Skip to main content

12 Динамични холна Композиции Гъвкав стенни системи единица

В последните няколко години се наблюдава категорично преминаването от стария, затворен дневна дизайн на дневна с отворен план етаж, който кани взаимодействие между различните пространства. Докато всекидневната бокс има много предимства, но и създава свой уникален набор от предизвикателства за дизайн. Като начало, трябва ясно да се очертае всяка област, въпреки области кухненски бокс и трапезария, които изглежда като естествено продължение на жилищното пространство. Новите Motus хол композиции от Скаволини получи това и много повече неща с лекота. Проектиран от Виторе Niolu, те адаптивна хол дизайни идват с изключително на системата стена Флуида , което прави вашия хол много по-забавно и многофункционален!

Creative начин да се разделят пространства в открита livig зона с интелигентни системи за съхранение

Системата за стена Флуида е сърцето и душата на серията Motus, че има за цел да събере на едно място в хола и кухнята, така и естетически ергономично. Което ви позволява да изберете разнообразен набор от отворени и затворени единици, които без усилие се сливат един с друг, можете да импровизира, за да оформи уникални и творчески стенни системи, които се простират далеч отвъд всекидневната. Тези интелигентни допълнения също да е и елегантна система, която ги разделяше стаи в същото време постави на разположение на всеки инч от пространство, за да завършите употреба.

Флуида система стена се използва като преграда между кухня и хол

Интелигентна система за стена всекидневна във всички бели с разкошен син фон

Обърнете се към дървени backpanels за елегантност в хола

Елегантни сиви хол стенни единици предлагат елегантен изтънченост

Отворени библиотеки и entertianment конзоли оформят модерен блок стена

Не изглежда зле хол решение с интелигентни елементи за стени

В отговор на ежедневните си нужди, допълнителни бройки могат лесно да бъдат добавени към съществуваща система Флуида стена за да се гарантира, че тя расте заедно с нуждите на семейството си. Това гениално модулност е това, което отличава хола Motus състави, освен по отношение на форма и функция.

Blend на отворени и затворени единици за системата на стена динамичен дневна

Брилянтни пръски от портокал оживяват неутрален хола

Дневна единица стена с разнообразни решения за съхранение

Флуида стена система в Tundra Грей за всекидневната

Motus хол дизайн от Скаволини предлага адаптивни композиции