρία είναι ένα κάθισμα αγάπη που θεσπίζει το σαλόνι. Μια κουβέρτα μπροστά ενισχύει την αίσθηση του διαχωρισμού μεταξύ των τριών περιοχών.

Ξανασκεφτείτε το πόδι του κρεβατιού


Η τοποθέτηση επίπλων κοντά στο πόδι του κρεβατιού σας είναι ένας άλλος πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε ένα μικρό διαχωρισμό μεταξύ των περιοχών διαβίωσης και ύπνου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καναπέ ή το γραφείο, ή και τα δύο, όπως φαίνεται σε αυτό το φωτεινό και πολύχρωμο μικρο-loft στο κέντρο του Λος Άντζελες.

Μήπως στούντιο έχει μια είσοδο διάδρομο; Κρατήστε το κεντρικό σαλόνι ακαταστασία σας χωρίς κρατώντας την αποθήκευση και έπιπλα οθόνη στην είσοδο.

Σχεδιασμός Στόχοι αξίζει την επένδυση


Εάν είστε ιδιοκτήτης στούντιο διαμέρισμα σας, σκεφτείτε να επενδύσετε σε έξυπνο ενσωματωμένο ins και ευέλικτα έπιπλα. Χαρακτηριστικά όπως αυτά όχι μόνο θα κάνει το χώρο σας να αισθάνονται τεράστια, αλλά μπορεί επίσης να προσθέσει αξία στο σπίτι σας όταν ήρθε η ώρα να πουλήσει.

Εδώ είναι μερικά στόχοι του σχεδιασμού για να εμπνεύσει. Αυτό το στούντιο στον πρώτο κτήριο μικρο-διαμέρισμα της Νέας Υόρκης που σχεδιάστηκε από nArchitects χαρακτηριστικά μετατροπή έπιπλα και ολοκληρωμένη αποθήκευσης που μεγιστοποιεί τετραγωνικά μέτρα.

Το ενσωματωμένο τείχος ντουλάπι πίσω από τον καναπέ κρύβει ένα κρεβάτι Murphy. Η μονάδα κάτω από την τηλεόραση παρέχει επιπλέον χώρο για να κρατήσει τα πράγματα έξω από τα μάτια. Καινοτόμες λύσεις, όπως η διπλή τραπέζι καθήκον του καφέ και την επέκταση της κονσόλας κουζίνα δημιουργηθεί περισσότερος χώρος για φαγητό ή εργασίας.

Χαμηλά ανώτατα όρια; Κανένα πρόβλημα!


Διαιρώντας χώρο για διάφορες χρήσεις σε ένα κουτί σε σχήμα στούντιο με χαμηλά ανώτατα όρια φαίνεται δύσκολο μόνο.

Το κόλπο είναι να χρησιμοποιείτε το σωστό έπιπλα. Αυτό το Σαν Φρανσίσκο μικρο-σοφίτα είναι διακοσμημένα με ένα μείγμα χαμηλού προφίλ και leggy ευρήματα. Τα έπιπλα δεν καταλαμβάνουν πολύ κάθετο διάστημα, έτσι ώστε το ανώτατο όριο φαίνεται μεγαλύτερο.

Αυτό είναι εύκολο να αντιγράψετε διάταξη τοποθετεί ένα πλήρους μεγέθους κρεβάτι κοντά σε ένα χαμηλό καναπέ προφίλ για να δημιουργήσετε επιπλέον καθίσματα. Ένα διαχωριστικό δωματίου στο κεφάλι του κρεβατιού είναι το ψηλότερο αντικείμενο στο διαμέρισμα. Είναι χαράζει μια γωνιά φαγητού διακοσμημένο με βιομηχανικό-εμπνευσμένα έπιπλα.

Κουρτίνες; Ναι παρακαλώ!


Άρρωστοι των κοιτάζοντας την κουζίνα, ενώ στο κρεβάτι; Μπορείτε να κάνετε την κρεβατοκάμαρά σας να αισθάνονται πιο ιδιωτικά με ένα διαμέρισμα.

Υπάρχει μια ποικιλία από πράγματα που θα γίνει η δουλειά, από την αναδίπλωση οθόνες με ενσωματωμένο συρόμενες πόρτες. Αλλά εμείς προτιμούμε την απλότητα αυτής της διαχωριστικό δωματίου κουρτίνα εντοπίστηκε σε ένα διαμέρισμα στο White Stone Studios στο Φοίνιξ.

Αυτό το 450 τετραγωνικών κατοικία πόδι έχει επίσης ένα 200 τετραγωνικών αυλή πόδια.

Γεια ενός υπνοδωματίου

Ενεργοποίηση cookie cutter στούντιο σε ένα κομψό διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου είναι απολύτως εφικτό με μερικά βασικά κομμάτια. Τρεις ξεχωρίζουν τα στοιχεία μεταμορφώσει αυτό το πρώην μαξιλάρι συντριβή σε ένα σπίτι κουτί κόσμημα.

Πρώτον, είναι η βιβλιοθήκη ΙΚΕΑ Καλάξ (κοστίζει μόλις $ 200!) Που χάραξαν την κρεβατοκάμαρα. Αν ψάχνετε για μια λύση που δεν θα μπλοκάρει το φως του ήλιου, η μονάδα αυτή είναι το τέλειο μικρό χώρο διαμέρισμα. Παρέχει επίσης πρακτικές αποθήκευσης, η οποία χρειάζεται σχεδόν κάθε διαμέρισμα στούντιο.

Στη συνέχεια, μια όμορφη, μεγάλη ikat χαλί κατοχυρώνει το σαλόνι. Δεδομένου ότι οι τοίχοι είναι γυμνά, το πολύχρωμο επένδυση δαπέδου κάνει μια μεγάλη κομψή δήλωση.

Ποιο είναι το κομμάτι de αντίσταση ; Το στήθος αποθήκευσης Lucite. Δεδομένου ότι το αντικείμενο είναι πεντακάθαρη, δεν φαίνεται να καταλαμβάνουν χώρο στο δάπεδο.