Skip to main content

15-σημείο Πίνακας ελέγχου Πριν από την έναρξη Μπάνιο Ανακαίνιση σας

Μια ανακαίνιση μπάνιο είναι ένα συναρπαστικό έργο. Αλλά πριν το άλμα για την επιλογή του πιο πρόσφατου πλακάκι ή μπανιέρα σχεδιασμό, υπάρχουν κάποια λιγότερο συναρπαστικά πράγματα που εξετάζουν, ώστε το έργο σας βγάζει ακριβώς με τον τρόπο που το όνειρο. Επειδή η ανακαίνιση του μπάνιου μπορεί να είναι συντριπτική, χρονοβόρα και δαπανηρή, ετοιμάσαμε μια απλή λίστα ελέγχου 15 σημείων για να βεβαιωθείτε ότι το σχέδιό σας παραμένει σε καλό δρόμο και η ανακαίνιση λειτουργεί ομαλά.

1. Προϋπολογισμός

Αν δεν ξέρετε ήδη θα πρέπει να εργάζονται μέχρι μια ιδέα για το πόσο θέλετε να δαπανήσουν για την ανακαίνιση του μπάνιου σας. Ο καθορισμός του προϋπολογισμού θα σας βοηθήσει να καθοδηγήσει και να σας πάρουν αποφάσεις για το τι πρέπει να συμπεριλάβετε στην αναδιαμορφώνει. Μόλις κατάλαβα τι μπορείτε να περάσετε και να αφαιρείται το ποσό που διατίθεται για εργασία, θα έχετε μια σαφέστερη αίσθηση του τι μπορείτε να περάσετε σε πλακάκια, φωτιστικά, και extras.

2. Χρόνος

Πολλοί άνθρωποι υποθέτουν ότι αν αναδιαμόρφωση ένα μικρό μπάνιο θα πάρει μόνο μερικές ημέρες ή έτσι κι αλλιώς θα πάρει πολύ λιγότερο χρόνο από ό, τι ένα μεγαλύτερο. Αυτό δεν είναι απαραιτήτως η περίπτωση. Ανάλογα με το πόσα στοιχεία που αλλάζουν στο μπάνιο εργολάβος σας θα πρέπει να περάσουν από όλα τα ίδια βήματα όπως ένα μεγαλύτερο μπάνιο. Ωστόσο, ο σχεδιασμός δεν αφορά μόνο τον καθορισμό της διάρκειας των εργασιών ανακαίνισης αλλά και ορισμένα ενδιάμεσα βήματα, όπως η παραγγελία και αγορά πλακάκια, φωτιστικά, προσαρμοσμένη ματαιοδοξία ή ντουλάπια για να βεβαιωθείτε ότι μπορούν να παραδοθούν όταν ο εργολάβος σας τα χρειάζεται. ώρα Σχεδιασμός είναι επίσης ζωτικής σημασίας για τα άτομα με μόνο ένα μπάνιο στο σπίτι τους, δεδομένου ότι θα πρέπει να προβεί σε ρυθμίσεις πού να πάρετε ένα ντους και να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα, ενώ το μπάνιο έχει ληφθεί χώρια.

 ακολουθία 3. Έργα

Όταν πρόκειται για την ανακαίνιση μπάνιο με την ολοκλήρωση της εργασίας σε μια συγκεκριμένη σειρά, μπορείτε να γλιτώσετε από μια πολύ καθαρό χρόνο και λάθη. Είτε είστε κατεδάφιση γυψοσανίδας ή απλά βαψίματα, θέλετε πάντα να ξεκινούν από την κορυφή του δωματίου. Αναδιαμορφώνει την οροφή σας πρώτα, τους τοίχους δεύτερη, και τα πατώματα τρίτο, ώστε να μπορείτε να αποφύγετε την πρόκληση βλάβης στην νέα στοιχεία σας.

4. Κρυφό προβλήματα

Αν κάνετε μια μεγάλη αναβάθμιση για το μπάνιο σας εξετάσει κάνει μια «πλήρη έντερο». Όταν γίνει από έναν επαγγελματία με εμπειρία μπορείτε να καταλήξετε με ένα πρόβλημα μπάνιο μηδέν που θα λειτουργεί άψογα και να προσθέσει τεράστια αξία στο σπίτι σας για πολλά χρόνια στο μέλλον. Ανάλογα με την ηλικία του σπιτιού σας και πόσο καλά χτίστηκε το μεγαλύτερο κρυμμένο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσετε είναι ζημία των υδάτων, πρέπει να ψάξετε για τις διαρθρωτικές ελλείψεις στην διαμόρφωση πάτωμα, δεν είναι σωστά αεριζόμενα υδραυλικά, παλιές σκουριασμένες υδραυλικών εγκαταστάσεων, μη-αδιάβροχο ντους πλακάκια / μπανιέρας περιβάλλει, κ.λπ.

5. στυλ Σχεδιασμός και λειτουργικότητα

Όταν αρχίζετε αρχικά ξεκίνημα με τη σκέψη για την εμφάνιση που θέλετε για το μπάνιο σας. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες για να εξετάσει, όπως το χρώμα βαφής, επιλογές πλακιδίων, ματαιοδοξίες, ντουζιέρες, μπανιέρες, βρύσες, κλπ μπορεί να συντρίψει πολύ γρήγορα, ώστε να ξεκινήσει με κάποια έρευνα. Μπορείτε να αρχίσετε να κομμάτι μαζί με τα στοιχεία που σας αρέσει σε αυτό που θα γίνει ο τελικός σχεδιασμός του μπάνιου ή μπορείτε να επιλέξετε ένα στοιχείο του σχεδιασμού που θέλετε να διαθέτουν στο μπάνιο και στη συνέχεια το έργο το υπόλοιπο του σχεδιασμού μπάνιο γύρω από αυτό.

Σχεδιασμός θα πρέπει να συνεργαστούν στενά με τη λειτουργικότητα, ώστε να εξετάσει ποιος θα χρησιμοποιεί το μπάνιο και το πώς, να εξετάσει μια ενδεχόμενη μεταπώληση του σπιτιού, αλλά και λίγο χρόνο για να σκεφτούμε πώς ο σχεδιασμός μπάνιο θα ταιριάξει με το υπόλοιπο σπίτι.

6. Μετρήσεις

Υπάρχουν 3 σημαντικοί περιορισμοί που κάνει τόση σημασία το μέγεθος στην ανακαίνιση μπάνιο: το συνολικό μέγεθος του μπάνιου (συνήθως το μικρότερο δωμάτιο του σπιτιού), η θέση των υφιστάμενων αγωγών υδραυλικών και ηλεκτρικών καλωδιώσεων και τα τυπικά τυποποιημένες διαστάσεις των φωτιστικών μπάνιο. Ως εκ τούτου, βεβαιωθείτε ότι έχετε τις σωστές μετρήσεις και τις προδιαγραφές όταν θα πάτε στο κατάστημα. Πιο απογοητευτικό από το να προσπαθείς να ψωνίσει χωρίς μετρήσεις είναι να καταλήξουν τα πράγματα αγορά που δεν ταιριάζει.

7. Ανάδοχος

Η μίσθωση ενός συμβολαίου για ένα νοητό DIY δουλειά; Λοιπόν, ναι, αυτό είναι ένα έξυπνο πράγμα που πρέπει να κάνετε δεδομένης της πολυπλοκότητας της εργασίας και δύσκολες εργασίες που εμπλέκονται (ηλεκτρικά, πλακάκια, υδραυλικά, κλπ). Ως εκ τούτου, δεν παραβλέπουμε τα πλεονεκτήματα της πρόσληψης ενός αναδόχου και να σώσει τον εαυτό σας ένα φορτίο της δυστυχίας και του χρόνου.

8. Γιορτές και χαρακτηριστικά

Δεν ενημέρωσης είναι πλήρης χωρίς την αναδιαμόρφωση ή την επισκευή εξαρτήματα και χαρακτηριστικά, τα οποία θα μπορούσαν κάλλιστα να κάνουν οι ίδιοι μια ξεχωριστή λίστα ελέγχου: ντουζιέρα, μπανιέρα, τουαλέτα, μπιντέ, νιπτήρα, βρύσες και τις κεφαλές των ντους. Θα πρέπει επίσης να ενημερώσετε ή να επιδιορθώσετε καθρέφτες σας και τις πόρτες ντους. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε την εμφάνιση του μπάνιου σας πολύ εύκολα, αλλάζοντας τις λαβές των θυρών, τραβά συρτάρι και το υλικό για τις πόρτες ντους σας. Εάν έχετε τον προϋπολογισμό μια νέα σειρά από πόρτες ντους μπορεί να αλλάξει εντελώς την εμφάνιση του δωματίου σας.

9. γραφεία, αποθήκη και ράφια

Σχεδιασμός ντουλάπια, ράφια και την αποθήκευση των λύσεων είναι ένα δύσκολο πρόβλημα στις περισσότερες περιπτώσεις. Στο μικρό, με ακανόνιστο σχήμα δωμάτια, όπως το μπάνιο, είναι ακόμα περισσότερο. Πρέπει να είναι λειτουργικό και να φιλοξενήσει όλα τα αρχεία σας, διατηρώντας παράλληλα τα πάντα εύκολα προσβάσιμο, θα πρέπει να ταιριάζει στο διαθέσιμο χώρο και να κάνουν το μεγαλύτερο μέρος του και πάνω από όλα, θα πρέπει να εξετάσουμε το κομψό.

10. Οι τοίχοι και δάπεδα

Σχεδόν κάθε υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επιφάνεια τοίχους και τα πατώματα στο μπάνιο, εφόσον είναι αδιάβροχος, είτε με φυσικό τρόπο είτε με τη βοήθεια ενός αδιαπέραστο φινίρισμα. Ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας και το στυλ, κεραμικά, μάρμαρα και πλακάκια από γρανίτη κάνουν όμορφος και εξαιρετικά ανθεκτικό δάπεδο και τοίχο επιφάνειες για λουτρά. Για το δάπεδο πρόσθετες επιλογές μπορεί να περιλαμβάνουν τσιμέντο (βαμμένο ή χρωματισμένο), φύλλο βινυλίου ή πλακάκια βινυλίου που είναι φθηνά και εξετάσουμε καλύτερα από χρησιμοποιούνται για να. Όποια και αν είναι η επιλογή σας, το μυαλό πάντα άλλα βασικά κριτήρια για την επιλογή δάπεδο μπάνιο σας: ανθεκτικότητα και αντοχή στην ολίσθηση.

11. Φωτισμός

Ένα μπάνιο μπορεί να καταστεί ανέφικτη ή εντελώς επικίνδυνο, χωρίς επαρκή φωτισμό, ώστε το σχέδιο για το φωτισμό σχεδιασμό που είναι λειτουργικό, αλλά και δημιουργεί ατμόσφαιρα. Σχέδιο για τη μεγιστοποίηση φυσικό φως πρώτο, ενώ για τεχνητό φως είναι σκόπιμο θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 4 βατ πυρακτώσεως φωτισμού ανά τετραγωνικό πόδι.

12. Αξεσουάρ

Αν και φαινομενικά ασήμαντο στην ευρύτερη εικόνα του συνολικού έργου, δεν αναδιαμορφώνει είναι πλήρης χωρίς νέα εξαρτήματα. Και αρκετά εκπληκτικά, τα μικρά πράγματα, όπως νέες πετσέτες, πλένουν τα ρούχα, πιάτα σαπούνι, καθρέπτες, κρεμάστρες, χαλάκια μπάνιου μπορεί να προσθέσει μέχρι το τελικό νομοσχέδιο. Εάν είστε σε έναν προϋπολογισμό, νέες πετσέτες χεριών θα είναι καλύτερο από το τίποτα.

13. Εξαερισμός

Ο εξαερισμός είναι ζωτικής σημασίας σε ένα υγρό δωμάτιο, όπως το μπάνιο. Είναι επίσης ένα δύσκολο έργο το οποίο χρειάζεται καλός προγραμματισμός: η επιλογή του σωστού ανεμιστήρα, τη σωστή θέση για την εγκατάστασή του και ασχολείται με την ηλεκτρική καλωδίωση. Κακή εξαερισμός μπορεί να αφήσει το μπάνιο σας την υγρασία, μούχλα και μπορεί ακόμα και να βλάψει την υγεία σας. Ένα καλά αεριζόμενο μπάνιο, όμως, δεν είναι απλώς ένα υγιές μπάνιο. Η συνεχής ροή αέρα μπορεί επίσης να αποτρέψει τόσο την αποσύνθεση του κάθε ξύλινη τελειώματα ή εξαρτήματα και τον κορεσμό του κτιρίου μόνωσης.

14. Πηγαίνοντας πράσινο

Ακόμα κι αν προσωπικά δεν με νοιάζει για να πάει πράσινο ή τον άλλο τρόπο, η αγορά είναι trending προς αυτήν την κατεύθυνση γι ‘αυτό είναι κάτι που εξετάζει. Και υπάρχουν πολλές προϋπολογισμού φιλικές επιλογές για την προσθήκη μια πράσινη πινελιά στο μπάνιο σας: μια μικρή τουαλέτα ροής που χρησιμοποιεί λιγότερο νερό και σας εξοικονομεί χρήματα σε λογαριασμούς του νερού? χαμηλής VOC ή καθόλου-VOC χρώματα? ματαιοδοξίες κατασκευασμένα από βιώσιμο συγκομίζονται ξύλο? ανακυκλωμένο countertops γυάλινη επιφάνεια πλακάκι, κλπ

15. Τελική καθαρή

Το τελικό καθαρό πρέπει να περιλαμβάνει λεπτομερή καθαρισμό όλων των ντουλαπιών, μέσα και έξω, τον αγωγό, τοίχοι, το δάπεδο, παράθυρα και φωτιστικά σώματα. Παρά το γεγονός ότι συχνά παραβλέπουν στη φάση του σχεδιασμού, στην περίπτωση μιας σημαντικής ανακαίνισης μπορεί να θέλετε να εξετάσει τις αναθέτουσες υπηρεσία καθαριότητας που σημαίνει πρόσθετες δαπάνες που επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό σας. Εάν αισθάνεστε μέχρι να το κάνετε μόνοι σας, μπορεί να χρειαστεί να προσθέσετε μια ή δύο μέρες στην αρχική σας χρονοδιάγραμμα.